Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Női Vezetői Klub – Vezetői dilemmák

2023.09.14. 16:00-18:00

NŐI VEZETŐI KLUB – Vezetői dilemmák kiskerekasztal beszélgetés

Szakmai, vezetői dilemmáid, kérdéseid égetővé váltak? Hozd el nekünk! Keressünk rájuk együtt megoldást! Vagy épp sikeresen megoldottad őket és továbbadnád tudásod, tapasztalatod vezetőtársaidnak? Oszd meg velük egy 6-8 fős fókuszált beszélgetés folyamán! A mastermind módszertan értékeit felhasználva, vezetett eszmecsere keretében keresünk válaszokat / megoldásokat így nyitott kérdésekre. 2 óra intenzív, elmélyült, aktív és interaktív, téma fókuszú alkalmunk újabb szín az MVÜK Női Vezetői Klub ajánlatának palettáján. Gyere el Te is, hogy vezetőtársaid hasznos és inspiráló gondolataival gazdagodva folytathasd céged és saját vezetői képességeid fejlesztését!

A helyek száma korlátozott, maximum 8 fő regisztrációját tudjuk elfogadni.

MVÜK házigazda:  Dintsér Andrea – a Női Vezetői Klub vezetője, a YourStory.hu ügyvezetője

Helyszín: St. Andrea Wine & Skybar (1052 Budapest Deák Ferenc utca 5 Váci 1. Office Building Rooftop)

Részvételi díj: 6.500 Ft+ÁFA/fő

Bizonyára hallottál már róla, hogy elindult az „MVÜK – értékes üzleti közösség” mobilalkalmazás, elsősorban azért, hogy megkönnyítsük az eligazodást a folyamatosan bővülő eseménykínálatunkban. Amennyiben már letöltötted eseményeinkre a visszajelzésedet elsősorban azon keresztül várjuk. Abban az esetben, ha még nem tetted volna meg, kérünk, hogy töltsd le az alkalmazást, és használd. Használatáról, a letöltésről itt tudsz tájékozódni.

A jelentkezéssel és az eseményen való részvétellel résztvevőink elfogadják, hogy az eseményen kép- és esetlegesen videó- és hangfelvétel készül. Előzetesen és kifejezetten hozzájárulásukat adják a róluk készült felvételek rögzítéséhez, és ahhoz, hogy azokat az MVÜK promóciós célokra felhasználja digitális média csatornáin és/vagy nyomtatott anyagain.

Details

Date:
2023.09.14.
Time:
16:00-18:00
Event Category:

Venue

St. Andrea Wine & Skybar
Deák Ferenc utca 5 Váci 1
Budapest, 1052
+ Google Map

jelentkezés tagjelöltként

jelentkezés vendégként

jelentkezés tagként

Sikeres jelentkezés !