Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

MVÜK Café – stratégia

január 25. 14:00-17:00

Legyen végre stratégiád! – A vállalati stratégia tervezési folyamata, avagy hogyan alkoss rövid- és hosszabbtávú stratégiát a Business Model CANVAS segítségével.

Minden cég rendelkezik stratégiával? A cégvezetők többsége ezzel egyetértene. De ha úgy tennénk fel a kérdést, hogy hány cég rendelkezik mindenki számára érthető, közösen kimondott, a menedzsment által kidolgozott, egyetértésen alapuló és a megvalósításhoz rendelkezésre álló erőforrásokkal kialakított stratégiával, amelynek elérésén mindenki együtt dolgozik, akkor már kevesen bólintanának erre őszintén. Vannak tervszámok, aktivitások, sales és működési célok, de amikor a vállalat küldetésére, értékeire és víziójára kérdezünk rá, akkor már nem ennyire egyértelmű a vezetők magabiztossága. Sőt, hogyha eggyel továbblépünk: milyen terméket vagy szolgáltatást, kinek, milyen csatornán kommunikálva, milyen ügyfélkapcsolatokat kialakítva juttatunk el és ez milyen bevételi forrásokat jelent ez a vállalat számára? Vajon mit mondana erre az értékesítési vezető, a működésért felelős vezető vagy a HR vezető? Témagazdáink javasolják, kérdezd meg, és ha nem vág egybe a három válasz, akkor biztosan itt a helyed Café eseményünkön. De akkor is itt a helyed, ha Te, mint tulajdonos vagy ügyvezető egy személyben látod el ezt a három funkciót. Hiszen akkor Neked egyedül kell meghozni azokat a döntéseket, hogy mi legyen a vállalatod stratégiája, amihez értékes eszközöket kaphatsz ezen a Cafén. A 3rdGEN arra vállalkozik, hogy ezen a Café eseményen bemutatja, milyen folyamaton megy keresztül az ügyfél, amelynek eredménye egy leírt, hatékonyabb, eredményesebb működést lehetővé tevő, a vállalat erősségeire építő stratégia.

  • Minden cégnek szüksége van közösen kimondott küldetésre, értékekre és vízióra!
  • Pontosan látnod kell, hogy melyek az ügyfélszegmenseid és azok miért pont a Te cégedet választják!
  • Meg kell fogalmazd, hogy milyen módon jut el a terméked vagy szolgáltatásod ajánlata az ügyfeleidhez!
  • Meg kell tervezd a legfontosabb számszaki céljaidat!
  • Tisztában kell legyél azzal, hogy milyen erőforrásokkal és milyen költségráfordítással fogod tudni elérni a kitűzött üzleti célokat!
  • Ismerned kell, hogy a célok elérésben kik a partnereid és beszállítóid, milyen tevékenységüket vagy erőforrásukat kell igénybe venned!

Amennyiben a fentiek megvannak, akkor rendelkezel kész stratégiával és esélyed nyílik a sikerre. Erre az alkalomra azokat a KKV tulajdonosokat és ügyvezetőket várjuk, akik számára érdekes lehet hogyan tudják magasabb szintre emelni cégüket.

Témagazdák: Vég Ottó, alapító, az Igazgatóság elnöke és Lendvay Balázs a Stratégiaalkotásban szakértő tanácsadó – 3rdGEN Tanácsadó és Szolgáltató Zrt.

MVÜK házigazda: Gál Emese – üzletfejlesztési specialista, MVÜK Zrt.

Időpont: 2023.január 25., 14:00-17.00

Helyszín: Dunapark Kávéház, 1137 Budapest, Pozsonyi út 38.

A rendezvényen történő étel- és italfogyasztás egyénileg a helyszínen fizetendő!

A jelentkezéssel és az eseményen való részvétellel résztvevőink elfogadják, hogy az eseményen kép- és esetlegesen videó- és hangfelvétel készül. Előzetesen és kifejezetten hozzájárulásukat adják a róluk készült felvételek rögzítéséhez, és ahhoz, hogy azokat az MVÜK promóciós célokra felhasználja digitális média csatornáin és/vagy nyomtatott anyagain.

 

Részletek

Dátum:
január 25.
Időpont:
14:00-17:00
Esemény kategória:

Helyszín

Dunapark Kávéház
Pozsonyi út 38.
Budapest, Budapest 1137 Magyarország
+ Google Térkép

jelentkezés tagjelöltként

jelentkezés vendégként

jelentkezés tagként

Sikeres jelentkezés !