Események betöltése

« Összes Események

 • Ez az esemény elmúlt.

MVÜK x Edisonfund támogatói program

január 10. 09:00-12:30

Az idei év sikereire való tekintettel jövőre is folytatjuk Veletek közösen az MVÜK x Edisonfund támogatói programunkat. Január 10-én inspirációs színpadunkon Iglódi Csaba az onlyCEO Klub társalapítója és vezetője a 2023 évre kiválasztott szervezetek vezetőivel beszélget és egyúttal leleplezésre kerül egy újabb színpompás Igazgyöngy alkotás is.  Támogatói programunkkal célunk továbbra is, hogy jógyakorlatként szolgáljunk más üzleti szereplők számára is. Hagyományt és folytonosságot teremtsünk és Veletek együtt tegyünk egy jó ügyért azáltal, hogy a támogatott szervezeteket alapvető működési forráshoz juttatjuk, így ők a szakmai munkájukra tudnak koncentrálni és ezáltal megsokszorozzák hatásukat. A támogatói programról bővebben itt olvashatsz.

2023 évre a segítségetekkel a Bridge Budapest Egyesület által életre hívott Edisonplatform mellé három további támogatandó szervezetet választottunk ki, akiket az MVÜK x Edisonfund támogatói program keretében felkarolunk. Az adományprogram valamennyiük számára egyenként 2,5 millió forintos támogatást fog biztosítani.

 • Amigos a Gyerekekért Alapítvány: tanuláson, kreatív foglalkozásokon keresztül fejlesztenek főleg beteg gyermekeket – https://tamogatas.amigosagyerekekert.hu/
 • Bagázs Egyesület: bagi és környékbeli roma gyerekek és szüleik fejlesztéséért, érettségiig való eljuttatásáért dolgoznak – https://bagazs.org/a-bagazs-modszer/
 • Szabó Szabolcs Alapítvány: a hazai természettudományos oktatás magas színvonalának visszaállításán dolgoznak, hogy hogy legyen elég és jó orvos, mérnök, tanár, egyéb természettudományos szakember – https://sz2a.hu/kuldetesunk/

Vendégeink a támogatott szervezetektől:

 • Amigos a Gyerekekért Alapítvány: Schmidt Gergő – head of fundraising and engagement, Forgács-Fábián Sára – CEO, megálmodó
 • Bagázs Egyesület: Kis Andrea – tTárselnök, Nógrádi Eszter – vállalati adománygyűjtő
 • Bridge Budapest: Pistyur Veronika – társalapító, ügyvezető
 • Edisonplatform: Veres Rita- társalapító, vezető
 • Szabó Szabolcs Alapítvány: Patkó Csaba – önkéntes

Folyamatos elköteleződésünk szimbóluma a most debütáló Edisonfund katalógus, amelyben a programot legalább 2 puzzle árával (200.000 Ft) támogató cégek speciális, izgalmas ajánlataival találkozhattok. Keressétek fel a  https://mvuk.hu/edisonfund-katalogus/ oldalt és éljetek a lehetőségekkel. Amennyiben szeretnétek a katalógus ajánlatai közé bekerülni, kérlek jelezzétek az edisonfund@mvuk.hu e-mail címen.

Miért lehet érdekes az Ön számára a részvétel?

Az MVÜK “Összevont rendezvényén” Partnereink és Vendégeink – egy különleges módszertannak köszönhetően – nem csak hozzájuk hasonló méretű cégekkel találkoznak, hanem nagyvállalatok- és multinacionális cégek vezetőivel is. A találkozó egyedisége, hogy közösségünk 100+-os, 400+-os, 1Mrd+ és 5Mrd+-os tagjai egyaránt képviseltetik magukat a rendezvényen.

 • Legalább 50 vezető vesz részt a rendezvényen.
 • A rendezvényt az MVÜK által kidolgozott speciális módszerrel rendezzük meg.
 • A szakmai beszélgetést üzletfejlesztő, kapcsolatépítő kerekasztalbeszélgetések követik majd.
 • Stratégiai partnereket találhat.
 • És végül, de nem utolsó sorban: új ügyfelekre tehet szert.
Fontos tudnivalók:
 • A rendezvényre jelentkezők szegmentálása mérlegadatokkal igazolt árbevétel alapján történik.
 • A rendezvényen kizárólag felsővezetők és tulajdonosok képviselhetik cégüket, ezért sajnos még vis maior esetén sem tudunk lehetőséget biztosítani a helyettesítésre.

Helyszín: Continental Citygolf Club / MS Teams

A jelentkezéssel és az eseményen való részvétellel résztvevőink elfogadják, hogy az eseményen kép- és esetlegesen videó- és hangfelvétel készül. Előzetesen és kifejezetten hozzájárulásukat adják a róluk készült felvételek rögzítéséhez, és ahhoz, hogy azokat az MVÜK promóciós célokra felhasználja digitális média csatornáin és/vagy nyomtatott anyagain.

Részletek

Dátum:
január 10.
Időpont:
09:00-12:30
Esemény kategória:

Helyszín

Continental Citygolf Club (Budapest, Perényi út 6, 1037)
Perényi út 6
Budapest, Budapest 1037 Magyarország

jelentkezés tagjelöltként

jelentkezés vendégként

jelentkezés tagként

Sikeres jelentkezés !