Események betöltése

« Összes Események

 • Ez az esemény elmúlt.

5Mrd+/1Mrd+ Csoportrendezvény

január 18. 09:00-12:30

Tűzvonalban: hogyan támogathat az EQ-nk válság idején? Dintsér Andrea a Női Vezetői Klub vezetőjének, a YourStory.hu ügyvezetőjének beszélgetőpartnere Al Ghaoui Hesna szerkesztő-riporter, Prima Primissima-díjas újságíró

Érzelmi intelligenciánk jelentős mértékben befolyásolja munkahelyi eredményességünket – ez ma már bizonyított tény. Az érzelmeink kezelésének képessége kiemelkedő szerepet kap a jelenlegi turbulens, válságos időszakban, hiszen a problémák és a konfliktushelyzetek száma és súlya nő. Vezetőként pedig jól kell tudnunk kezelni őket. Al Ghaoui Hesna, szerkesztő-riporter, Prima Primissima-díjas újságíró nemrég tért haza és január 18-án az MVÜK pódiumán köszönthetjük őt. Hesna egy éven át a Berkeley Egyetemen tanulmányozta a lelki ellenállóképességet és a traumák hatásait. „Az ott töltött idő alatt elsősorban arra voltam kíváncsi, hogy min múlhat az, hogy amíg valaki egy trauma hatására összeomlik, más képes a megélt tapasztalatokból olyan erőt meríteni, amely a későbbiekben pozitív irányba befolyásolja a mentális és a fizikai egészségét is. Pszichológusokat, terapeutákat, alvás- és agykutatókat hallgattam meg és rengeteg traumatúlélővel beszéltem, akik az átélt tapasztalatok birtokában, valamilyen tekintetben gazdagabb, elégedettebb életet tudtak élni”.

„Félj bátran” című könyve is pozitív oldalról közelíti meg az alapvetően negatív érzelemként elkönyvelt félelmet. „Azt jártam körbe, hogy miként tudjuk ezt az amúgy rendkívül hasznos és sok helyzetben teljesen természetes érzést, a félelmet a saját oldalunkra állítani. A jó hír az, hogy ezek a folyamatok tanulhatók, befolyásolhatók.” Hazavihető tanácsokkal szolgál majd Hesna arra nézve, hogy hogyan lehet az elénk kerülő kihívásokból, az élet kiszámíthatatlan fordulataiból előnyt kovácsolni. Mi a titka annak, hogy építkezzünk a kudarcainkból, a traumáinkból ahelyett, hogy áldozatnak éreznénk magunkat? Min múlik, hogy a változástól való félelem letaglóz, gúzsba köt, vagy épphogy ellenkezőleg feldob és előrevisz minket, arra serkent, hogy kilépjünk a komfortzónánkból és elinduljunk a sikereink felé?
Ezekre a kérdésekre keressük majd a válaszokat a beszélgetésünkben január 18-án, Hesna saját élményein, történetein keresztül, amelyeket az elmúlt közel két évtizedben, 20+ országban, a hétköznapokban és háborús krízishelyzetekben találkozott. Csatlakozz hozzánk és válj Te is válságállóvá!

Miért lehet érdekes az Ön számára a részvétel?

Az MVÜK “5Mrd+/1Mrd+ Csoportrendezvényén” Partnereink és Vendégeink – egy különleges módszertannak köszönhetően – nem csak hozzájuk hasonló méretű cégekkel találkoznak, hanem nagyvállalatok- és multinacionális cégek vezetőivel is. A találkozó egyedisége, hogy közösségünk 1Mrd+ és 5Mrd+-os tagjai egyaránt képviseltetik magukat a rendezvényen. Találkozónkat a Haris Parkban és MS Teams platformon tartjuk.

 • a legnagyobb cégek vezetői sokszor a legmagányosabbak, sokszor egy adott iparágba beszűkülve
  nagyon nehéz másokkal üzleti problémákat megvitatni, másoktól tanulni, más iparágakat
  megismerni, vagy akár csak a karrierünkről, életutunkról beszélgetni
 • ha éppen egy jó beszállítót keresünk, vagy egy jó stratégiai partnert, akkor vajon nem egyszerűbb, ha egy különleges rendezvényen a másik cég döntéshozója pont ott ül velünk szemben az online asztalnál?
Mi vár Önre a rendezvényen?
 • Legalább 50 vezető vesz részt a rendezvényen.
 • A rendezvényt az MVÜK által kidolgozott speciális módszerrel rendezzük meg.
 • A szakmai beszélgetést üzletfejlesztő, kapcsolatépítő kerekasztalbeszélgetések követik majd.
 • Stratégiai partnereket találhat.
 • És végül, de nem utolsó sorban: új ügyfelekre tehet szert.

Helyszín: Haris Park / MS Teams

A jelentkezéssel és az eseményen való részvétellel résztvevőink elfogadják, hogy az eseményen kép- és esetlegesen videó- és hangfelvétel készül. Előzetesen és kifejezetten hozzájárulásukat adják a róluk készült felvételek rögzítéséhez, és ahhoz, hogy azokat az MVÜK promóciós célokra felhasználja digitális média csatornáin és/vagy nyomtatott anyagain.

Részletek

Dátum:
január 18.
Időpont:
09:00-12:30
Esemény kategória:

Helyszín

Haris Park / MS Teams
Marczibányi tér 6-7
Budapest, Budapest 1022 Magyarország

jelentkezés tagjelöltként

jelentkezés vendégként

jelentkezés tagként

Sikeres jelentkezés !