JÖVŐT ÉPÍTÜNK EGY OLYAN SZAKMAI PLATFORMON, AMELYEN KÖZÖS NYELVET BESZÉLÜNK

Digitalizációs Fórum

Változó világunkban a rendkívül szerteágazó tevékenységi körökből felépülő informatika egyre nagyobb szerepet tölt be a gazdasági életben. Felismerve az informatikai innovációk iránti egyre erőteljesebb igényt, 2021-ben elindítottuk IT szakmai beszélgetés sorozatunkat. Ez egy olyan kezdeményezés volt, amelynek keretében az IT szektor sokszínű és változatos területein tevékenykedő tagjaink kislétszámú tematikus eseményeken megismerhették, segíthették, inspirálhatták egymást, megoszthatták egymással tapasztalataikat.

Mindezekből nőtte ki magát a Digitalizációs Fórum, amely már – válaszolva tagságunk egyre sürgetőbb igényére – a teljes tagságunk számára nyitott, és elérhető rendezvényformátum. Kerekasztalos kapcsolatépítő eseményeinken az MVÜK módszertannak megfelelően a résztvevők átgondolt, változó és változatos kerekasztal társaságok mellett találkozhatnak egymással. Küldetésünknek tartjuk, hogy mindig a legaktuálisabb kihívásokra és lehetséges megoldásokra hívjuk fel tagságunk figyelmét. A 2023-as év kiemelt témája a költségek csökkentése és a hatékonyság növelése lesz, a digitalizáció kínálta eszközök segítségével.

 

Hosszú távú célunk, hogy az új technológiák, a napjainkban kínálkozó digitális megoldások és egymás minél mélyebb megismerésén túl a digitalizáció kihívásokkal teli útján elinduló cégek kételyeit eloszlassuk és a digitalizációval együtt járó gondolkodásmódbeli változást minél inkább meghonosítsuk tagságunkon belül. Résztvevőinktől, előadóinktól azt kérjük, hogy osszák meg a fentiekkel kapcsolatos gondolataikat egymással, legyenek azok kihívások vagy éppen megoldások! Hisszük, hogy együtt minden könnyebben sikerül.

Eddigi KISLÉTSZÁMÚ eseményeink:

Take over – online

Neuron Szoftver Kft. / Bodrogközi László

Licencing tapasztalatok, szoftver eszközgazdálkodás, zsaroló vírusok, SAM

SysPac Kft. / Fazekas László

Kell egy terv - Megtartás és jövőkép a szoftverfejlesztésben

AutSoft Zrt. / Cseresnyés Dóra

Kihívások és válaszok egy ERP vállalkozás mindennapjaiból

rEvolution Szoftver Kft. / Juhász Zsolt

A világ, ami a szoftverek köré építhető - felhő, alkalmazásvédelem, átláthatóság

ALEF Distribution Kft. / Peresztegi Tímea

Kiszámítható árazás kiszámíthatatlan környezetben – Informatikai megoldások a hektikusan változó költségek tervezésében, a termék szintű önköltség számításában

Dyntell Magyarország Kft. / Salga Péter

Hogyan érinti az IT piacot a formálódó válság?

Human Priority Kft. / Pulay Gellért

Készüljünk fel együtt a jövő digitális kihívásaira!

Csatlakozzon Digitalizációs Fórumunkhoz!

Digitalizációs fórumok

Első Digitalizációs Fórum eseményünket tavaly év végén szerveztük meg. Témánk “Megoldások az IT költségek csökkentésére és a biztonság növelésére, az energiaválság és háború árnyékában” és előadóink – Schneck Zsolt a MasterIT ügyvezetője és Keleti Arthur kibertitok jövőkutató, az ITBN alapítója, a KIBEV elnöke – nagy érdeklődésre tettek szert. Az idei év során – a kiscsoportos eseményeket megtartása mellett – legalább három kerekasztalos, kapcsolatépítő eseményt is szervezünk. Idén is izgalmas témákkal készülünk. Várunk eseményeinkre szeretettel!