Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

onlyCEO Klub

2023.09.13. 09:00-11:30

Az alapértékek tisztelete és a megújulás képessége. Iglódi Csaba az onlyCEO Klub társalapítójának, vezetőjének vendége Frank Odzuck, a Zwack CEO-ja

Frank Odzuck-ot, az egyik legismertebb magyar márkát birtokló cél vezérigazgatóját karrierje az élelmiszeriparhoz köti.  Az Eduscho-nál kezdett, aztán a Nestle-Schöllerhez került. Húsz éve, 2003-ban pedig kiválasztották a Zwack Unicum Nyrt. élére. Három évre rá azt mondta róla az akkori elnök, a legendás Zwack Péter, hogy irányításával a “megújulás képessége mellett őrizhette meg a cég a családi vállalat alapértékeit”. Beszélgetésünkben ezt a két fontos kifejezést, a megújulást és az alapértékek egységét helyezem a középpontba, amikor végigtekintünk a tiszteletet parancsoló két évtizeden. Vajon mi okozta kezdetekben a legnagyobb kihívást, s mi jelentette azt később? És mivel küzdenek most? Miként változott meg a hazai piacon és a nemzetközi versenyben elfoglalt pozíció? Milyen folyamat vezetett az új Unicum ízek bevezetéséhez, miként illeszkedett a portfolióba a borüzletág? Kitérünk természetesen a Hungarikumnak számító Unicum titkos receptjére – de azt sajnos nem ígérhetem, hogy meg is ismerkedünk vele! – és arra is, miként befolyásolja a közel 150 éves márka életét a fogyasztói ízlés változása vagy éppen az ESG-szabályozás. Tarts velünk és kérdezz Te is!

Miért lehet érdekes az esemény egy első számú vezető számára?

Az onlyCEO kizárólag első számú vezetőknek – “CEO”-knak – kínál különleges közösséget. Eseményeinken egyszerre adott a hasonlóakkal való találkozás öröme, a tanulás lehetősége és a személyes döntésekre fordítható üzleti inspiráció.

  • Eseményeink különleges előadókkal-beszélgetőpartnerekkel és témákkal való találkozásra adnak lehetőséget.
  • Az inspiráló előadást, beszélgetést követően az MVÜK-ban már megszokott módon kerekasztal-beszélgetésekben cserélünk eszmét az érintett kérdésekről.
  • Az év során e különleges közösség számára korlátozott létszámú “kézműves-programokat” szervezünk , olyan helyszínekre, ahova nem könnyű bejutni, olyan ikonokkal, akiket nem könnyű elérni és olyan élményekkel, amiket sokáig fogunk majd mesélni.
  • Folyamatosan azon dolgozunk, hogy szolgáljuk és építsük a közösséget a rendezvényeken túl is, hogy a kommunikáció fenntartható, sokoldalú és inspiráló legyen.
Mi vár Önre a rendezvényen?
  • Garantáltan 50 – 60 első számú vezetővel vagy tulajdonossal fog találkozni.
  • A rendezvényt az MVÜK által kidolgozott speciális módszerrel rendezzük meg.
  • A szakmai beszélgetést üzletfejlesztő, kapcsolatépítő online kerekasztalbeszélgetések követik majd.
Fontos tudnivalók:
  • A rendezvényre jelentkezők szegmentálása mérlegadatokkal igazolt árbevétel alapján történik.
  • A rendezvényen kizárólag első számú és tulajdonosok képviselhetik cégüket, ezért sajnos még vis maior esetén sem tudunk lehetőséget biztosítani a helyettesítésre.

Helyszín: Haris Park

Bizonyára hallottál már róla, hogy elindult az „MVÜK – értékes üzleti közösség” mobilalkalmazás, elsősorban azért, hogy megkönnyítsük az eligazodást a folyamatosan bővülő eseménykínálatunkban. Amennyiben már letöltötted eseményeinkre a visszajelzésedet elsősorban azon keresztül várjuk. Abban az esetben, ha még nem tetted volna meg, kérünk, hogy töltsd le az alkalmazást, és használd. Használatáról, a letöltésről itt tudsz tájékozódni.

Részletek

Dátum:
2023.09.13.
Időpont:
09:00-11:30
Esemény kategória:

Helyszín

Haris Park
Marczibányi tér 6-7
Budapest, Budapest 1022 Magyarország
+ Google Térkép

jelentkezés tagjelöltként

jelentkezés vendégként

jelentkezés tagként

Sikeres jelentkezés !