Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

onlyCEO – Vendégségben

2023.08.29. 10:00-12:00

onlyCEO Vendégségben a Budapesti Metropolitan Egyetemen

Exponenciálisan változó munkaerőpiac. Hogyan készítsük fel az egyetemen a fiatalokat azokra a munkakörökre, amelyek még nem léteznek?

A mesterséges intelligencia gyökeresen változtatja meg a munkaerőpiacot. A McKinsey 2023. júniusi tanulmánya szerint a munkafázisok 40-50%-át válthatja ki a mesterséges intelligencia.

•  Mit tehet egy egyetem, hogy a hallgatók erre felkészüljenek?

•  Hogyan használjuk eszközként az új MI lehetőségeket pl. a ChatGPT-t?

Házigazda: Dr. Tóth Ágnes a Budapesti Metropolitan Egyetem elnök-vezérigazgatója 2019 óta. Sikeres magántőkebefektetői exit folyamaton vitte végig a menedzsmentet 2021-ben, azóta magyar tulajdonossal működik a METU. A piacorientált, for-profit intézményben korábban marketing, illetve ügyfélkapcsolati vezető pozíciót töltött be.

Több mint 20 éve dolgozik a felsőoktatásban. A közgazdaságtudományok doktora, diplomáit pénzügyi területen, valamint matematika és informatika mesterszakon szerezte. TEDx előadóként témája a felsőoktatás szerepe a jövőben.

A Budapesti Metropolitan Egyetem az ország legnagyobb magánegyeteme. Alkotóegyetem. Közel 7000 hallgatójából 1000 külföldi. Angol nyelven is kínál számos üzleti, kommunikációs, turisztikai képzést, emellett az egyetem Művészeti és Kreatívipari Kara az ország legnagyobb művészeti képzőhelye, ahol alkalmazott vizuális területtel foglalkoznak (pl. film, animáció, média design).

MVÜK házigazdák:
Iglódi Csaba – senior leadership consultant, Your Way Consulting, társalapító és vezető, onlyCEO Klub
Merkler Edit – klubigazgató, onlyCEO Klub
A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

Bizonyára hallottál már róla, hogy elindult az „MVÜK – értékes üzleti közösség” mobilalkalmazás, elsősorban azért, hogy megkönnyítsük az eligazodást a folyamatosan bővülő eseménykínálatunkban. Amennyiben már letöltötted eseményeinkre a visszajelzésedet elsősorban azon keresztül várjuk. Abban az esetben, ha még nem tetted volna meg, kérünk, hogy töltsd le az alkalmazást, és használd. Használatáról, a letöltésről itt tudsz tájékozódni.

A jelentkezéssel és az eseményen való részvétellel résztvevőink elfogadják, hogy az eseményen kép- és esetlegesen videó- és hangfelvétel készül. Előzetesen és kifejezetten hozzájárulásukat adják a róluk készült felvételek rögzítéséhez, és ahhoz, hogy azokat az MVÜK promóciós célokra felhasználja digitális média csatornáin és/vagy nyomtatott anyagain.

Details

Date:
2023.08.29.
Time:
10:00-12:00
Event Category:

Venue

Budapesti Metropolitan Egyetem
Gábor Dénes u. "C" épület
Budapest, 1117
+ Google Map

jelentkezés tagjelöltként

jelentkezés vendégként

jelentkezés tagként

Sikeres jelentkezés !