Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

MVÜK Café – HR

január 18. 14:00-17:00

AZ ESEMÉNYRE CSAK LIMITÁL SZÁMÚ JELENTKEZÉST TUDUNK FOGADNI

Hogyan ne űzzük el kulcsembereinket? Avagy a kulcsmunkatársak megtartásának módszerei.

A mai munkaerőpiaci környezetben egyik kulcskérdésünk lett a munkavállalók lojalitásának növelése és ezáltal a munkatársak megtartása. Ezt a képet tovább színezte az a bizonytalan piaci környezet, amire sok cég megszorításokkal vagy akár leépítéssel reagál napjainkban. Mondhatnánk, hogy most újra a munkavállalókon a sor, hogy bizonyítsanak, őket érdemes megtartani. Ez a kép azonban tapasztalatok alapján hamis. Ugyanis a bizonytalan környezetben éppen a legjobb emberek, azaz a kulcsmunkatársak azok, akik a legkönnyebben váltanak egy meggyőzőbb, jobb lehetőségre. Éppen ezért kiemelten fontos vezetői feladat a megtartás kérdése. Mindezt tetézi, hogy az utóbbi időszakban számos gazdasági és szociális szempontból jelentős változás indult el, ami sokakban magas szintű elbizonytalanodást okozott. Sokan telítődtek azzal az érzéssel, hogy változások vannak körülöttük. Fontos kérdés tehát, hogy mit tehetünk vezetőként, cégtulajdonosként annak érdekében, hogy véletlenül se űzzük el kulcsembereinket, sőt a lojalitásukat ebben a helyzetben jelentősen megnöveljük. Hiszünk benne, hogy a munkahelyek komoly szerepet tudnak vállalni az ott dolgozókról való gondoskodásban, megfelelő támogatásában a kritikus időszakokban. Ennek kapcsán egy közös tudásmegosztásra és műhelymunkára hívunk Titeket, hogy megismerhessük a mindennapokban valóban működő gyakorlatokat.

  • Miként tárjuk fel, hogy kik az igazi kulcsembereink? Mik a kulcsmozzanatok az ő kezelésükben?
  • Melyik cégnél milyen jó gyakorlatokat látunk?
  • Mi múlik rajtunk és mi az, amit reálisan elérhetünk az egyes iparágakban?
  • Mi az alapja egy ilyen jól működő HR rendszernek?

Café eseményünket elsősorban HR vezetőknek, cégvezetőknek és tulajdonosoknak ajánljuk.

Témagazdák: Góbi-Havrancsik Dóra – tulajdonos, Szinergia Kft., Császár Helga –szervezetfejlesztési vezető tanácsadó, HR vezetője és résztulajdonos, Szinergia Kft.

MVÜK házigazda: Stupek Gábor – üzletfejlesztési specialista, MVÜK Zrt.

Időpont: 2023. január 18., 14:00-17.00

Helyszín: Szinergia Kft., 1022 Budapest, Bimbó út 5.

A jelentkezéssel és az eseményen való részvétellel résztvevőink elfogadják, hogy az eseményen kép- és esetlegesen videó- és hangfelvétel készül. Előzetesen és kifejezetten hozzájárulásukat adják a róluk készült felvételek rögzítéséhez, és ahhoz, hogy azokat az MVÜK promóciós célokra felhasználja digitális média csatornáin és/vagy nyomtatott anyagain.

 

Részletek

Dátum:
január 18.
Időpont:
14:00-17:00
Esemény kategória:

Helyszín

Szinergia Kft
Bimbó út 5.
Budapest, 1022
+ Google Térkép

jelentkezés tagjelöltként

jelentkezés vendégként

jelentkezés tagként

Sikeres jelentkezés !