Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

MVÜK Café – HR

2023.08.31. 14:00-16:00

“Az egyetlen állandó a változás maga” – de hogyan éljünk együtt vele? Veszteségfeldolgozás a munkahelyen

Minden embernek az élete során számtalan változással kell szembenéznie. Olyan változásokkal, amelyek érzelmileg megérintik, amelyek hatnak rá. A változásokat, az új helyzethez való alkalmazkodást sokszor veszteségként éljük meg, a veszteségek pedig gyászreakciót váltanak ki belőlünk. A kialakult gyászreakciónk sokszor a munkahelyi teljesítményünket is befolyásolhatja. Egy veszteséggel küzdő munkavállaló teljesítménye csökkenhet, figyelme elkalandozik, ami üzleti szempontból hosszú távon negatív hatással lehet vállalkozásunkra.  Mit tehetünk mi magunk veszteségeink feldolgozásáért? Mit tehetünk munkahelyi vezetőként veszteséget átélő alkalmazottunk, beosztottunk teljesítményének javításáért?

Café eseményünkön az RG-STÚDIÓ-val, az esemény támogatójával és Graf Orsolya Gyászfeldolgozás Módszer® Specialista és Tréner segítségével járjuk körbe, hogy

  • milyen veszteségek érhetnek bennünket? Milyen események válthatnak ki belőlünk gyászreakciót?
  • milyen veszteségekkel szembesülhetünk munkahelyi-üzleti közegben?
  • milyen jelei vannak annak, ha munkatársunk, munkavállalónk feldolgozatlan gyásszal küzd?
  • mit tehetünk munkahelyi vezetőként azért, hogy munkavállalóink gyászukat feldolgozva visszanyerjék teljesítőképességüket, hatékonyságukat?

Café eseményünket ajánljuk munkahelyi vezetőknek, HR vezetőknek, ügyvezetőknek. Olyan vezetőknek, akik támogatni szeretnék munkatársaikat a hatékonyabb munkavégzésben.

A téma érzékenysége miatt e Café eseményünkön kizárólag online módon lehetséges a részvétel.

Házigazdák: 

  • Graf Orsolya – Gyászfeldolgozás Módszer® Specialista és Tréner
  • Erős Gábor – RG-STÚDIÓ tulajdonos, online marketing stratéga

MVÜK házigazda: Köhlerné Pál Anita – üzletfejlesztési specialista, MVÜK Zrt.

Helyszín: Microsoft Teams

Részvételi díj: díjmentes

Bizonyára hallottál már róla, hogy elindult az „MVÜK – értékes üzleti közösség” mobilalkalmazás, elsősorban azért, hogy megkönnyítsük az eligazodást a folyamatosan bővülő eseménykínálatunkban. Amennyiben már letöltötted eseményeinkre a visszajelzésedet elsősorban azon keresztül várjuk. Abban az esetben, ha még nem tetted volna meg, kérünk, hogy töltsd le az alkalmazást, és használd. Használatáról, a letöltésről itt tudsz tájékozódni.

A jelentkezéssel és az eseményen való részvétellel résztvevőink elfogadják, hogy az eseményen kép- és esetlegesen videó- és hangfelvétel készül. Előzetesen és kifejezetten hozzájárulásukat adják a róluk készült felvételek rögzítéséhez, és ahhoz, hogy azokat az MVÜK promóciós célokra felhasználja digitális média csatornáin és/vagy nyomtatott anyagain.

Details

Date:
2023.08.31.
Time:
14:00-16:00
Event Category:

Venue

MS Teams

jelentkezés tagjelöltként

jelentkezés vendégként

jelentkezés tagként

Sikeres jelentkezés !