Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

onlyCEO – Munkaebéd a Kistücsökben

január 27. 10:00-14:00

Munkaebéd a Bib Gourmand minősítést nyert Kistücsökben  – vendéglátónk: Csapody Balázs

A balatonszemesi Kistücsök Étterem évtizedek óta legenda. Tulajdonosa és vezetője, Csapody Balázs pedig az egyik legcsodálatosabb vendéglátó, akit ismerek. Az onlyCEO Klub Money Can’t Buy sorozatának következő állomásaként hozzá látogatunk. Balázs amúgy a Pannon Gasztronómiai Akadémia és a magyar Bocuse d’Or Akadémia tagja, és nevéhez fűződik a Dubajban rendezett világkiállítás magyar pavilonjának gasztronómiai koncepciója is.

Évek óra a turizmus legbefolyásosabb szakemberei között tartják számon, a Balatoni Kör egyik alapítója, 2021-ben pedig a Balaton Ünnepe fesztiválon Életműdíjjal jutalmazták.

A program során 10 órakor finom falatokkal nyitunk, s belevágunk egy olyan beszélgetésbe, amely a helyi sajátosságoktól indul, érinti a családi vállalatok helyzetét, a COVID és a közelünkben dúló háború hatását éppúgy, mint a közelben termelt alapanyagokat, a munkaerő és az energia kérdéseit, s eljut egészen a magyar vendéglátás távlataiig.

Délben Balázs és csapata egy felejthetetlen ebéddel vár bennünket.

Különös apropót ad látogatásunknak, hogy 2022 őszén a Kistücsök lett az egyik olyan vidéki étterem, amely kiérdemelte a Michelin Bib Gourmand minősítést, amely a legjobb ár-érték arányú helyeket díjazza világszerte.

Gyere és tarts velünk!

Témagazda: Csapody Balázs – tulajdonos, vezető, Kistücsök Étterem

Házigazda: Iglódi Csaba – társalapító, vezető, onlyCEO Klub

Részvételi díj: 15 000 Ft + Áfa / fő

Részletek

Dátum:
január 27.
Időpont:
10:00-14:00
Esemény kategória:

Helyszín

Kistücsök Étterem
Bajcsy Zs. u. 25
Balatonszemes, 8636
+ Google Térkép
View Helyszín Website

jelentkezés tagjelöltként

jelentkezés vendégként

jelentkezés tagként

Sikeres jelentkezés !