Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

MVÜK Café – Fenntarthatóság

május 28. 14:00-17:00

Hogyan töltsük meg valódi tartalommal az ESG S-pillérét?!

Napjainkban szerencsére egyre nagyobb és nagyobb figyelmet kap a vállalatok fenntartható működése az ESG szabályozás és piaci trendek következtében. Mindennek „S” lába, vagyis a társadalmi pillér még nincs olyannyira kidolgozva, mint például a környezeti vagy éppen az irányítási. Holott üzleti lehetőségeket is rejt, társadalmi haszna pedig vitathatatlan: megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatása, munkahelyi sokszínűség, méltányosság és inkluzivitás. Café eseményünk keretében arra hívunk Benneteket, hogy közösen beszélgessünk a befogadó munkahely kialakításának üzleti és társadalmi hasznáról, üzleti előnyeiről, figyelembe véve a jelen és jövőbeni munkaerőpiaci kihívásokat és trendeket is.  Eseményünkön első kézből hallhatunk érintetteket mind a foglalkoztatott, mind a munkáltatói oldalról és tabuk nélkül beszélhetünk előítéletekről, félelmekről, hiedelmekről, jó és rossz gyakorlatokról és sikersztorikról. Készülj te is időben a jövő munkaerőpiaci kihívásaira és a várható társadalmi szabályozások erősödésére! Szakértőinkkel az alábbi témákat biztosan érintjük majd:

  • Megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatása,
  • Fenntartható és felelős vállalat,
  • ESG átvilágítás, minősítés, szabályozás,
  • Social taxonomy,
  • Munkaerőpiaci kihívások, tehetségek vonzása,
  • Sokszínűség, méltányosság, inkluzivitás,
  • Befogadó munkahely,
  • Üzleti lehetőség, társadalmi haszon.

Café eseményünkre elsősorban vállalatok vezetőit és kapcsolódó szakembereit várjuk. A rendezvény a – Magyarországon a HBLF által gondozott – EU Sokszínűségi Hónap keretében kerül megvalósításra, így mind az MVÜK tagok, mind az érdeklődő nem MVÜK tagok vállalatvezetői és HR-es munkatársai, érdeklődői számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Időpont: 2024. május 28. 14:00-17:00

Helyszín: SZEGLET rendezvénytér (1116 Budapest, Albertfalva utca 3/A), amely a Salva Vita Alapítvány társadalmi vállalkozása

Témagazdák: Vég Katalin – ügyvezető, Salva Vita Alapítvány, Nádas Andrea -tulajdonos, Studium Group

MVÜK házigazdák: Fertetics Mandy – fenntarthatósági vezető, MVÜK Zrt., Gál Emese – üzletfejlesztési specialista, MVÜK Zrt.

Részvételi díj: díjmentes

A jelentkezéssel és az eseményen való részvétellel résztvevőink elfogadják, hogy az eseményen kép- és esetlegesen videó- és hangfelvétel készül. Előzetesen és kifejezetten hozzájárulásukat adják a róluk készült felvételek rögzítéséhez, és ahhoz, hogy azokat az MVÜK promóciós célokra felhasználja digitális média csatornáin és/vagy nyomtatott anyagain.

Részletek

Dátum:
május 28.
Időpont:
14:00-17:00
Esemény kategória:

Helyszín

SZEGLET rendezvénytér
Albertfalva utca 3/A
Budapest, 1116
+ Google Térkép

jelentkezés tagjelöltként

jelentkezés vendégként

jelentkezés tagként

Sikeres jelentkezés !