Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

onlyCEO Klub évnyitó koccintás

január 12. 17:00-20:00

Sok sikert, 2023-ban!

2023 januárjában immár másodszor hívjuk évnyitó koccintásra az onlyCEO Klub tagjait, s azokat a vendégeinket, akik 2022-ben a színpadunkon álltak. Az évvégi szünet utáni első találkozónkra a kötetlen beszélgetések mellett egy igazi különlegességnek számító produkcióval is készülök. Ennek bemutatását azonban egy kicsit messzebbről kell kezdenem.

Radnai Péter “A magyar televíziózás legendái – Interjúk az első influenszerekkel” címmel tavaly ősszel megjelent interjúkötete minden kétséget kizáróan a karácsonyi könyves szezon bestsellere lett. Ezt adta az ötletet, hogy 2023-as évet nyitó koccintásunkra a szerzővel – aki maga is ismert médiaszereplő és színpadi ember – párost alkotva közülük hívjunk meg egy vendéget. Mégpedig olyat, aki nem csak a képernyőhöz, hanem az üzlethez is erősen kapcsolódik. Horvát Jánosra esett a választásunk, aki amellett, hogy kiváló riporter, üzletemberként is megállta a helyét: filmgyártó vállalatot hozott létre és alapító elnöke volt a Sport TV televíziós csatornának. (Tegyük hozzá: még diplomataként és fordítóként is bizonyított!)

Úgy éreztem azonban, hogy nem lenne teljes a kép, ha a közelmúlt legendás személyisége mellett nem kapna helyet olyan valaki is a beszélgetésben, aki ma, a 2020-as években a legmeghatározóbb a színpadi előadóinak egyike. Kende-Hofherr Krisztináról van szó, aki hosszú médiakarrier után váltott a sztármenedzsmentre, amikor létrehozta a TMC-t. Néhány éve pedig már önálló fellépéseken is találkozhatunk vele: vállalati- és szakmai rendezvények keresett keynote-speakere, az AJMAFT (Akard jobban, mint amennyire félsz tőle) közösség és márka megálmodója. Legnagyobb örömömre ő is igent mondott, s mi négyen együtt várunk benneteket január 12-én.

Az eseménye valamennyi vendégünket megajándékozzuk Radnai Péter új könyvével is, amit a szerző örömmel dedikál is.

Gyere és tarts velünk 2023 első onlyCEO Klub rendezvényén a Continental Citygolf Clubban, ahol a Zwack jóvoltából Unicum Riserva kóstoló is vár majd Rád.

Miért lehet érdekes az esemény egy 1Mrd+ éves nettó árbevétellel rendelkező vállalat elsőszámú vezetője számára?

Az onlyCEO kizárólag 1Mrd+/5Mrd+ éves nettó árbevétellel rendelkező elsőszámú vezetőknek – “CEO”-knak – kínál különleges közösséget. Eseményeinken egyszerre adott a hasonlóakkal való találkozás öröme, a tanulás lehetősége és a személyes döntésekre fordítható üzleti inspiráció.

  • Eseményeink különleges előadókkal-beszélgetőpartnerekkel és témákkal való találkozásra adnak lehetőséget.
  • Az év során e különleges közösség számára korlátozott létszámú programokat szervezünk, olyan helyszínekre, ahova nem könnyű bejutni, olyan ikonokkal, akiket nem könnyű elérni és olyan élményekkel, amiket sokáig fogunk majd mesélni.
  • Folyamatosan azon dolgozunk, hogy szolgáljuk és építsük a közösséget a rendezvényeken túl is, hogy a kommunikáció fenntartható, sokoldalú és inspiráló legyen.
Mi vár Önre a rendezvényen?
  • Garantáltan 50 – 60 első számú vezetővel vagy tulajdonossal fog találkozni.
Fontos tudnivalók:
  • Részvételi díj: 10.000 Ft + Áfa, amely tartalmazza Radnai Péter új könyvének egy példányát is, amelyet a szerző örömmel dedikál.
  • Az eseményt az 1Mrd+ / 5Mrd+ árbevételű szegmensünk részére szervezzük.
  • A rendezvényre jelentkezők szegmentálása mérlegadatokkal igazolt árbevétel alapján történik.
  • A rendezvényen kizárólag első számú és tulajdonosok képviselhetik cégüket, ezért sajnos még vis maior esetén sem tudunk lehetőséget biztosítani a helyettesítésre.
  • Dress code: business casual

Helyszín: Continental Citygolf Club

Részletek

Dátum:
január 12.
Időpont:
17:00-20:00
Esemény kategória:

Helyszín

Continental Citygolf Club (Budapest, Perényi út 6, 1037)
Perényi út 6
Budapest, Budapest 1037 Magyarország
+ Google Térkép

jelentkezés tagjelöltként

jelentkezés vendégként

jelentkezés tagként

Sikeres jelentkezés !