Békéssy Olga, Női váltó az MVÜK Női Klubjában 2020. február 11.-én

Békéssy Olga, Női váltó az MVÜK Női Klubjában 2020. február 11.-én

667 450 Mészáros György

„Öt emberből kettő karrierváltásban van, kettő pedig éppen előkészíti azt” – sokkolók lehetnek ezek a számok, talán pont ezért indította ezzel az információval Békéssy Olga, a 21. Század Kommunikáció ügyvezetője azt a weblapot, amit az akkor még szervezés alatt álló Női Karrierváltó Fesztiválnak szánt.

Már akkor tisztában volt azzal, hogy ez egy sokakat érintő téma, amikor a weboldalt és a hozzákapcsolódó közösségi média oldalakat elindította. És igaza lett! Hamarosan olyan sikeressé váltak ezek a kommunikációs csatornák, hogy egyszerűen muszáj volt egy eseménysorozatot is felépíteni a téma köré.

Olga is váltott karriert, többször is, saját élmény az, amiből kiindult. És hamar köré gyűltek az érdekesebbnél érdekesebb sorsokat megélt hölgyek: a jogászból szabadúszó szövegíróvá váló szakember, a HR-esből stílustanácsadóvá, a tévés szerkesztőből dietetikussá, vagy a sztársminkesből lovasterápia oktatóvá átalakult társunk. Olga mesél majd nekünk arról, hogy hogy épült fel lépésről lépésre az ötlet, és szemezget majd a sorsok közül is, amelyekből erőt meríthetünk, tanulhatunk, amelyek inspirálnak, és akár motiválhatnak is minket.

“Riporternek tartom magam továbbra is attól függetlenül, hogy egy kommunikációs céget és egy karrierváltó női magazint vezetek. Szerintem egyik sincs meg a másik nélkül. Minden találkozásban, beszélgetésben a másik fél érdekel. Milyen ember, hogyan gondolkozik a világról. Nagyon fontos őszintén, teljes figyelemmel odafordulni a másikhoz. Enélkül szerintem egy üzleti kapcsolat sem lehet teljes. A Női váltó magazinban pedig nagyon sok ilyen találkozás olvasható. Ráébredések arra, hogy valaki nincs a helyén. Hogy másként szeretne élni. De hogyan kezdjünk hozzá? Erről is fogunk beszélgetni február 11-én a MVÜK Női Klubon.”

Várunk Téged is 17. Női Klubunkra! Hallgassuk meg együtt, hogy indult ez a ma már százakat mozgató kezdeményezés, milyen tényezőkből állt össze a siker kulcskészlete, és kérdezzünk, kérdezzük, kérdezzünk! Csak őszintén, nyíltan Hölgyek!

Időpont: 2020. február 11., 9.00 – 11.30

Helyszín: Sushi Sei Étterem, 1036 Budapest, Bécsi út 58.

Részvételi díj: 4.900 Ft + áfa (Az első alkalom grátisz)

Regisztráció: kozpont@mvuk.hu

Amennyiben Te is a női vezetők táborát gazdagítod, céged (ahol tulajdonosként, vezetőként dolgozol) éves forgalma meghaladja a 100 millió forintot, és még nem csatlakoztál hozzánk, várunk a következő Női Klubunkba!

Légy részese egy kötetlen találkozónak, ahol nemcsak a női vezetőket is érintő témákról beszélgetünk, hanem új üzleti kapcsolatokat is építhetsz.

Jelenlétedre feltétlenül számítunk! Tagvállalatonként egy fő regisztrációját tudjuk befogadni.

A jelentkezéssel és az eseményen való részvétellel elfogadom, hogy az eseményen kép- és esetlegesen videó- és hangfelvétel készül. Előzetesen és kifejezetten hozzájárulásomat adom a rólam készült felvételek rögzítéséhez, és ahhoz, hogy azokat az MVÜK promóciós célokra felhasználja digitális média csatornáin és/vagy nyomtatott anyagain.

REGISZTRÁCIÓ
Kérjük, jelezze érdeklődési szándékát az alábbi űrlap kitöltésével!
*
*
*
*
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat
 Adatait harmadik félnek soha nem szolgáltatjuk ki!
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
*
*
*