Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

MVÜK Café – adó

január 11. 14:00-17:00

Kihívások és lehetőségek az online pénztárgépek adatvagyonának hasznosítására

Az adóhivatal folyamatos fejlesztésekkel szélesíti az elektronikus szolgáltatásainak körét. Ennek során évek óta tartó törekvés már, hogy az adózók által teljesített kötelező adatszolgáltatások eredményeit valamilyen formában elérhetővé tegye a cégek számára, hogy hatékonyabbá tudják tenni üzleti folyamataikat és csökkenteni tudják az adminisztrációs terheiket. Nagy várakozással tekintünk ezzel kapcsolatban a 2023-as év elé, mivel a NAV jelentős bővítéseket tervez az általa épített data lake elérésében. Ennek az innovatív adózók és szolgáltatók egyértelmű nyertesi lehetnek. Az adóhivatal egyik ilyen új digitális szolgáltatása a beküldött online pénztárgép naplóállományok letöltésének lehetősége. A NAV teszt rendszerében már 2022. október 11-től elérhető és tesztelhető ez a funkció. Szakértőnk már kipróbálta ezt az új szolgáltatást és egy interaktív workshop keretében szeretné Veletek is megosztani a tapasztalataikat. Café eseményünkön szeretnénk minél több releváns kérdést megfogalmazni és közösen megválaszolni, amelyek hozzájárulnak ennek az adatvagyonnak az automatizációt és hatékonyságot növelő belső felhasználásához.

  • Hogyan férünk hozzá és miként használjuk a NAV technológiai szolgáltatásait?
  • Hogy érjük el az online pénztárgépek naplóállományának a NAV Online Számla rendszerben?
  • Hogyan tudjuk a naplóállományokat kibontani? Milyen az abban tárolt adatok felépítés és tartalma?
  • Milyen felhasználási igényeket szolgál ki a rendszer?
  • Milyen riportok készíthetőek a naplóállományokban tárolt adatok felhasználásával?

Café eseményünket elsősorban pénzügyi vezetőknek, kontrollereknek és folyamatok automatizációjával foglalkozó szakértőknek ajánljuk, olyanoknak, akik olyan cégnél dolgoznak, ahol van pénztárgép és ezek adatait jelenleg nem használják.

Témagazda: Kóczé Péter – partner, Grant Thornton Consulting Kft.

MVÜK házigazda: Németh Kinga – üzletfejlesztési specialista, MVÜK Zrt.

Időpont: 2023. január 11., 14:00-17:00

Helyszín: Grant Thornton Consulting Kft. székhelye: 1134 Budapest, Dévai utca 26-28., 5. emelet

A jelentkezéssel és az eseményen való részvétellel résztvevőink elfogadják, hogy az eseményen kép- és esetlegesen videó- és hangfelvétel készül. Előzetesen és kifejezetten hozzájárulásukat adják a róluk készült felvételek rögzítéséhez, és ahhoz, hogy azokat az MVÜK promóciós célokra felhasználja digitális média csatornáin és/vagy nyomtatott anyagain.

 

Részletek

Dátum:
január 11.
Időpont:
14:00-17:00
Esemény kategória:

Helyszín

Grant Thornton Consulting Kft.
Dévai utca 26-28
Budapest, 1134
+ Google Térkép

jelentkezés tagjelöltként

jelentkezés vendégként

jelentkezés tagként

Sikeres jelentkezés !