Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

5Mrd+/1Mrd+/400M+/100M+ csoportok rendezvénye

2023.09.26. 09:00-12:30

KÖSZÖNJÜK JELENTKEZÉSEITEKET, A RENDEZVÉNY MEGTELT!
TÖBB REGISZTRÁCIÓT SAJNOS NEM TUDUNK BEFOGADNI.
MEGÉRTÉSETEKET KÖSZÖNJÜK!
A Liget Projekt: egy álom és a megvalósulása. Iglódi Csaba az onlyCEO Klub társalapítójának, vezetőjének beszélgetőpartnere dr. Gyorgyevics Benedek a Városliget Zrt. vezérigazgatója

Nyár elején jártunk az onlyCEO Klub néhány tagjával a Magyar Zene Házában dr. Gyorgyevics Benedeknél, a Városliget Zrt vezérigazgatójánál. Mielőtt bejártuk a fantasztikus tereket “Európa legnagyobb kulturális tartalmú városfejlesztéséről” tartott előadást, amely az ő irányítása alatt valósult meg.  A májusi forróságban elhűlve hallgattuk a beépített területről szóló információkat és a különleges történeteket.  Mégis inkább az nyűgözött le sokunkat, hogy milyen összetettség, mennyi részlet és hányféle érdek egyesítése kellett ahhoz, hogy létrejöjjön az a negyed, amely azóta díjat díjra halmoz. Bizonyára tudjátok, hogy itt kapott helyet a Néprajzi Múzeum, a már említett Magyar Zene Háza, de itt található például az Országos Múzeumi Restaurálási és Raktározási Központ is. Parkok, allék, játszóterek, szabadtéri edzőtermek és sportpályák mellett. Benedek azt mondja, már az igazi innováció volt, hogy a tervezésben dolgozó csapat vitte végig a beruházást és most már az üzemeltetésért is felel. Ott, helyben elhatároztam, hogy meghívom őt az MVÜK egymásra és a világra is kíváncsi közösségébe, hogy még többen ismerhessétek meg őt személyesen, s rajta keresztül a Liget Projektet. Igent mondott, így hamarosan Ti is találkozhattok vele, s előadásában azzal, ami a Városligetben az eltelt tíz évben megszületett. Tarts velünk és kérdezz Te is!

Miért lehet érdekes az Ön számára a részvétel?

Az MVÜK “Összevont rendezvényén” Partnereink és Vendégeink – egy különleges módszertannak köszönhetően – nem csak hozzájuk hasonló méretű cégekkel találkoznak, hanem nagyvállalatok- és multinacionális cégek vezetőivel is. A találkozó egyedisége, hogy közösségünk 100+-os, 400+-os, 1Mrd+ és 5Mrd+-os tagjai egyaránt képviseltetik magukat a rendezvényen.

  • Legalább 50 vezető vesz részt a rendezvényen.
  • A rendezvényt az MVÜK által kidolgozott speciális módszerrel rendezzük meg.
  • A szakmai beszélgetést üzletfejlesztő, kapcsolatépítő kerekasztalbeszélgetések követik majd.
  • Stratégiai partnereket találhat.
  • És végül, de nem utolsó sorban: új ügyfelekre tehet szert.
Fontos tudnivalók:
  • A rendezvényre jelentkezők szegmentálása mérlegadatokkal igazolt árbevétel alapján történik.
  • A rendezvényen kizárólag felsővezetők és tulajdonosok képviselhetik cégüket, ezért sajnos még vis maior esetén sem tudunk lehetőséget biztosítani a helyettesítésre.

Helyszín: Haris Park / MS Teams

Bizonyára hallottál már róla, hogy elindult az „MVÜK – értékes üzleti közösség” mobilalkalmazás, elsősorban azért, hogy megkönnyítsük az eligazodást a folyamatosan bővülő eseménykínálatunkban. Amennyiben már letöltötted eseményeinkre a visszajelzésedet elsősorban azon keresztül várjuk. Abban az esetben, ha még nem tetted volna meg, kérünk, hogy töltsd le az alkalmazást, és használd. Használatáról, a letöltésről itt tudsz tájékozódni.

A jelentkezéssel és az eseményen való részvétellel résztvevőink elfogadják, hogy az eseményen kép- és esetlegesen videó- és hangfelvétel készül. Előzetesen és kifejezetten hozzájárulásukat adják a róluk készült felvételek rögzítéséhez, és ahhoz, hogy azokat az MVÜK promóciós célokra felhasználja digitális média csatornáin és/vagy nyomtatott anyagain.

Details

Date:
2023.09.26.
Time:
09:00-12:30
Event Category:

Venue

Haris Park
Marczibányi tér 6-7
Budapest, Budapest 1022 Magyarország

jelentkezés tagjelöltként

jelentkezés vendégként

jelentkezés tagként

Sikeres jelentkezés !