Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

onlyCEO – Money Can’t Buy

szeptember 19. 14:00-16:00

KÖSZÖNJÜK JELENTKEZÉSEITEKET, A RENDEZVÉNY MEGTELT!
TÖBB REGISZTRÁCIÓT SAJNOS NEM TUDUNK BEFOGADNI.
MEGÉRTÉSETEKET KÖSZÖNJÜK!
Money Can’t Buy a Schiffer Clubban

Mi teszi egyedivé a megjelentést? Hogyan fejezi ki az üzleti státuszt a választott ruha, ékszer, kiegészítő? Miként változik a divat és hogyan marad állandó a stílus? Mitől keltjük a “jólöltözöttség” érzetét, és mi az, ami biztosan diszharmóniát mutat? Kikre érdemes figyelni, amikor mintát, vagyis inkább inspirációt keresünk, s kik lehetnek az elrettentő példák? Hogyan dolgozik egy stílustanácsadó? Az onlyCEO Klub Money Can’t Buy sorozatának következő részben a Schiffer Club vendégei leszünk. Gyere, és lépjünk be együtt a kulisszák mögé. Tedd fel a téged foglalkoztató kérdéseket, vagy csak merüljünk el a kelmék, minták, formák és történetek világában. Tapasztalatból mondom, hogy Miklós kifogyhatatlan a jó sztorikból, egészen biztos, hogy ezen a délutánon is hallunk tőle izgalmasakat és elgondolkodtatóakat.

  • Házigazda: Iglódi Csaba – társalapító, vezető, onlyCEO Klub
  • Részvételi díj: 6500 Ft + Áfa
  • Parkolás közterületen lehetséges.

Bizonyára hallottál már róla, hogy elindult az „MVÜK – értékes üzleti közösség” mobilalkalmazás, elsősorban azért, hogy megkönnyítsük az eligazodást a folyamatosan bővülő eseménykínálatunkban. Amennyiben már letöltötted eseményeinkre a visszajelzésedet elsősorban azon keresztül várjuk. Abban az esetben, ha még nem tetted volna meg, kérünk, hogy töltsd le az alkalmazást, és használd. Használatáról, a letöltésről itt tudsz tájékozódni.

A jelentkezéssel és az eseményen való részvétellel résztvevőink elfogadják, hogy az eseményen kép- és esetlegesen videó- és hangfelvétel készül. Előzetesen és kifejezetten hozzájárulásukat adják a róluk készült felvételek rögzítéséhez, és ahhoz, hogy azokat az MVÜK promóciós célokra felhasználja digitális média csatornáin és/vagy nyomtatott anyagain.

Részletek

Dátum:
szeptember 19.
Időpont:
14:00-16:00
Esemény kategória:

Helyszín

Schiffer Club
Törpe utca 8.
Budapest, 1124
+ Google Térkép
View Helyszín Website

jelentkezés tagjelöltként

jelentkezés vendégként

jelentkezés tagként

Sikeres jelentkezés !