Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ipari Klub – gyárlátogatás

2023.09.21. 13:30-17:00

KÖSZÖNJÜK JELENTKEZÉSEITEKET, A RENDEZVÉNY MEGTELT!
TÖBB REGISZTRÁCIÓT SAJNOS NEM TUDUNK BEFOGADNI.
MEGÉRTÉSETEKET KÖSZÖNJÜK!
Pannon Tools a szerszám- és lemezalkatrész gyártás specialistája – gyárlátogatás

Az 1979-ben alakult, magyar tulajdonú Pannon Tools Kft. fő tevékenysége kezdetben a szerszámgyártás volt, ám a vállalat a kezdetektől fogva rendelkezett néhány excenterpréssel is, hogy a helyben készített hidegalakító szerszámokat egyből kipróbálhassák. Ezáltal idővel bővült a cég lehetőségeink tárháza, így nem csak a szerszámok elkészítését tudták elvállalni, hanem a hidegalakító szerszámokkal a lemezalkatrészek gyártását is. A szolgáltatások ilyen szintű gyarapodása éppen egybevág a vállalat üzletfilozófiájával is, miszerint egy vállalkozásnak több lábon kell állnia. Ezen tevékenységeik ráadásul tökéléletesen kiegészítik egymást, hiszen egy présüzemnek szüksége van szerszámkészítő háttérre, ahol a rendszeres szerszámkarbantartások, javítások elvégezhetők. A gyárban elsősorban autóipari cégek számára készítenek szerszámokat, alkatrészeket, valamint elektromos kéziszerszámokhoz és épületgépészeti berendezésekhez is gyártanak alkatrészeket.

Gyártókapacitásának növelését, vállalatirányítási rendszerének átfogó fejlesztését, új piaci szegmens erősítését tervezi az idei évre a Pannon-Tools Kft. A mintegy 80 embert foglalkoztató vállalat 125 millió forintos kapacitásnövelő beruházására készül, egy 630t-ás présgép üzembe állításával. Így biztosítani tudja a gyártó kapacitást a rendelésállományok növekedéséhez. A cég megbízható beszállítója többek között az ACPS-nek,  a Makitának, a Rábának, az Alpine-nak és a Suzukinak, OBO Bettermann-nak, DANA-nak, Csabacast-nak és a BUSCH Hungariának is.

Ipari Klubunk következő gyárlátogatása alkalmával a Pannon Tools győri szerszámgyárába látogatunk el. Tarts velünk!

  • Kíváncsi vagy több, mint 40 év gyártási és tervezési tapasztalatára?
  • Megnéznél egy kifejezetten présüzemi gyártásra tervezett, speciális gépalapokkal rendelkező, híddarukkal felszerelt üzemcsarnokot?
  • Tudod, hogy mire való egy fiber lézervágó gép és milyen piaci szegmensben való erősödést tesz lehetővé a gyár számára?
  • Érdekel a CNC élhajlítás?
  • Kíváncsi vagy milyen egy győri gyár szerszámgyártó és lézervágó üzemrésze?

A helyek korlátozott száma miatt, kérjük, hogy amennyiben regisztrálsz, mindenképpen gyere el. Az első 20 fő jelentkezését tudjuk regisztrálni. Reméljük, hogy ezen a különleges alkalmon részt tudsz venni és sok jó ötlettel, hasznos és inspiratív gondolatokkal tudsz majd gazdagodni.

Témagazda: Tóth Tünde – ügyvezető, Pannon Tools Kft., Dominek Ákos – cégvezető, Pannon Tools Kft.

MVÜK házigazda: Domokos Ákos – közösségfejlesztő, MVÜK Zrt., Tóth Gábor – vezető Ipari Klub, üzletfejlesztési vezető, MVÜK Zrt.

Időpont: 2023.09.21. 10:30-14:30

Helyszín: 9027 Győr, Ipari park, Tó u. 4.

Részvételi díj: nincs

Bizonyára hallottál már róla, hogy elindult az „MVÜK – értékes üzleti közösség” mobilalkalmazás, elsősorban azért, hogy megkönnyítsük az eligazodást a folyamatosan bővülő eseménykínálatunkban. Amennyiben már letöltötted eseményeinkre a visszajelzésedet elsősorban azon keresztül várjuk. Abban az esetben, ha még nem tetted volna meg, kérünk, hogy töltsd le az alkalmazást, és használd. Használatáról, a letöltésről itt tudsz tájékozódni.

A jelentkezéssel és az eseményen való részvétellel résztvevőink elfogadják, hogy az eseményen kép- és esetlegesen videó- és hangfelvétel készül. Előzetesen és kifejezetten hozzájárulásukat adják a róluk készült felvételek rögzítéséhez, és ahhoz, hogy azokat az MVÜK promóciós célokra felhasználja digitális média csatornáin és/vagy nyomtatott anyagain.

Details

Date:
2023.09.21.
Time:
13:30-17:00
Event Category:

Venue

Pannon Tools
Ipari park, Tó u. 4.
Győr, 9027
+ Google Map

jelentkezés tagjelöltként

jelentkezés vendégként

jelentkezés tagként

Sikeres jelentkezés !