Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

MVÜK Café – HR

2023.09.13. 14:00-16:30

HR Fórum – Szervezeti kultúra építés, fejlesztés és (át)alakítás a gyakorlatban

Az ma már nem kérdés, hogy miért szükséges mérni, felülvizsgálni egy szervezet kultúráját és hatékonyságát. Minden HR vezető és elsőszámú vezető tisztában van vele, hogy tudatos fejlesztés nélkül a cég elveszítheti a nehezen kivívott előnyös pozícióit a piacon. A jó minőségű, képzett munkavállalók (akikből még mindig folyamatos hiány van) csak olyan helyre mennek dolgozni, ahol a szervezeti légkör és kultúra „rendben van”, ahol emberszámba veszik a kollégákat, ahol a vezetők tisztelettel és méltósággal bánnak velük, ahol a jövőkép és stratégia lebontásába, értelmezésébe bevonják őket, ahol folyamatos visszajelzést kapnak. És még sorolhatnánk, sőt tesszük is majd HR Fórumunk harmadik eseményének keretében, hogy pontosan értsük és lássuk kinek milyen területeken érdemes fejleszteni szervezet kultúráját és hatékonyságát. Ugyanakkor fontos látnunk, hogy a szervezeti kultúra nem csak a munkavállalók számára fontos. A fentiekből is kitűnik, hogy ha jól felépített szervezeti kultúra vesz körül minket a mindennapjainkban, akkor nő a produktivitásunk. De az, hogy az ügyfelekkel hogyan bánunk, szintén közvetlen eredménye a szervezeti kultúrának. Így hisszük, hogy a sikeres szervezeti kultúra által és hatására nem csak a vállalat hatékonysága, de a szolgáltatások minősége is fejlődhet, amely által pedig az ügyfelek elégedettsége, elkötelezettsége is javítható. Ezzel az aktuális témával foglalkozunk szakértőnk segítségével Café eseményünkön.

  • Milyen a sikeres szervezeti kultúra és mennyire veszi figyelembe a vállalaton belüli generációs különbségeket?
  • Milyen aspektusait érdemes a szervezeti kultúránkat megvizsgálni?
  • Hogyan, milyen módszerekkel mérhetjük meg a szervezeti kultúránkat?
  • Melyek a szervezeti hatékonyság területei?
  • Milyen korrelációk léteznek a 2 terület között?

HF Fórumunkat az első 2 sikeres esemény (bérfejlesztés- munkavállalói mobilizációs hajlandóság és Z generációs munkavállalók motiválása) után ismét megszervezzük. Eseményünket elsősorban olyan HR vezetőknek, vagy HR területért is felelős ügyvezetőknek ajánljuk, aki szeretnék szervezeti kultúrájukat hatékonyan tovább fejleszteni.

Amennyiben partnereid, beszállítóid között van olyan (minimum 100 milló+ éves nettó árbevételű) cég, amelynek HR vezetője számára érdekes lehet Café eseményünk témája és értéket adhat számára az MVÜK közössége, kérjük, jelezd nekünk és szívesen látjuk vendégként a rendezvényen!

Témagazda: Dr. Magura Ildikó – ügyvezető partner, Flow Consulting

MVÜK házigazda: Gál Emese – üzletfejlesztési specialista, MVÜK Zrt.

Helyszín: Sushi Sei Étterem (1036 Budapest, Bécsi út 58.)

Időpont: 2023.09.13. 14:00-16:30

Részvételi díj: 6 500,- Ft + Áfa / fő

Bizonyára hallottál már róla, hogy elindult az „MVÜK – értékes üzleti közösség” mobilalkalmazás, elsősorban azért, hogy megkönnyítsük az eligazodást a folyamatosan bővülő eseménykínálatunkban. Amennyiben már letöltötted eseményeinkre a visszajelzésedet elsősorban azon keresztül várjuk. Abban az esetben, ha még nem tetted volna meg, kérünk, hogy töltsd le az alkalmazást, és használd. Használatáról, a letöltésről itt tudsz tájékozódni.

A jelentkezéssel és az eseményen való részvétellel résztvevőink elfogadják, hogy az eseményen kép- és esetlegesen videó- és hangfelvétel készül. Előzetesen és kifejezetten hozzájárulásukat adják a róluk készült felvételek rögzítéséhez, és ahhoz, hogy azokat az MVÜK promóciós célokra felhasználja digitális média csatornáin és/vagy nyomtatott anyagain.

Részletek

Dátum:
2023.09.13.
Időpont:
14:00-16:30
Esemény kategória:

Helyszín

Sushi Sei Étterem
Bécsi út 58
Budapest, Budapest 1036 Magyarország
+ Google Térkép

jelentkezés tagjelöltként

jelentkezés vendégként

jelentkezés tagként

Sikeres jelentkezés !