Események betöltése

« Összes Események

 • Ez az esemény elmúlt.

MVÜK Építőipari Klub

2021.05.04. 09:00-11:30

Játékosok és játékszabályok – nagy ingatlanfejlesztési projektek

Első alkalommal szervezünk kizárólag építőipari cégek felsővezetőinek szakmai kapcsolatépítő eseményt, melyen Pollák Tibor, a Magyar Telekom infrastruktúra igazgatóságának egykori vezetője, a Hunting Territory™ consulting Partnere lesz a vendégünk.

Mitől lesz sikeres egy fejlesztés, kik a piac szereplői, hogyan alakul a feladatok leosztása, és magyar építőipari KKV-ként hogyan tudunk belépni a piacra? Többek között ezekre a kérdésekre keressük a választ az első MVÜK Építőipari Klubon vendégünkkel, Pollák Tiborral, a Magyar Telekom infrastruktúra igazgatóságának egykori vezetőjével, a Hunting Territory™ consulting partnerével. Tibor a Magyar Telekom és T-Systems közös új székházának projekt igazgatójaként meghatározó szerepet játszott az ország legnagyobb irodaépületének tervezésében, megvalósításában és 4.500 munkavállaló beköltöztetésében.

Szakmai tapasztalatcserét és összefogást szem előtt tartva, együttműködő partnereinkkel tovább visszük építőipari klaszter víziónk megvalósítását. Fontosnak tartjuk, hogy Építőipari fókuszú platformunkkal tudásmegosztással, üzleti és szakmai kapcsolatépítéssel, valamint inspirációval, kézzelfogható módon segítsük az építőipari kötődésű vállalatokat. Az építőipar aktualitásait és innovációit ismertetjük, valamint a jelenlegi és a jövőt ígérő trendeket mutatjuk be egymásnak. Eseményeinken minden alkalommal kiemelten foglalkozunk egy-egy szakághoz köthető témával.

Célunk, hogy innovatív, hiánypótló építőipari szakmai platformunkkal támogassuk a tapasztalatcserét, az információáramlást és az iparági összefogást. Csatlakozz hozzánk! Fogjunk össze. Ehhez javasolhatsz nekünk Te is vendéget! Ha van a környezetedben olyan építőipari cég, amelynek éves nettó árbevétele meghaladja a nettó 100 millió forintot, ajánld be hozzánk, és mi felvesszük vele a kapcsolatot.

Az MVÜK Építőipari Klub együttműködő partnerei:

 • Bau Dekor Kft.
 • Akzo Nobel Coatings Zrt.
 • Office Art & Design Kft.

Miért érdekes ez az esemény az építőipari cégek felsővezetőinek, vagy a területe iránt érdeklődő felsővezetők számára?

 • Az építőipar területéről érkező a gyártás, logisztika, termelés, értékesítés és a szolgáltatások terén tevékenykedő cégek felsővezetői együtt, egy helyen.
 • Dinamikus, informatív üzleti találkozó, ahol nemcsak inspiráló előadásokat hallgathattok meg, de beszélgethettek, új üzleti kapcsolatokat is építhettek egymással.
 • Megbízható beszállítók, új stratégiai partnerek egy asztalnál vitatják meg a felmerülő kérdéseket. Megismerik egymást, beszélgetnek lehetőségekről, nehézségekről.
 • Alkalmazási irányelvek, vezetői döntési pontok ismertetése, gyakorlati megközelítés.

Mi vár Rád a rendezvényen?

 • A rendezvényt az MVÜK által kidolgozott speciális módszerrel rendezzük meg.
 • Egy szakértői előadás, amelyek végén a szakértő megválaszolja a feltett kérdéseket
 • A szakmai beszélgetést üzletfejlesztő, kapcsolatépítő kerekasztalbeszélgetések követik.
 • 40-50 felsővezető közép- és nagyvállalatoktól, multinacionális cégektől
 • Remek hangulat
 • 9.00 és 11.30 között inspirációs előadás és szervezett online kapcsolatépítés
 • Az eseményt online szervezzük.

Helyszín: Haris Park / MS Teams

A jelentkezéssel és az eseményen való részvétellel résztvevőink elfogadják, hogy az eseményen kép- és esetlegesen videó- és hangfelvétel készül. Előzetesen és kifejezetten hozzájárulásukat adják a róluk készült felvételek rögzítéséhez, és ahhoz, hogy azokat az MVÜK promóciós célokra felhasználja digitális média csatornáin és/vagy nyomtatott anyagain.

Részletek

Dátum:
2021.05.04.
Időpont:
09:00-11:30
Esemény kategória:

Helyszín

Haris Park / MS Teams
Marczibányi tér 6-7
Budapest, Budapest 1022 Magyarország
+ Google Térkép

jelentkezés tagjelöltként

jelentkezés vendégként

jelentkezés tagként

Sikeres jelentkezés !