Események betöltése

« Összes Események

1Mrd+ Csoportrendezvény

február 2. 09:00-12:30

Orosz-ukrán háború: hogyan tovább? Iglódi Csaba az onlyCEO Klub társalapítója, vezetője vendége Dr. Kaiser Ferenc a Nemzeti Közszolgálati Egyetem egyetemi docense

2023 februárjában már egy éve lesz, hogy az orosz-ukrán konfliktus befolyásolja, sőt bizonyos esetekben meg is határozza a mindennapjainkat. Összefüggésben áll a különféle alapanyagokból mutatkozó hiánnyal, az energia– és az élelmiszerárak robbanásszerű növekedésével éppúgy, mint az inflációval. Befolyásolja a világ geopolitikai mozgásait éppúgy, mint valamennyiünk üzleti környezetét. Van-e esély arra, hogy a kialakult állóháború fegyverszünetre váltson, ha igen, akkor milyen időtávban? Milyen módon és miféle közelítéssel? Lehetséges-e megbecsülni azt, hogy mindez milyen feltételekkel megy végbe? Hogyan látja a mára (február másodikára) kialakult helyzetet Dr. Kaiser Ferenc egyetemi docens, aki 2022 február 24. (az invázió első napja) óta a televízió- és rádióstúdiók állandó vendége. Az MVÜK közönsége személyesen megismerhette már őt, a szomszédunkban dúló háború kapcsán üdvözölhettük már körünkben. Higgadt, tényszerű és az első látásra nehezen felismerő összefüggéseket is bemutató előadásában most is összefoglalja azt, ami eddig történt, de bepillantást enged azokba a forgatókönyvekbe is, amelyek a lehetséges jövőt mutatják.

Miért lehet érdekes az Ön számára a részvétel?

Magyarország első prémium üzleti kapcsolatépítő rendezvénye a Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közösségétől, melyen kizárólag 1 milliárdos éves árbevétel feletti cégek vehetnek részt.

  • Garantáltan minimum 50 – 60 felsővezetővel vagy tulajdonossal fog találkozni.
  • A rendezvényt az MVÜK által kidolgozott speciális módszerrel rendezzük meg.
  • A szakmai beszélgetést üzletfejlesztő, kapcsolatépítő kerekasztalbeszélgetések követik majd.

Fontos tudnivalók:

  • A rendezvényre jelentkezők szegmentálása mérlegadatokkal igazolt árbevétel alapján történik.
  • A rendezvényen kizárólag felsővezetők és tulajdonosok képviselhetik cégüket, ezért sajnos még vis maior esetén sem tudunk lehetőséget biztosítani a helyettesítésre.

Helyszín: Haris Park / MS Teams

A jelentkezéssel és az eseményen való részvétellel résztvevőink elfogadják, hogy az eseményen kép- és esetlegesen videó- és hangfelvétel készül. Előzetesen és kifejezetten hozzájárulásukat adják a róluk készült felvételek rögzítéséhez, és ahhoz, hogy azokat az MVÜK promóciós célokra felhasználja digitális média csatornáin és/vagy nyomtatott anyagain.

Részletek

Dátum:
február 2.
Időpont:
09:00-12:30
Esemény kategória:

Helyszín

Haris Park
Marczibányi tér 6-7
Budapest, Budapest 1022 Magyarország

jelentkezés tagjelöltként

jelentkezés vendégként

jelentkezés tagként

Sikeres jelentkezés !