Események betöltése

« Összes Események

 • Ez az esemény elmúlt.

Ipari Klub

szeptember 27. 09:00-12:30

Ipari digitalizáció és a mesterséges intelligencia

Napjainkban mind a digitalizáció mind a mesterséges intelligencia felkapott téma az ipar területén is. És bár sokat hallunk, beszélünk ezeknek a technológiáknak a felforgató hatásáról, viszonylag kevés konkrét példával, esettanulmánnyal találkozunk, amelyek kézzelfoghatóan  alátámasztják, vagy épp cáfolják létjogosultságukat. Ipari Klubunk soron következő inspirációs beszélgetése alkalmával három olyan cég lesz a vendégünk, akik aktívan, a mindennapjaikba építve használják a technológia adta lehetőségeket, és beszámolnak a tapasztalataikról.

A Terrán Tetőcserépgyártó Kft. képviseletében Gódi Attila, a cég ügyvezetője lesz a vendégünk, aki a régió piacvezető vállalatának vezetőjeként, egy nagyvállalat szemszögéből ismerteti hogyan és mire használják a termelési folyamataikban a mesterséges intelligenciát.  Az Instrum Kft. képviseletében Ignát László ügyvezető vesz részt a beszélgetésben, aki egy gépipari KKV nézőpontjából világítja meg, hogy az ipari digitalizáció vajon csak egy hangzatos hívószó, vagy ténylegesen tudja segíteni a cégek munkáját. A beszélgetést Herbály István a Contrall Kft. ügyvezetője, a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamarának az innovációs alelnöke vezeti majd, aki egészen biztosan rávilágít meglátására, miszerint a mesterséges intelligencia már nem a jövő, hanem nagyon is a jelen. Istvánnak nagy rálátása van a témára, hiszen számos régiós vállalkozás Ipar 4.0 rendszerének fejlesztésében és bevezetésében vesz részt. Cégében az elmúlt években – a hazai vállalati igényekre reagálva – olyan új technológiákat is alkalmaznak, mint a mesterséges intelligencia, a gépi látás, gépi tanulás vagy éppen a mélytanulás, így úttörőknek számítanak a mesterséges intelligencia ipari alkalmazásában.

Ipari Klubunkon biztosan megismerkedünk a modern technológiák ipari felhasználási lehetőségeivel. Megismerjük, hogy beszélgetőpartnereinknek munkájuk során mi jelenti a kihívást a mesterséges intelligenciával kapcsolatban. Megtudjuk, hogy milyen veszélyét látnak – ha látnak – a mesterséges intelligencia elterjedésével, a mindennapokba való beépülésével kapcsolatban. És megismerjük eddigi legnagyobb sikerélményüket az MI alkalmazásával kapcsolatban. Tartsatok velünk ezúttal is!

Az MVÜK Ipari Klub együttműködő partnerei:
 • AQ Anton
 • Chesterton Hungary
 • Enterprise Group
 • Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT)
 • Mazak Europe (Magyarország)
Miért érdekes ez az esemény az ipari cégek felsővezetőinek, vagy a területe iránt érdeklődő felsővezetők számára?
 • Az ipar területéről érkező a gyártás, logisztika, termelés, értékesítés és a szolgáltatások terén tevékenykedő cégek felsővezetői együtt, egy helyen.
 • Dinamikus, informatív üzleti találkozó, ahol nemcsak inspiráló előadásokat hallgathattok meg, de beszélgethettek, új üzleti kapcsolatokat is építhettek egymással.
 • Megbízható beszállítók, új stratégiai partnerek egy asztalnál vitatják meg a felmerülő kérdéseket. Megismerik egymást, beszélgetnek lehetőségekről, nehézségekről.
 • Alkalmazási irányelvek, vezetői döntési pontok ismertetése, gyakorlati megközelítés.
Mi vár Rád a rendezvényen?
 • A rendezvényt az MVÜK által kidolgozott speciális módszerrel rendezzük meg.
 • Egy szakértői előadás, amelyek végén a szakértő megválaszolja a feltett kérdéseket
 • A szakmai beszélgetést üzletfejlesztő, kapcsolatépítő kerekasztalbeszélgetések követik majd. Erre a részre is szeretettel várjuk vendégeinket.
 • 40-50 felsővezető közép- és nagyvállalatoktól, multinacionális cégektől
 • Remek hangulat

Helyszín: Haris Park / MS Teams

Bizonyára hallottál már róla, hogy elindult az „MVÜK – értékes üzleti közösség” mobilalkalmazás, elsősorban azért, hogy megkönnyítsük az eligazodást a folyamatosan bővülő eseménykínálatunkban. Amennyiben már letöltötted eseményeinkre a visszajelzésedet elsősorban azon keresztül várjuk. Abban az esetben, ha még nem tetted volna meg, kérünk, hogy töltsd le az alkalmazást, és használd. Használatáról, a letöltésről itt tudsz tájékozódni.

A jelentkezéssel és az eseményen való részvétellel résztvevőink elfogadják, hogy az eseményen kép- és esetlegesen videó- és hangfelvétel készül. Előzetesen és kifejezetten hozzájárulásukat adják a róluk készült felvételek rögzítéséhez, és ahhoz, hogy azokat az MVÜK promóciós célokra felhasználja digitális média csatornáin és/vagy nyomtatott anyagain.

Részletek

Dátum:
szeptember 27.
Időpont:
09:00-12:30
Esemény kategória:

Helyszín

Haris Park
Marczibányi tér 6-7
Budapest, Budapest 1022 Magyarország
+ Google Térkép

jelentkezés tagjelöltként

jelentkezés vendégként

jelentkezés tagként

Sikeres jelentkezés !