Az UV-C technológia alkalmazása a fertőtlenítés és a sterilizálás területén az egészségügyben, és az élelmiszeriparban egy régóta bevált és ismert eljárás, amely azonban a koronavírus hatására ma már szélesebb körben is nagy érdeklődést és keresletet vált ki. A rendkívüli óvintézkedések és az új munkafolyamatok a korábbinál szigorúbb fertőtlenítési eljárások alkalmazását követelik meg mindannyiunktól. Az UV-C lámpák használatával hatékonyabban tudjuk felvenni a harcot a vírusok további terjedésével szemben és biztonságosabbá tehetjük mind lakó- mind pedig munkahelyi környezetünket. Azonban felhasználási területük végtelen: egészségügyi intézményekben, élelmiszerboltokban, tömegközlekedési járműveken, benzinkutaknál, futárszolgálatoknak, közigazgatási és oktatási intézményekben, valamint otthoni használat esetén is egyaránt védik egészségünket, és biztonságossá teszik életkörülményeinket. Az ultraibolya fényt kibocsájtó UV-C lámpák talán az egyik leghatékonyabb olyan vegyszermentes eszközök, amelyek képesek a légtérben és a felületeken található mikroorganizmusok, azaz vírusok, baktériumok és gombák a felszínről eltávolítani azoknak a DNS-ének és RNS-ének megsemmisítésével. A rövid hullámú ultraibolya sugárzás ezen kívül ionizálja az oxigént, amelynek hatására ózon keletkezik, ami szintén fertőtlenítő hatású.

Miben rejlik az UV-C lámpa ereje? Milyen biztonsági előírásokat kell betartanunk alkalmazásakor? Figyelnünk kell az intenzitásra valamint a megvilágítási időre, a páratartalomra, esetleg a hőmérsékletre? Milyen alkalmazási területei vannak és lehetnek a germicid lámpáknak? Hogyan, milyen szempontokat figyelembe véve válasszuk ki a számunkra leginkább megfelelő lámpát? Ezekről a témákról fogunk beszélgetni a 2020. május 11-én 15:00-16:30 óra között a Microsoft Teams online platformon megrendezésre kerülő virtuális rendezvényünkön. A kérdések megválaszolásában Máté Attila, a Triplex Targo Kft. cégvezetője, valamint a Café házigazdája, Orbán Zsuzsanna az MVÜK üzletfejlesztési specialistája fognak segíteni.

Időpont: 2020. május 11. 15:00 – 16:30

Helyszín: Microsoft Teams

Témánk: A tisztító fény – avagy UV lámpákkal a koronavírus ellen

Témavezető: Máté Attila, cégvezető, Triplex Targo Kft.

Házigazda: Orbán Zsuzsanna, üzletfejlesztési specialista, MVÜK Zrt.

Regisztráció: A részvétel díjmentes, de kérjük, küldj egy e-mailt az orban.zsuzsanna@mvuk.hu címre!

Az esemény szűk körű, kis létszámú, annak érdekében, hogy jobban el tudjunk merülni egy-egy témában interaktívan, egymással beszélgetve. Éppen ezért a rendezvényre maximum 10 fő, tagvállalatonként egy fő regisztrációját tudjuk befogadni.

A helyek korlátozott száma miatt, kérjük, hogy amennyiben regisztrálsz, mindenképpen gyere el. A részvétel díjmentes, de egy e-mailben jelezz vissza, hogy biztosítani tudjuk a helyedet. Tagvállalatonként egy fő regisztrációját tudjuk befogadni. Reméljük, hogy ezen a különleges alkalmon részt tudsz venni és sok jó ötlettel, hasznos és inspiratív gondolatokkal tudsz majd gazdagodni.

Az MVÜK Café rendezvényeken való megjelenési lehetőség a szerződéses csoport találkozókon felül értendő.

A jelentkezéssel és az eseményen való részvétellel tagjaink elfogadják, hogy az eseményen kép- és esetlegesen videó- és hangfelvétel készül. Előzetesen és kifejezetten hozzájárulásukat adják a róluk készült felvételek rögzítéséhez, és ahhoz, hogy azokat az MVÜK promóciós célokra felhasználja digitális média csatornáin és/vagy nyomtatott anyagain.

{code=20200511}