HISSZÜK, HOGY TAGJAINKKAL KÖZÖSEN JOBBÁ TEHETJÜK A VILÁGUNK!

Fenntarthatóság

A fenntartható fejlődéshez gazdaságilag eredményes, önmagukért és szervezeteikért felelősséget vállaló, világra nyitott vállalatvezetőkre van szükség. Együttműködő és folyamatosan megújuló közösségünkben a tudásmegosztást, inspirációt, kapcsolódást, egyéni és közösségi tanulást a fenntartható fejlődés szolgálatába is állítjuk.  Eseményeink és kezdeményezéseink révén keressük azokat a megoldásokat, hogy tagjainkkal együtt növeljük pozitív környezeti és társadalmi hatásunkat.

Az MVÜK, felelős és fenntartható közepes vállalatként, és tulajdonosai elkötelezett vállalkozóként és vezetőként, saját működését is folyamatosan fejleszti.  Hatékonyan és hatásosan kívánnak hozzájárulni a fenntarthatósághoz is.

Az MVÜK fenntarthatósági keretrendszere épít erősségeinkre, tagjainkra, az együttműködésre és a folyamatos megújulásra.

Értékajánlatunk

Inspiráció

Rendezvényeink a fenntarthatóságért

Legyen az MVÜK a legnagylelkűbb vállalatvezetők közössége!

Ismerje meg egyedülálló MVÜK x Edisonfund közös adományozói programunkat, melynek keretében minden évben négy civil szervezet működési támogatását végezzük tagjainkkal összefogásban. Hisszük, hogy sok kicsi sokra megy és együtt nagyobb társadalmi hatást érhetünk el!
Szaktudás és kapcsolódás

Tagjaink a fenntarthatóságért

Rendezvényeinken igyekszünk a fenntarthatóság szempontjából legfontosabb trendeket, kihívásokat és jó gyakorlatokat bemutatni.

Keresse MVÜK a fenntarthatóságért eseményeinket az eseménynaptárban
MVÜK x Edisonfund

Adományozzunk együtt!

Számos kihívást és lehetőséget jelent a fenntarthatóság tagjainknak.

Segítünk eligazodni a környezettudatos gyártás, a körforgásos gazdaság, a fenntartható építészet, a felelős foglalkoztatás, az üzleti etika, az emberi jogok, a diverzitás és inkluzivitás, a felelős beszerzés témáiban és segítünk a következő szint megugrásában.
Női Vezetői Klub
A biodiverzitás és természetvédelem az egyik legégetőbb kihívás korunkban.

Az MVÜK is keresi tagjaival a hatásos és hiteles megoldást közreműködésére!
Jótékonyság

Kiemelt partnereink

Több látható és sikeres női vezetőt a magyar gazdaságban!

Női Vezetői Klubunk összefogja, támogatja, inspirálja, láthatóbbá teszi és fejlődési lehetőséget nyújt a már vezetői pozícióban lévő nőknek.
Zöldülés

Biodiverzitás és természetvédelem

Rendelkezzen mindenki felelősen
adója 1%-áról!

Ötlet hiányában pedig hadd ajánljuk figyelmébe kiemelt partnereinket, akik társadalmi tevékenysége különösen közel áll a szívünkhöz. Tagsággal segítjük őket a sikeres kapcsolódásokban.