Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

5Mrd+ / 1Mrd+ Csoportrendezvény

2023.09.06. 09:00-12:30

„Az üzletben számolni és cselekedni kell”. Dintsér Andrea a Női Vezetői Klub vezetőjének beszélgetőpartnere Noszek Péter a Nestlé Hungária, ügyvezető igazgatója a Menedzserszövetség Év Menedzsere 2023. Díjának kitüntetettje

Még a mostani, turbulens időszakban sem jó tanácsadó a pánik. Az üzletben számolni és cselekedni kell – vallja Noszek Péter, a Nestlé Hungária Kft. ügyvezető igazgatója, a Menedzserek Országos Szövetsége Év Menedzsere 2022 Díj nyertese. 30+ év egy cégnél, szoktuk mondani, hogy gombócból is sok. Péter a mai napig elkötelezett a Nestlé mellett, ahol pályafutását kezdte még a múlt évezredben gyakornokként a svájci központban. Dolgozott az Egyesült Királyságban, később a szerencsi és a diósgyőri gyárak, és a teljes hazai szervezet kontrollerévé vált. Aztán az új-zélandi és ausztrál leányvállalat következett. 2005-ben visszatért Magyarországra a cég pénzügyi vezetőjeként. Majd Svájcban a Nestlé Purina Petcare Europe pénzügyi és kontrolling-igazgatói posztját töltötte be, hogy aztán 2014-ben az európai, a távol-keleti az észak-afrikai zónájának pénzügyi és kontrolling-igazgatójaként részt vegyen a régió 2020-ig szóló stratégiájának kidolgozásában. 2018-ban első magyar vezetőként került a svájci cég magyar vállalatának élére. Meglátása szerint a fogyasztók egyre tájékozottabbak, egyre környezettudatosabbak, igénylik azt, hogy egy élelmiszeripari cég fenntarthatóan működjön. A műanyagok újrahasznosítása kapcsán az a véleménye, hogy rendszerben kell gondolkoznunk: minden gazdasági szereplő részt kell, hogy vegyen a változásban. Vezetőként büszke arra, hogy a Nespresso alumínium alapú kapszuláinak feldolgozására már saját zárt rendszert építettek ki. Az ő irányításával történt meg a Starbucks termékeinek bevezetése is, amely a kávé iránti szenvedély mentén csatlakoztatta össze a két legfontosabb szereplőt a világon, hogy kiaknázhassák a két márka erejében rejlő szinergiákat. A globális jégkrém üzletág külön vállalatba történő kiszervezése szintén az ő érdeme.

Beszélgetésünkben szeptember 6-án alkalmunk nyílik Péter üzleti gondolkodását még inkább megérteni, belekukkanthatunk a Nestlé Hungária jelenébe, jövőre vonatkozó terveibe, és abba, hogy a világunkra kétségtelenül jelentős hatással bíró óriásvállalat vezetője hogyan látja a mai gazdaság kihívásait. Csatlakozz hozzánk, gratuláljunk együtt Péternek az Év Menedzsere Díjhoz! Tedd fel Te is a kérdéseidet neki. Várunk szeretettel!

Miért lehet érdekes az Ön számára a részvétel?

Az MVÜK “5Mrd+ / 1Mrd+  csoportrendezvényén” Partnereink és Vendégeink – egy különleges módszertannak köszönhetően – nem csak hozzájuk hasonló méretű cégekkel találkoznak, hanem nagyvállalatok- és multinacionális cégek vezetőivel is. A találkozó egyedisége, hogy közösségünk 1Mrd+ és 5Mrd+-os tagjai egyaránt képviseltetik magukat a rendezvényen.

  • Legalább 50 vezető vesz részt a rendezvényen.
  • A rendezvényt az MVÜK által kidolgozott speciális módszerrel rendezzük meg.
  • A szakmai beszélgetést üzletfejlesztő, kapcsolatépítő kerekasztalbeszélgetések követik majd.
  • Stratégiai partnereket találhat.
  • És végül, de nem utolsó sorban: új ügyfelekre tehet szert.
Fontos tudnivalók:
  • A rendezvényre jelentkezők szegmentálása mérlegadatokkal igazolt árbevétel alapján történik.
  • A rendezvényen kizárólag felsővezetők és tulajdonosok képviselhetik cégüket, ezért sajnos még vis maior esetén sem tudunk lehetőséget biztosítani a helyettesítésre.

Bizonyára hallottál már róla, hogy elindult az „MVÜK – értékes üzleti közösség” mobilalkalmazás, elsősorban azért, hogy megkönnyítsük az eligazodást a folyamatosan bővülő eseménykínálatunkban. Amennyiben már letöltötted eseményeinkre a visszajelzésedet elsősorban azon keresztül várjuk. Abban az esetben, ha még nem tetted volna meg, kérünk, hogy töltsd le az alkalmazást, és használd. Használatáról, a letöltésről itt tudsz tájékozódni.

Helyszín: Haris Park / MS Teams

A jelentkezéssel és az eseményen való részvétellel résztvevőink elfogadják, hogy az eseményen kép- és esetlegesen videó- és hangfelvétel készül. Előzetesen és kifejezetten hozzájárulásukat adják a róluk készült felvételek rögzítéséhez, és ahhoz, hogy azokat az MVÜK promóciós célokra felhasználja digitális média csatornáin és/vagy nyomtatott anyagain.

Details

Date:
2023.09.06.
Time:
09:00-12:30
Event Category:

Venue

Haris Park
Marczibányi tér 6-7
Budapest, Budapest 1022 Magyarország

jelentkezés tagjelöltként

jelentkezés vendégként

jelentkezés tagként

Sikeres jelentkezés !