Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ipari Klub – tudomány és technológiák

2023.09.05. 14:00-17:00

Adatvezérelt ipari megoldások a gyakorlatban

Ipari Klubunk Tudomány és technológiák rendezvénysorozatának újabb állomásához érkeztünk. Ezúttal adatvezérelt ipari megoldásokkal ismerkedünk meg. Mindannyian tapasztaljuk, hogy az automatizálható tevékenységek köre az elektronikai eszközök fejlődésével folyamatosan és megállíthatatlanul bővül. Ahogy egyre több helyen kerül kiváltásra az emberi munkaerő a feladatok is egyre speciálisabbá válnak. Azokban az esetekben, amikor a helyi igényeket nem lehet meglévő szoftverekkel megoldani, kerül(het) sor kis szériás fejlesztésekre. Házigazdánk, a Simplexion Kft. vezérlő elektronika és RFID olvasó fejlesztéssel foglalkozik, minden esetben azzal a céllal, hogy a polcokon elérhető „dobozos” eszközöknél bővebb funkcionalitású és jobban konfigurálható berendezéseket szállíthassanak egyedi problémákhoz.

Eseményünkön szeretnék betekintést engedni

  • az elektronika fejlesztés menetébe,
  • a jelentkező kihívásokba,
  • az alkalmazott minőségbiztosítási módszerekbe.

Látogatásunk során házigazdánk tevékenységét az alábbi termék részletes bemutatásával fogjuk megismerni:

  • sínkenő folyamatautomatizáló és távvezérlést biztosító panel,
  • villanykapcsolás hűtőházban RFID-vel,
  • key board RFID reader az integráció nélkül használható RFID olvasó,
  • impulzus számláló, amit mérők távoli leolvasására fejlesztenek.

Témagazda: Kovács Vilmos Levente – ügyvezető, Simplexion Kft.

MVÜK házigazda: Domokos Ákos – közösségfejlesztő, MVÜK Zrt., Tóth Gábor – vezető Ipari Klub, üzletfejlesztési vezető, MVÜK Zrt.

Időpont: 2023.09.05. 14:00-17:00

Helyszín: Simplexion Kft., 1096 Budapest, Vendel utca 11.

Részvételi díj: nincs

A helyek korlátozott száma miatt, kérjük, hogy amennyiben regisztrálsz, mindenképpen gyere el. Az első 20 fő jelentkezését tudjuk regisztrálni. Reméljük, hogy ezen a különleges alkalmon részt tudsz venni és sok jó ötlettel, hasznos és inspiratív gondolatokkal tudsz majd gazdagodni.

Bizonyára hallottál már róla, hogy elindult az „MVÜK – értékes üzleti közösség” mobilalkalmazás, elsősorban azért, hogy megkönnyítsük az eligazodást a folyamatosan bővülő eseménykínálatunkban. Amennyiben már letöltötted eseményeinkre a visszajelzésedet elsősorban azon keresztül várjuk. Abban az esetben, ha még nem tetted volna meg, kérünk, hogy töltsd le az alkalmazást, és használd. Használatáról, a letöltésről itt tudsz tájékozódni.

A jelentkezéssel és az eseményen való részvétellel résztvevőink elfogadják, hogy az eseményen kép- és esetlegesen videó- és hangfelvétel készül. Előzetesen és kifejezetten hozzájárulásukat adják a róluk készült felvételek rögzítéséhez, és ahhoz, hogy azokat az MVÜK promóciós célokra felhasználja digitális média csatornáin és/vagy nyomtatott anyagain.

Details

Date:
2023.09.05.
Time:
14:00-17:00
Event Category:

Venue

Simplexion Kft
Vendel utca 11.
Budapest, 1096
+ Google Map

jelentkezés tagjelöltként

jelentkezés vendégként

jelentkezés tagként

Sikeres jelentkezés !