Események betöltése

« Összes Események

onlyCEO – Délelőtt

június 18. 09:00-11:45

Magyar gazdaság egy bankelnök szemüvegén keresztül

Iglódi Csaba az onlyCEO Klub társalapítójának, vezetőjének beszélgetőpartnere Jelasity Radován, az Erste Bank elnök-vezérigazgatója, a Magyar Bankszövetség elnöke

Jelasity Radován volt bankár Németországban, szolgált a szerb Nemzeti Bank kormányzójaként, dolgozott Bécsben regionális megbízással, közel másfél évtizede pedig az Erste Bank magyarországi elnök-vezérigazgatója és jóideje már a Bankszövetség elnöke is.
Ebből az életútból egyenesen következik, hogy immár régóta Budapest nézőpontjából tekinti a világot, de kilát tágabb szomszédságunkra is. Színpadi beszélgetésünkben szót ejtünk arról, amit a címben összefoglaltam, de kíváncsi leszek arra is, miként alkalmazkodnak/alkalmazkodhatnak a bankok a digitalizációból eredő kihívásokra és fogyasztói igények változására. Nem megyünk el amellett sem, hogy ők, az Erste Banknál miként tekintetnek a kkv-szektorra, milyen ambícióval szállnak ringbe a kisvállalkozókért, s mire számíthatnak azok, akik őket választják.
Végül, de nem utolsósorban nem maradhat el a szlogenünkből – Jövő, időben – következő téma: kilátások, trendek, megfontolnivalók elsőszámú vezetőknek a holnapról és a holnaputánról.
Szokás szerint hozzátok magatokkal a kérdéseiteket, s tegyétek fel őket akár a plenáris részben, akár a kerekasztaloknál.

Miért lehet érdekes az esemény egy első számú vezető számára?

Az onlyCEO kizárólag első számú vezetőknek – “CEO”-knak – kínál különleges közösséget. Eseményeinken egyszerre adott a hasonlóakkal való találkozás öröme, a tanulás lehetősége és a személyes döntésekre fordítható üzleti inspiráció.

  • Eseményeink különleges előadókkal-beszélgetőpartnerekkel és témákkal való találkozásra adnak lehetőséget.
  • Az inspiráló előadást, beszélgetést követően az MVÜK-ban már megszokott módon kerekasztal-beszélgetésekben cserélünk eszmét az érintett kérdésekről.
  • Az év során e különleges közösség számára korlátozott létszámú “kézműves-programokat” szervezünk , olyan helyszínekre, ahova nem könnyű bejutni, olyan ikonokkal, akiket nem könnyű elérni és olyan élményekkel, amiket sokáig fogunk majd mesélni.
  • Folyamatosan azon dolgozunk, hogy szolgáljuk és építsük a közösséget a rendezvényeken túl is, hogy a kommunikáció fenntartható, sokoldalú és inspiráló legyen.
Mi vár Önre a rendezvényen?
  • Garantáltan 50 – 60 első számú vezetővel vagy tulajdonossal fog találkozni.
  • A rendezvényt az MVÜK által kidolgozott speciális módszerrel rendezzük meg.
  • A szakmai beszélgetést üzletfejlesztő, kapcsolatépítő online kerekasztalbeszélgetések követik majd.
Fontos tudnivalók:
  • A rendezvényre jelentkezők szegmentálása mérlegadatokkal igazolt árbevétel alapján történik.
  • A rendezvényen kizárólag első számú vezetők és tulajdonosok képviselhetik cégüket, ezért sajnos még vis maior esetén sem tudunk lehetőséget biztosítani a helyettesítésre.

Helyszín: Haris Park

Bizonyára hallottál már róla, hogy elindult az „MVÜK – értékes üzleti közösség” mobilalkalmazás, elsősorban azért, hogy megkönnyítsük az eligazodást a folyamatosan bővülő eseménykínálatunkban. Amennyiben már letöltötted eseményeinkre a visszajelzésedet elsősorban azon keresztül várjuk. Abban az esetben, ha még nem tetted volna meg, kérünk, hogy töltsd le az alkalmazást, és használd. Használatáról, a letöltésről itt tudsz tájékozódni.

Részletek

Dátum:
június 18.
Időpont:
09:00-11:45
Esemény kategória:

Helyszín

Haris Park
Marczibányi tér 6-7
Budapest, Budapest 1022 Magyarország
+ Google Térkép

jelentkezés tagjelöltként

jelentkezés vendégként

jelentkezés tagként

Sikeres jelentkezés !