Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

MVÜK 400/100+ Csoportrendezvény

január 24. 09:00-12:30

Így született Magyarország egyetlen közösségi bankja. Fertetics Mandy, az MVÜK fenntarthatósági vezetőjének beszélgetőpartnere Molnár Csaba, a MagNet Bank partnere, közösségfejlesztési igazgatója

2010-ben döntött úgy az akkor 13 éve hagyományos kapitalista üzleti szemléletben működő HWB Bank, hogy újjászületik. Egy válság idején. Amikor sokan visszavonulnak, befele fordulnak, lelassulnak, a HWB tulajdonosai, vezetői és alkalmazottai közösen arra a következtetésre jutottak, hogy inkább megújulnak. Nem is akárhogy! Teljesen új alapokra helyezték a banküzemet: átlátható működés, fenntarthatóság alapú döntéshozatal, ügyfelek felhatalmazása. Újradefiniálták a cég értékeit, filozófiáját, küldetését – nem csak papíron. Termékeit és szolgáltatásait átalakították, fejlesztették. Organikus szervezetfejlesztéssel átsegítették munkavállalóikat és ügyfeleiket egy új világba. És létrejött Magyarország első és máig egyetlen közösségi bankja. Mitől más ez mint a többi bank? Mi ad bátorságot egy ilyen átalakuláshoz a válság nehézségei közepette? Hogyan lehet sikeresen levezényelni egy ilyen mértékű transzformációt? Mi volt a legnehezebb, legmeglepőbb, legkönnyebb? Visszanézve 12 év távlatából, mit lehetne máshogy csinálni illetve mennyire sikeres az új modell? Hogyan reagáltak az ügyfelek? Miben más a CSR és a fenntartható üzleti modell? Miben ad újat a napokban megélt fenntarthatósági és ESG trendek? Lehet-e egy banknak eszköz a pénz és nem cél?

Molnár Csaba, a MagNet közösségfejlesztési igazgatója és equity partnere a közösségi bankká válást megelőzően, 2010. év elején csatlakozott a Bankhoz – az akkor felvállalt felelős stratégia hírére.

Belépése óta a Bank közösségfejlesztési területét vezeti, amely magában foglalja a szervezetfejlesztési stratégiájának, kommunikációjának, illetve márkájának és marketing tevékenységének fejlesztését. Szervezi a bank civil partnereivel való együttműködést, illetve alakítja a társadalmilag felelős és környezeti stratégiát. 2013 óta a bank részvényese és igazgatóságának is tagja.

Miért lehet érdekes az Ön számára a részvétel?

Ezúton szeretettel meghívunk az MVÜK 400M+/100M+ csoportrendezvényre, a Haris Parkban és Microsoft Teams Online platformon tartunk. Az MVÜK csoport találkozó rendezvényén Partnereink és Vendégeink – egy különleges módszertannak köszönhetően – hozzájuk hasonló méretű cégekkel találkoznak.

Vezetői kapcsolatépítés, üzletszerzés és tapasztalatcsere állnak november 11-i hibrid csoportrendezvényünk fókuszában. Kérlek jelezd, hogy részt veszel-e a rendezvényen. A találkozónkat a megszokott kis asztalos beszélgetések keretében tartjuk.

  • Legalább 50 vezető vesz részt a rendezvényen.
  • A rendezvényt az MVÜK által kidolgozott speciális módszerrel rendezzük meg.
  • A szakmai beszélgetést üzletfejlesztő, kapcsolatépítő online kerekasztalbeszélgetések követik majd.
  • Stratégiai partnereket találhat.
  • És végül, de nem utolsó sorban: új ügyfelekre tehet szert.
Fontos tudnivalók:
  • A rendezvényre jelentkezők szegmentálása mérlegadatokkal igazolt árbevétel alapján történik.
  • A rendezvényen kizárólag felsővezetők és tulajdonosok képviselhetik cégüket, ezért sajnos még vis maior esetén sem tudunk lehetőséget biztosítani a helyettesítésre.

Helyszín: Haris Park / MS Teams

A jelentkezéssel és az eseményen való részvétellel résztvevőink elfogadják, hogy az eseményen kép- és esetlegesen videó- és hangfelvétel készül. Előzetesen és kifejezetten hozzájárulásukat adják a róluk készült felvételek rögzítéséhez, és ahhoz, hogy azokat az MVÜK promóciós célokra felhasználja digitális média csatornáin és/vagy nyomtatott anyagain.

Részletek

Dátum:
január 24.
Időpont:
09:00-12:30
Esemény kategória:

Helyszín

Haris Park / MS Teams
Marczibányi tér 6-7
Budapest, Budapest 1022 Magyarország

jelentkezés tagjelöltként

jelentkezés vendégként

jelentkezés tagként

Sikeres jelentkezés !