Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Női Vezetői Mesterkurzus

2023.09.08. 09:00-12:00

KÖSZÖNJÜK JELENTKEZÉSEITEKET, A RENDEZVÉNY MEGTELT!
TÖBB REGISZTRÁCIÓT SAJNOS NEM TUDUNK BEFOGADNI.
MEGÉRTÉSETEKET KÖSZÖNJÜK!
Így szelídítsd szabotőrjeidet! Mentális erőnlét önismereti mesterkurzus

„Elméd lehet a legjobb a barátod és egyben a legnagyobb ellenséged is. Az elmédben fel nem fedezett „szabotőrök” okozzák a legtöbb kudarcod anélkül, hogy ennek tudatában lennél.” – Shirzad Chamine, a Positive Intelligence című New York Times bestseller könyv szerzője, a Stanford oktatója, valamint több száz CEO és vezetői csapat coacha.

Ha nem vagy mentálisan fitt, tartósan érezhetsz lelki stresszt – szorongást, frusztrációt vagy boldogtalanságot, miközben a munkahelyi és kapcsolati kihívásaiddal birkózol. Aktiválódnak belső szabotőrjeid, azok a „hangok a fejedben”, amelyek negatív érzelmeket, gondolatokat hívnak elő mindennapjaidban. Mindegyiknek megvan a maga hangja, hiedelmei és előfeltevései, amelyek érdekeink ellen hatnak. A helyzet az, hogy az emberek 80%-a nem éri el a csúcsteljesítményhez és a boldogsághoz szükséges minimális mentális erőnléti szintet. A remek hír az, hogy a közelmúltban az idegtudományban és a technológiában elért áttöréseknek köszönhetően jelentősen javíthatjuk mentális erőnlétünket.

A mesterkurzuson Kelemen Annamária Positive Intelligence® Coach, a Business Coach Kft. stratégiai partnere segít felfedned a teljesítményedet és jóllétedet aláásó kulcsfontosságú tényezőket. Shirzad kutatását fogja felhasználni, amely 9 „szabotőrt” azonosított fő bűnösnek, ők az Áldozat, az Elkerülő, a Hiperéber, a Hiperracionális, a Hiperteljesítő, a Nyughatatlan, az Örömszerző, a Szőrszálhasogató és a Vezérlő szabotőr.

Annamária a Procter & Gamble-nél mint Market Planning MDO Market Planning Category Leader, később, mint CES MDO Demand Lead, majd 9 évig a LEGO Csoport prágai irodájában, mint Demand Planning and Forecasting Director, CEEMEA Operations szerzett nagyvállalati és vezetői tapasztalatot. Coach, team coach és tréner, műszaki tanulmányai és karrierútja okán a műszaki területek és értéklánc vezetőivel, csapataival való munka különösen közel áll a szívéhez. A Business Coach Kft. új stratégiai partnere. A Positive Intelligence® hazai szakértője.

A mesterkurzus folyamán megérthetjük, mely szabotőrök a legnagyobb belső akadályok optimális teljesítményünk és jóllétünk útjában. Egyszerű, tudományosan megalapozott eszközökkel ismerkedhetünk meg, amelyek erősítik mentális erőnlétüket és megszelídítik a szabotőrjeinket.

Ha csatlakoznál hozzánk, regisztrálj! Valamint töltsd ki az online elérhető, díjmentes Szabotőr kérdőívet (angol nyelvű, a google-lal könnyen lefordítható, az eredményeket csak Te látod).

HázigazdaKelemen AnnamáriaPositive Intelligence® Coach, a Business Coach Kft. stratégiai partnere

MVÜK házigazda: Dintsér Andrea – vezető, Női Vezetői Klub

Részvételi díj: 6.500 Ft+ÁFA/fő

Bizonyára hallottál már róla, hogy elindult az „MVÜK – értékes üzleti közösség” mobilalkalmazás, elsősorban azért, hogy megkönnyítsük az eligazodást a folyamatosan bővülő eseménykínálatunkban. Amennyiben már letöltötted eseményeinkre a visszajelzésedet elsősorban azon keresztül várjuk. Abban az esetben, ha még nem tetted volna meg, kérünk, hogy töltsd le az alkalmazást, és használd. Használatáról, a letöltésről itt tudsz tájékozódni.

A jelentkezéssel és az eseményen való részvétellel résztvevőink elfogadják, hogy az eseményen kép- és esetlegesen videó- és hangfelvétel készül. Előzetesen és kifejezetten hozzájárulásukat adják a róluk készült felvételek rögzítéséhez, és ahhoz, hogy azokat az MVÜK promóciós célokra felhasználja digitális média csatornáin és/vagy nyomtatott anyagain.

Részletek

Dátum:
2023.09.08.
Időpont:
09:00-12:00
Esemény kategória:

Helyszín

Vitalplus Kft.
Dunavirág utca 2-6. 1-es torony, 5. emelet
Budapest, 1138
+ Google Térkép

jelentkezés tagjelöltként

jelentkezés vendégként

jelentkezés tagként

Sikeres jelentkezés !