Partnereink mondták

Köszönjük azon kedves Partnereinknek, akik bátran vállalták véleményüket munkánkkal kapcsolatban! Folyamatosan várjuk tagjaink és vendégeink visszajelzéseit annak érdekében, hogy napról-napra jobb szolgáltatást tudjunk nyújtani.
Csepregi Ottó hu[text_Photo] Csepregi Ottó Head of SOHO&SME Sales
Vodafone Hungary, Enterprise Business Unit

Nagyon örülök, hogy a Vodafone-t képviselhettem az MVÜK Big Business rendezvényén. Ez az alkalom nagyszerű lehetőséget biztosított arra, hogy mintegy ötven kis- és középvállalat vezetőjével közvetlenül tudjak beszélni jövőbeni terveikről, hogyan látják lehetőségeiket és milyen tapasztalataik vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban.

Vass Gábor hu[text_Photo] Vass Gábor
Microsoft

A Big Business Day kiváló platfomot jelent, amelyen a hazai vállalati szektor üzleti döntéshozóival találkozva lehetőség nyílik a problémák feltárására és a megoldás közös megkeresésére.

Tüzes Imre hu[text_Photo] Tüzes Imre ügyfélszolgálati és operációs vezető
profession.hu Kft.

Nagyon köszönöm a részvételi lehetőséget a csütörtöki rendezvényen. Számomra nagyon meggyőző, színvonalas, üzletileg hasznos esemény attitűdjét keltette.

Jagodics Rita hu[text_Photo] Jagodics Rita a NagykerMarketing alapítója
NagykerMarketing

Az MVÜK egy kötelező marketing- és értékesítési eszköz…

Más cégeket megismerni, velük együttműködni - annyit jelent, mint többszörösére növelni a marketing- és értékesítési eredményeket, és töredékére csökkenteni a költségeket. Ki ne vágyna erre? Éppen ezért kinek ne volna jó megoldás az MVÜK?...

Kaszás Péter hu[text_Photo] Kaszás Péter vezető tanácsadó
Human Map Kft.

Az MVÜK találkozók valóban arról szólnak, amit ígérnek: stratégiai partneri kapcsolatok kialakításáról! Az MVÜK-nak köszönhetően az elmúlt évben olyan kapcsolatokra tettünk szert, melyek nagymértékben meghatározták cégünk fejlődését.

Lukács László hu[text_Photo] Lukács László ügyvezető
Lukinserv Kft.

Kevés olyan üzleti klub van Magyarországon, ahol a kis- és középvállalkozók együtt tudnak gondolkodni és segíteni tudják egymást. Az MVÜK mindenképpen egy ilyen hely! Én közvetlenül nem az üzletszerzést látom elsősorban a szervezetben, hanem a kapcsolati tőke kialakításának lehetőségét, ami persze minden jövőbeli üzlet alapja is.

Fóti Klára hu[text_Photo] Fóti Klára ügyvezető
ARC Relocation Hungary

Az MVÜK azért jó kezdeményezés, mert egyrészt a régi, családi, ismeretségi hálózatok tradícióját eleveníti fel („Jenő bácsi ajánlotta”), másrészt intézményi keretet ad a - világszerte ugyancsak ezekre a hagyományokra épülő - „networking”- re.

A networking ma már a nagy nemzetközi konferenciáknak és szakmai szervezeteknek is egyik bevallott, sőt fennen hirdetett célja. Ezeknek a klubszerű hálózatoknak van egy támogató/erősítő oldala, azaz jobban megbízom abban, akit személyesen megismerek, viszonylag rendszeresen találkozom vele. Másrészt, van egy visszatartó oldala, azaz a „kigolyózás” veszélye azok számára, akik megsértik a „klub-szabályokat” és nem viselkednek korrektül a klubtársakkal, nem tartják be az ígéretüket, nem jó szolgáltatást nyújtanak, nem jó embert ajánlanak, stb.

A mai körülmények között nem elhanyagolható szempont az sem, hogy az információáramlás, ill. tanulás számára biztosít platformot. Az MVÜK a legjobb hagyományoknak igyekszik megfelelni és ugyanakkor innovatív módon próbál a résztvevőkből csapatot, „klubot” építeni.