Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ipari Klub – gyárlátogatás

2023.08.30. 13:15-16:30

KÖSZÖNJÜK JELENTKEZÉSEITEKET, A RENDEZVÉNY MEGTELT! TÖBB REGISZTRÁCIÓT SAJNOS NEM TUDUNK BEFOGADNI. MEGÉRTÉSETEKET KÖSZÖNJÜK!
Lehet-e a szélről középre támadni? Látogatást teszünk a Cleartex telephelyén

Ipari Klub tagjainkat ezúttal a Cleartex telephelyére kalauzoljuk el. A 30 éve alapított cég Magyarországon piacvezető az épületek bejárataihoz telepíthető, magas minőségű szennyfogók gyártásában és forgalmazásában. A szennyfogók épületeink burkolatainak csak töredékét teszik ki, pedig megfelelő kialakításukkal szignifikánsan kevesebb szennyeződés kerül be a belső terekbe, ami könnyebbé teszi a takarítást, emellett növeli a burkolatok élettartamát is. Jelentőségüket mégis – a beruházóktól, a tervezőkön át a kivitelezőkig – sokszor lebecsülik. E jelenség szerte Európában jellemző, ami alól Magyarország sem kivétel. Hogyan lehetséges mégis felépíteni egy szennyfogó brandet egy olyan környezetben, ahol a téma látszólag senkit nem érdekel? Mit jelent a piac oktatása? Milyen innovációs lehetőségek vannak az iparban, amelyek nem az informatika területét érintik és miért van ezekre szükség? És ami a legfontosabb: hogy juthatunk ki egy hazai márkával Európába? Milyen módon tudunk magyarként betörni külföldi piacokra úgy, hogy az ne csak kalandozás legyen, hanem stabil kapcsolat? Mi kell ahhoz, hogy akár egy marginálisnak tűnő témában is Európa keleti részéről paradigmaváltásra késztessük a piacot? Ezekre és hasonló kérdésekre keressük a választ az egyetlen hazai szennyfogó gyártó, a Cleartex Kft. telephelyén, ahol bepillantást nyerhetünk a gyáruk működésébe, és megtekintjük, hogy hogyan készülnek a különböző igényeket kielégítő szennyfogó megoldások.

A Cleartex telephely látogatásának menete:

  • 13.15-13.30 – Érkezés, regisztráció
  • 13.30-14.00 – Prezentáció a Cleartex tevékenységéről
  • 14.00-14.30 – MVÜK tagok bemutatkozása, kérdések-válaszok
  • 14.30-14.45 – Rövid szünet
  • 14.45-15.30 – A Cleartex telephelyének meglátogatása
  • 15.30-16.30 – kötetlen beszélgetés

Témagazda: Pokorni Flóra, a Cleartex Kft. ügyvezetője

MVÜK házigazda: Domokos Ákos – közösségfejlesztő, MVÜK Zrt., Tóth Gábor – vezető Ipari Klub, üzletfejlesztési vezető, MVÜK Zrt.

Időpont: 2023.08.30. 13:15-16:30

Helyszín: Cleartex Kft., 2045 Törökbálint, Hosszúrét u. 3.

Részvételi díj: nincs

A helyek korlátozott száma miatt, kérjük, hogy amennyiben regisztrálsz, mindenképpen gyere el. Az első 15 fő jelentkezését tudjuk regisztrálni. Reméljük, hogy ezen a különleges alkalmon részt tudsz venni és sok jó ötlettel, hasznos és inspiratív gondolatokkal tudsz majd gazdagodni.

Bizonyára hallottál már róla, hogy elindult az „MVÜK – értékes üzleti közösség” mobilalkalmazás, elsősorban azért, hogy megkönnyítsük az eligazodást a folyamatosan bővülő eseménykínálatunkban. Amennyiben már letöltötted eseményeinkre a visszajelzésedet elsősorban azon keresztül várjuk. Abban az esetben, ha még nem tetted volna meg, kérünk, hogy töltsd le az alkalmazást, és használd. Használatáról, a letöltésről itt tudsz tájékozódni.

A jelentkezéssel és az eseményen való részvétellel résztvevőink elfogadják, hogy az eseményen kép- és esetlegesen videó- és hangfelvétel készül. Előzetesen és kifejezetten hozzájárulásukat adják a róluk készült felvételek rögzítéséhez, és ahhoz, hogy azokat az MVÜK promóciós célokra felhasználja digitális média csatornáin és/vagy nyomtatott anyagain.

Details

Date:
2023.08.30.
Time:
13:15-16:30
Event Category:

Venue

Cleartex Kft.
Hosszúrét u. 3.
Törökbálint, 2045
+ Google Map

jelentkezés tagjelöltként

jelentkezés vendégként

jelentkezés tagként

Sikeres jelentkezés !