Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

MVÜK Café – HR

2023.09.15. 09:00-12:00

KÖSZÖNJÜK JELENTKEZÉSEITEKET, A RENDEZVÉNY MEGTELT!
TÖBB REGISZTRÁCIÓT SAJNOS NEM TUDUNK BEFOGADNI.
MEGÉRTÉSETEKET KÖSZÖNJÜK!
Hogyan válhatsz modern vezetővé multigenerációs környezetben?

A mai cégvezetők, felső- és középvezetők nap mint nap szembesülhetnek azzal, hogy a korábban jól bevált eszközeik, motivációs módszereik a mai környezetben nem működnek jól. Mindazok a technikák, amik a 20. században sikeresnek bizonyultak, az Y és Z generáció munkahelyre történő belépésével párhuzamosan már kevésbé hatékonyak, és biztosan nem alkalmazhatók minden generációra egyformán. Hogyan érdemes módosítani a felvételi procedúrát? Miért kritikusan fontos a betanulási időszak és mit lehet tenni annak érdekében, hogy sikeres legyen? Mik a munkaerő megtartásának új stratégiái? Ezek a kihívások a vezetők számára mindennapos frusztrációt és bizonytalanságot okozhatnak, ami a csapat és a vállalat működésére is negatív hatással lehet. Emiatt mindenkinek érdeke megtalálni azokat az új eszközöket, amelyek vezetői biztonságot és stabilitást eredményeznek. A generációváltás nem csak a családi vállalkozásokban figyelhető meg, hanem generációváltás történik a munkavállalók, vagy akár a menedzsment körében is. Café eseményünk fókuszában ezek a munkahelyi generációs kihívások és az ezzel kapcsolatos megoldási lehetőségek állnak.

  • Melyek a generáció és életkor menedzsment kérdéskörei?
  • A toborzás új típusú kihívásai
  • Mik az egyes generációk motivációs faktorai?
  • Mi a megtartás új definíciója?
  • Melyek a multigenerációs vezető jellemzői?

Café eseményünkre elsősorban olyan vállalatvezetők jelentkezését várjuk, akik a mindennapi munkájuk során szembesülnek a többgenerációs csapattal való munka kihívásaival. Akik szeretnék megérteni a generációk közötti különbségek okait, és a megértést követően nyitottak arra, hogy új vezetői attitűdöt kialakítva sikeresen menedzseljék az ebből adódó kihívásokat.

Témagazdák: Steigervald Krisztián, ügyvezető, Steigen Kft.

MVÜK házigazda: Orbán Zsuzsanna -üzletfejlesztési specialista, MVÜK Zrt.

Időpont: 2023. szeptember 15. 9:00-12:00

Helyszín: Rudas Bisztró, 1013 Budapest, Döbrentei tér 9.

Részvételi díj: 6 500,- Ft + Áfa

A jelentkezéssel és az eseményen való részvétellel résztvevőink elfogadják, hogy az eseményen kép- és esetlegesen videó- és hangfelvétel készül. Előzetesen és kifejezetten hozzájárulásukat adják a róluk készült felvételek rögzítéséhez, és ahhoz, hogy azokat az MVÜK promóciós célokra felhasználja digitális média csatornáin és/vagy nyomtatott anyagain.

Details

Date:
2023.09.15.
Time:
09:00-12:00
Event Category:

Venue

Rudas Bistro
Döbrentei tér 9.
Budapest, 1013
+ Google Map

jelentkezés tagjelöltként

jelentkezés vendégként

jelentkezés tagként

Sikeres jelentkezés !