Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

NYÁRZÁRÓ EST A HARIS PARK BÁLTERMÉBEN

2023.08.29. 17:30-21:00

Augusztus végén ismét találkozhatunk a Haris Parkban, ezúttal a báltermében, egy hangulatos nyárzáró este keretében! Búcsúztassuk közösen a nyarat, és forduljunk rá együtt 2023 utolsó negyedévére. Folyamatos változásban van az életünk, ezért úgy gondoljuk, hogy ebben az időszakban kiemelten fontos, hogy ki- és összekapcsolódjunk, segítsük egymást és a kevésbé szerencséseket egyaránt

Töltődjünk, tegyünk jót és zárjuk együtt a nyarat egy kellemes kerti partival! A fingerfood válogatás mellől a kellemes koktélok és az élőzene sem maradhat el! A zenét ismét Radnai Péter – DJ Radnai szolgáltatja! Mindezeken kívül egy fantasztikus meglepetésvendéggel is készülünk!

  • Időpont: 2023. augusztus 29. (kedd) 17:30-21:00
  • Helyszín: a Haris Park bálterme
  • Érkezés: bármikor az esemény időtartama alatt.
  • Téma: koccintás és kötetlen beszélgetés
  • Dress code: Business casual

Az eseményen a részvétel minden tagvállaltunk egy képviselője számára díjmentes. További résztvevők esetében a részvételi díj 20 000 Ft. Ugyanakkor amellett, hogy kötetlenül jól érezzük magunkat, ha szeretnél egy jó ügy mellé is tudsz állni, amennyiben támogatói jegy vásárlásával veszel részt. Lehetőség van a programot 20 000,- Ft + Áfa, illetve 40 000,- Ft + Áfa támogatói jeggyel segíteni.

Az MVÜK közösségének mindig is fontos volt a társadalmi szerepvállalás ezért a támogatói jegyek árát teljes egészében az Edisonfund-al közös programunk támogatására fordítjuk! A programról részletesebben ITT olvashatsz.

Bizonyára hallottál már róla, hogy elindult az „MVÜK – értékes üzleti közösség” mobilalkalmazás, elsősorban azért, hogy megkönnyítsük az eligazodást a folyamatosan bővülő eseménykínálatunkban. Amennyiben már letöltötted eseményeinkre a visszajelzésedet elsősorban azon keresztül várjuk. Abban az esetben, ha még nem tetted volna meg, kérünk, hogy töltsd le az alkalmazást, és használd. Használatáról, a letöltésről itt tudsz tájékozódni.

A jelentkezéssel és az eseményen való részvétellel résztvevőink elfogadják, hogy az eseményen kép- és esetlegesen videó- és hangfelvétel készül. Előzetesen és kifejezetten hozzájárulásukat adják a róluk készült felvételek rögzítéséhez, és ahhoz, hogy azokat az MVÜK promóciós célokra felhasználja digitális média csatornáin és/vagy nyomtatott anyagain.

 

Details

Date:
2023.08.29.
Time:
17:30-21:00
Event Category:

Venue

Haris Park
Marczibányi tér 6-7
Budapest, Budapest 1022 Magyarország

jelentkezés tagjelöltként

jelentkezés vendégként

jelentkezés tagként

Sikeres jelentkezés !