Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

1Mrd+ / 400M+ Csoportrendezvény

2023.09.20. 09:00-12:30

Tájékozódás, mérlegelés, döntés. Dintsér Andrea a Női Vezetői Klub vezetőjének beszélgetőpartnere Török Zoltán a Raiffeisen Bank elemzője.

Valamennyiünk álma, hogy megjósoljuk a jövőt. Sokan képtelenek vagyunk erre, másoknak pedig valami hasonlóról szól a munkájuk. Török Zoltánnak, a Raiffeisen vezető elemzőjének például. Hallhattuk őt már rádióban, de néhányan a közösségünkből találkozhattak vele személyesen is, amikor egy Café eseményen volt vendégünk. Most a nagyszínpadra hívtam és arra kértem, avasson be minket egy kicsit az elemzők világába. Milyen forrásokból tájékozódnak, hogyan választják ki a rengeteg információ közül a hasznost, s miként tudják elválasztani a haszontalantól. Zoltán előrejelzései általában a pénzintézet vezetőinek szólnak, de mi most abban a kiváltságban részesülünk, hogy “belehallgathatunk” a beszélgetéseikbe. Gyertek, és tartsatok velünk, térképezzük fel a cégek működését meghatározó folyamatokat, hogy a gyorsan változó világban a legjobb döntéseket alapozhassátok meg.

Miért lehet érdekes az Ön számára a részvétel?

Az MVÜK “1Mrd+ / 400 M+ Csoportrendezvényünkön” Partnereink és Vendégeink – egy különleges módszertannak köszönhetően – nem csak hozzájuk hasonló méretű cégekkel találkoznak, hanem nagyvállalatok- és multinacionális cégek vezetőivel is. A találkozó egyedisége, hogy közösségünk 400+-os, és 1Mrd+  tagjai egyaránt képviseltetik magukat a rendezvényen. Találkozónkat a Haris Parkban és MS Teams platformon tartjuk.

  • Legalább 50 vezető vesz részt a rendezvényen.
  • A rendezvényt az MVÜK által kidolgozott speciális módszerrel rendezzük meg.
  • A szakmai beszélgetést üzletfejlesztő, kapcsolatépítő kerekasztalbeszélgetések követik majd.
  • Stratégiai partnereket találhat.
  • És végül, de nem utolsó sorban: új ügyfelekre tehet szert.
Fontos tudnivalók:
  • A rendezvényre jelentkezők szegmentálása mérlegadatokkal igazolt árbevétel alapján történik.
  • A rendezvényen kizárólag felsővezetők és tulajdonosok képviselhetik cégüket, ezért sajnos még vis maior esetén sem tudunk lehetőséget biztosítani a helyettesítésre.

Helyszín: Haris Park / MS Teams

Bizonyára hallottál már róla, hogy elindult az „MVÜK – értékes üzleti közösség” mobilalkalmazás, elsősorban azért, hogy megkönnyítsük az eligazodást a folyamatosan bővülő eseménykínálatunkban. Amennyiben már letöltötted eseményeinkre a visszajelzésedet elsősorban azon keresztül várjuk. Abban az esetben, ha még nem tetted volna meg, kérünk, hogy töltsd le az alkalmazást, és használd. Használatáról, a letöltésről itt tudsz tájékozódni.

A jelentkezéssel és az eseményen való részvétellel résztvevőink elfogadják, hogy az eseményen kép- és esetlegesen videó- és hangfelvétel készül. Előzetesen és kifejezetten hozzájárulásukat adják a róluk készült felvételek rögzítéséhez, és ahhoz, hogy azokat az MVÜK promóciós célokra felhasználja digitális média csatornáin és/vagy nyomtatott anyagain.

Details

Date:
2023.09.20.
Time:
09:00-12:30
Event Category:

Venue

Haris Park
Marczibányi tér 6-7
Budapest, Budapest 1022 Magyarország

jelentkezés tagjelöltként

jelentkezés vendégként

jelentkezés tagként

Sikeres jelentkezés !