„A tudás hatalom” – A tudásalapú vállalat

„A tudás hatalom” – A tudásalapú vállalat

1024 768 Mészáros György

Tudásalapú vállalat, tudásmenedzsment, kompetenciamérés, egyéni fejlődés.  Hogyan hozható ki a legjobb eredmény munkatársainkból, munkavállalóinkból? Számos cég jelentős versenyelőnytől esik el, mert nem ismeri, alkalmazza, fejleszti kellőképpen munkatársai tudását. Azok a legsikeresebb vállalatok, amelyek képesek integrálni, hatékonyan menedzselni a belső tudást, a felhalmozott ismereteket, kompetenciákat, illetve képesek azok fejlesztésére stratégiai és operatív szempontból is.

November 18-i MVÜK Cafénkon témagazdáink, Könczöl Tamás Balázs, a SkillDict Zrt. innovációs igazgatója és Vitéz Gyöngyvér, a SkillDict Zrt. vezérigazgatója, valamint a rendezvény házigazdája, Köhlerné Pál Anita, az MVÜK Zrt. üzletfejlesztési specialistája segítségével ezt a témát jártuk körbe.

A Café során Gyöngyvér és Tamás kifejtette álláspontját, miszerint azoknál a vállalkozásoknál alakul ki a „tudásalapú vállalat” szemlélet, ahol a megszerzett tudásnak tétje van, ahol fontos a munkatársak fejlesztése, a belső szaktudás menedzselése. A vállalati tudásmenedzsment célja az eredményesség, a versenyképesség növelése, a szaktudás, a szakmai kompetenciák, ismeretek és információk összegyűjtése. Hogyan osztható meg, adható át és frissíthető a tudás a leghatékonyabban? A válasz a személyre szabott képzési megoldást nyújtó, tudásmenedzsment és humánerőforrás-fejlesztést támogató eLearning rendszer, amellyel mérhetően eredményes a tanulási folyamat. A SkillDict által kínált eLearning megoldás – a SkillToolkit Virtuális Tanulási Környezet, személyre szabott, adaptív képzést biztosít, ahol minden munkavállaló a saját üteme és tudása szerint tud haladni a tananyagban, ahol a képzésekben résztvevő munkatársak igazolhatóan eredményesebben készülnek fel a tananyagainkból. Így megvalósulhat minden elvárt kompetencia fejlesztése, a munkatársak teljesítményének összessége pedig a képzés objektív megítélésében is segíti a cégvezetőt. Ezzel a módszerrel cégünk tudás alapú vállalattá válhat, ahol a legfőbb érték a tudás, ami az üzleti eredményesség alapja.

REGISZTRÁCIÓ
Kérjük, jelezze érdeklődési szándékát az alábbi űrlap kitöltésével!
*
*
*
*
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat
 Adatait harmadik félnek soha nem szolgáltatjuk ki!
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
*
*
*