Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Női Vezetői Klub

január 17. 09:00-12:30

Amikor a puzzle darabkák tökéletesen összeállnak. Dintsér Andrea a Női Vezetői Klub vezetőjének beszélgetőpartnere Bodó Teodóra, a Bosch csoport kommunikációs és kormányzati kapcsolatokért felelős igazgatója

„Nincs olyan, hogy valamit nem tudunk megcsinálni, minden csak döntés kérdése” – vallja Bodó Teodóra, a Bosch csoport kommunikációs és kormányzati kapcsolatokért felelős igazgatója Magyarországon és az Adria régióban. Tanulmányai, az elolvasott könyvek, az érthető és gyors kommunikációban szerzett rutin, a külpolitikai műsorszerkesztés, a fordítások idegen nyelvekről, a munkahelyi kapcsolatok, a barátságok: komoly értékként mind-mind egymásra épülnek ma már az életében.

Noha eredetileg irodalomtörténésznek készült, örömmel merült el a külpolitika, gazdaságpolitika izgalmas történéseiben. Mindig érdekelte az üzleti világ, a kapcsolatépítésből, az együttműködésekből eredő szinergiák. A média világában tanult-dolgozott, majd képzett szakemberként a Budapesti Értéktőzsde kommunikációért felelős csapatát vezette. Országokon átívelő, komolyabb projektekre vágyva lépett tovább a Providenthez, ahol a reputációépítés, a külső kommunikáció, majd a CSR, a belső kommunikáció és a kormányzati kapcsolatok tartoztak hozzá. A brit vállalatcsoport madridi leányvállalatánál töltött egyéves kiküldetés a családja életében is sok változást hozott: Flóra lánya egy angol középiskolában tanult, férje pedig Washingtonban végzett MBA tanulmányokat, igazi világpolgár családként éltek akkoriban. A Provident után a Medtronic amerikai multicéghez került, ahol 20 közép-kelet-európai ország kommunikációját vitte. Innen vadászta le a Bosch.

Bodó Teodóra szerint a szilárd alapokon álló cégcsoportnál az erős tradíciókat kiegyensúlyozza, hogy minden az innovációról szól. A sokrétű munka, a mátrix szervezet garantálja, hogy nem lehet unatkozni. Magyarországon a vállalatcsoportnak 8 leányvállalata van és közel 20 000 munkavállalót foglalkoztatnak itthon. Budapesten nemrég adták át a nemcsak európai, de világviszonylatban is meghatározó fejlesztési központjukat, ahol a jövő autóipari technológiáin közel 4000-en dolgoznak. Okosotthon, okosváros, Ipar 4.0, elektromobilitás, önvezető autózás, hidrogén és mesterséges intelligencia alapú technológiák – csak néhány terület a Bosch életéből, amelyek részei a szakember hétköznapjainak.

„Szeretem a munkám, az embereket, akikkel együtt dolgozhatok és élvezem ezt a sokszínű, izgalmas, nemzetközi környezetet. Mindez olyan energiákat szabadít fel bennem, ami folyamatosan visz előre az új megoldások felé. Ez segít építkezni és folyamatosan megkérdőjelezni azt, ami van, az új utak megtalálásának érdekében” – vallja Teodóra. Milyen, a KKV vezetők számára is fontos kommunikációs trendeket lát a gazdaságban? Mik a stratégiai fókuszpontjai? Hogyan lehet ennyi feladatkörrel tartja meg az életében az egyensúlyt? Könyvrajongóként hogyan választ olvasmányt? Az örök tanuló lelke éppen milyen irányokba viszi? Beszélgessünk együtt Bodó Teodórával január 17-én!

Miért lehet érdekes az Ön számára a részvétel?

A zártkörű MVÜK Női Vezetői Klub üzleti találkozóján kizárólag olyan cégek női vezetői, tulajdonosai vesznek részt, amely cégek legalább 100 millió forint éves nettó árbevétellel rendelkeznek.

  • Garantáltan női felsővezetővel vagy tulajdonossal fog találkozni.
  • A rendezvényt az MVÜK által kidolgozott speciális módszerrel rendezzük meg.
  • A szakmai beszélgetést üzletfejlesztő, kapcsolatépítő online kerekasztalbeszélgetések követik majd. Erre a részre is szeretettel várjuk vendégeinket.
Fontos tudnivalók:
  • A rendezvényre jelentkezők szegmentálása mérlegadatokkal igazolt árbevétel alapján történik.
  • A rendezvényen kizárólag felsővezetők és tulajdonosok képviselhetik cégüket, ezért sajnos még vis maior esetén sem tudunk lehetőséget biztosítani a helyettesítésre.

Helyszín: Haris Park / Microsoft Teams

A jelentkezéssel és az eseményen való részvétellel résztvevőink elfogadják, hogy az eseményen kép- és esetlegesen videó- és hangfelvétel készül. Előzetesen és kifejezetten hozzájárulásukat adják a róluk készült felvételek rögzítéséhez, és ahhoz, hogy azokat az MVÜK promóciós célokra felhasználja digitális média csatornáin és/vagy nyomtatott anyagain.

Részletek

Dátum:
január 17.
Időpont:
09:00-12:30
Esemény kategória:

Helyszín

Haris Park / MS Teams
Marczibányi tér 6-7
Budapest, Budapest 1022 Magyarország
+ Google Térkép

jelentkezés tagjelöltként

jelentkezés vendégként

jelentkezés tagként

Sikeres jelentkezés !