Tagság

Az MVÜK rendezvényeit - rendszeres jelleggel - éves tagsági díj megfizetése mellett lehet látogatni. Az egyes üzleti csoportok (klubok) rendezvényein állandó jelleggel résztvevők alkotják az MVÜK üzleti klubjainak tagságát.

Az üzleti csoportok kialakításánál elsődleges szempont a szegmentáció. Ez azt jelenti, hogy hasonló méretű cégek vezetői találkoznak egymással. Ennek oka, hogy általában a hasonló méretű cégek hasonló problémákkal küzdenek, hasonló gazdasági helyzetben vannak, és szinte ugyanolyan fejlettségi szinten állnak.

Egy adott üzleti csoportban általában 25-30 tag kap helyet, ugyanakkor minden rendezvényen nem vesz részt minden tag, hiszen nem mindig ér rá mindenki. Egy-egy rendezvényen átlagosan az adott csoportból 20-25 tag és 10-12 vendég (új cég) vesz részt. Garanciát vállalunk arra, hogy egy év alatt legalább 200 céggel megismertetünk minden tagunkat!

A cégek vezetői 4 hetente találkoznak egymással (tervezhető, konkrét időpontok egész évre), ugyanakkor a többi üzleti csoportba történő - úgynevezett - átjárási lehetőségek miatt ez lehet gyakoribb is.

A rendezvények 9.00-tól 12.00-ig tartanak, és opcionális üzleti ebéddel zárulnak.

Tagjainkat tevékenység, de első sorban méret alapján 2 különböző típusú csoportba osztjuk:

  1. MVÜK 100+ üzleti csoportok (nettó 100 millió Ft éves árbevételt meghaladó cégek vezetőit tömöríti)
  2. MVÜK 400+ üzleti csoportok (nettó 400 millió Ft éves árbevételt meghaladó cégek vezetőit tömöríti)

Éves szolgáltatásunk tagjainknak az alábbiakat tartalmazza

  • Havonta 1 üzleti találkozón való részvétel egy adott üzleti csoportban
  • Évente további maximum 6 lehetőség másik üzleti csoportban való részvételre, így összesen egy év alatt akár 18 rendezvényen való részvétel
  • Garancia: minimum 200 cég vezetőjével való megismerkedési lehetőség 1 év alatt (!)
  • Maximum 1 konkurens tag/csoport
  • Kedvezményes részvételi lehetőség képzéseken
  • Honlapon való megjelenés
  • Belső internetes fórum, tagok adataival
  • Tagjaink kérhetik, hogy milyen szektorból hívjunk vendégeket, hogy milyen típusú cégek legyenek jelen a rendezvényeken (!)