Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Női Vezetői Klub

2023.09.19. 09:00-12:30

KÖSZÖNJÜK JELENTKEZÉSEITEKET, A RENDEZVÉNY MEGTELT!
TÖBB REGISZTRÁCIÓT SAJNOS NEM TUDUNK BEFOGADNI.
MEGÉRTÉSETEKET KÖSZÖNJÜK!
A lázadó, felforgató, lánglelkű HRes esete a szervezetpszichológiával. Dintsér Andrea a Női vezetői Klub vezetőjének beszélgetőpartnere Dr. Füredi Júlia szervezetpszichológus

Senkivel sem összehasonlítható kommunikációs stílus, a fontos trendekre szinte azonnal reagáló véleményalkotás – mindezt széleskörű és elmélyült szakmai tapasztalatra alapozva. Ha röviden be kellene mutatnunk Dr. Füredi Júlia, szervezetpszichológust, akkor ezzel kezdenénk. Mivel 25+ évet töltött a pénzügyi szolgáltató szektor jelentős szereplőinél vezető HR pozíciókban a tudás-, és tapasztalatháttere megkérdőjelezhetetlen. Legyen szó zöldmezős üzemek kialakításáról, cégösszevonásokról, bővítésekről, létszámleépítésekről már mindent (is) vezetett. Jellemzően ő a projektek, témák, folyamatok hatóereje. Elképesztő energiáival mind a multivilágban, mind vállalkozóként meggyőzően építkezik. Ha nem olvastad még a blogjait LinkedInen, tedd meg! Érdemes! Írt már a 21. századi cégvezetés kívánatos fókuszairól, a válságkezelési megoldásokról, a tulajdonosi szemlélet témájáról, és még számtalan egyéb, számunkra, vezetők számára kifejezetten fontos területről. Sőt, könyveket is publikált már! Az „Elég! Kiégtem. Most hogyan tovább?” című kiégéssel foglalkozó könyve után szeptember elején jelenik meg a „Csúcsragadozók-Tabuk és kamuk nélkül a vezetésről” című könyve. Kifejezetten foglalkozik benne velünk, vezetőnőkkel, például azzal, hogy milyen akadályokkal kell megküzdenünk a szervezetekben. Szóval szeptemberig böngészd a cikkeket, olvasd az első könyvét, és gyere el a Női Vezetői Klubba szeptember 19-én, hogy beszélgethess is egyet Júliával! Várunk nagy szeretettel!

Miért lehet érdekes az Ön számára a részvétel?

A zártkörű MVÜK Női Vezetői Klub üzleti találkozóján kizárólag olyan cégek női vezetői, tulajdonosai vesznek részt, amely cégek legalább 100 millió forint éves nettó árbevétellel rendelkeznek.

  • Garantáltan női felsővezetővel vagy tulajdonossal fog találkozni.
  • A rendezvényt az MVÜK által kidolgozott speciális módszerrel rendezzük meg.
  • A szakmai beszélgetést üzletfejlesztő, kapcsolatépítő online kerekasztalbeszélgetések követik majd. Erre a részre is szeretettel várjuk vendégeinket.
Fontos tudnivalók:
  • A rendezvényre jelentkezők szegmentálása mérlegadatokkal igazolt árbevétel alapján történik.
  • A rendezvényen kizárólag felsővezetők és tulajdonosok képviselhetik cégüket, ezért sajnos még vis maior esetén sem tudunk lehetőséget biztosítani a helyettesítésre.

Bizonyára hallottál már róla, hogy elindult az „MVÜK – értékes üzleti közösség” mobilalkalmazás, elsősorban azért, hogy megkönnyítsük az eligazodást a folyamatosan bővülő eseménykínálatunkban. Amennyiben már letöltötted eseményeinkre a visszajelzésedet elsősorban azon keresztül várjuk. Abban az esetben, ha még nem tetted volna meg, kérünk, hogy töltsd le az alkalmazást, és használd. Használatáról, a letöltésről itt tudsz tájékozódni.

A jelentkezéssel és az eseményen való részvétellel résztvevőink elfogadják, hogy az eseményen kép- és esetlegesen videó- és hangfelvétel készül. Előzetesen és kifejezetten hozzájárulásukat adják a róluk készült felvételek rögzítéséhez, és ahhoz, hogy azokat az MVÜK promóciós célokra felhasználja digitális média csatornáin és/vagy nyomtatott anyagain.

Details

Date:
2023.09.19.
Time:
09:00-12:30
Event Category:

Venue

Haris Park
Marczibányi tér 6-7
Budapest, Budapest 1022 Magyarország
+ Google Map

jelentkezés tagjelöltként

jelentkezés vendégként

jelentkezés tagként

Sikeres jelentkezés !