Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

MVÜK Café – sales

szeptember 5. 14:00-17:00

KÖSZÖNJÜK JELENTKEZÉSEITEKET, A RENDEZVÉNY MEGTELT!
TÖBB REGISZTRÁCIÓT SAJNOS NEM TUDUNK BEFOGADNI.
MEGÉRTÉSETEKET KÖSZÖNJÜK!
Értékesítők jutalékrendszere, motivációja

A nagy érdeklődésre és a téma aktualitására való tekintettel megismételjük Café eseményünket! Bár fontos, hogy az értékesítők milyen technikákat használnak és milyen taktika mentén dolgoznak, a legfontosabb, hogy lelkesek, eltökéltek és kitartóak-e a mindennapokban. Nem eléggé motiváltak az értékesítőid? A sales-ben minden a vezetőn áll vagy bukik! Tudd meg, hogy milyen módon hozhatsz létre motiváló jutalékrendszert anélkül, hogy nagyobb költséged lenne, mint eddig. A sales-esek motivációjának három fontos területe a jutalékrendszer, a nem anyagi elismerés és a céllal való dolgozás – ezek közül a legnagyobb hangsúlyt most a jutalékrendszer alapelvekre fektetjük, de röviden belepillantunk a másik két területbe is. Café eseményünk szakértője, Lippner Tamás 27 éves sales vezetői tapasztalattal több KKV esettanulmányon keresztül mutatja be, hogy miért alakult ki ez a 7+1 jutalékrendszer alapelv, ami neked is segíteni fog abban, hogy motiváltabb értékesítési csapatod legyen.

  • Hogyan hozzunk létre közös érdekeltséget az értékesítők és a tulajdonosi kör között?
  • Mi alapján fizessünk jutalékot (bevétel, árrés, fedezet, profit)?
  • Egyéni- vagy csapatjutalékot fizessünk? Havonta, negyedévente vagy évente?
  • Mik a leggyakoribb hibák és visszaélések a jutalékrendszerekben, amiket sokan nem ismernek?
  • Hogyan vezessük be a nem anyagi elismerést és a céllal való dolgozást a sales csapatunkban?

Café eseményünket elsősorban olyan KKV cégvezetőknek ajánljuk, akiknek vannak értékesítői és szeretnék, ha motiváltabban dolgoznának.

Témagazda: Lippner Tamás – ügyvezető igazgató, Sell & Speak Kft.

MVÜK házigazda: Németh Kinga – üzletfejlesztési specialista, MVÜK Zrt.

Helyszín: Sushi Sei Étterem (1036 Budapest, Bécsi út 58.)

Időpont: 2023.09.05. 14:00-17:00

Részvételi díj: 6 500,- Ft + Áfa / fő

Bizonyára hallottál már róla, hogy elindult az „MVÜK – értékes üzleti közösség” mobilalkalmazás, elsősorban azért, hogy megkönnyítsük az eligazodást a folyamatosan bővülő eseménykínálatunkban. Amennyiben már letöltötted eseményeinkre a visszajelzésedet elsősorban azon keresztül várjuk. Abban az esetben, ha még nem tetted volna meg, kérünk, hogy töltsd le az alkalmazást, és használd. Használatáról, a letöltésről itt tudsz tájékozódni.

A jelentkezéssel és az eseményen való részvétellel résztvevőink elfogadják, hogy az eseményen kép- és esetlegesen videó- és hangfelvétel készül. Előzetesen és kifejezetten hozzájárulásukat adják a róluk készült felvételek rögzítéséhez, és ahhoz, hogy azokat az MVÜK promóciós célokra felhasználja digitális média csatornáin és/vagy nyomtatott anyagain.

Részletek

Dátum:
szeptember 5.
Időpont:
14:00-17:00
Esemény kategória:

Helyszín

Sushi Sei Étterem
Bécsi út 58
Budapest, Budapest 1036 Magyarország
+ Google Térkép

jelentkezés tagjelöltként

jelentkezés vendégként

jelentkezés tagként

Sikeres jelentkezés !