„NEM VÁRHATUNK NAGY EMBEREK NAGY JÖVŐKÉPEIRE, MERT KEVÉS VAN BELŐLÜK… NEKÜNK MAGUNKNAK KELL MEGGYÚJTANUNK A SÖTÉTBEN A KI TÜZEINKET.”

CHARLES HANDY

Tagjaink a fenntarthatóságért

Bízunk benne, hogy tagjaink önmagukért és másokért felelősséget vállalnak, s törekednek olyan szervezet irányítására, amely vállalhatóan, felelősen, fenntarthatóan működik. Napjainkban számos fenntarthatósági kihívás vagy lehetőség már szorosan összefügg az üzleti kockázatokkal és lehetőségekkel, s vannak, amelyek még mindig személyes elköteleződés, önkéntes vállalás vagy hosszú távú értékteremtés céljából valósulnak meg.

Büszkék vagyunk rá, hogy számos tagvállalunknál már élő jó gyakorlatok vannak a környezettudatos gyártás, zöld termékek vagy felelős foglalkoztatás témáiban. Segítünk ezek megismertetésében és terjesztésében, akár kisebb rendezvények, Café eseményeink keretében, gyárlátogatás során vagy közvetlen összekapcsolások révén a kereslet-kínálat törvényszerűsége szerint.

Hisszük, hogy sokszínű és támogató közösségünkben, felkészült munkatársaink segítségével pedig partner tudunk lenni tagjaink kihívásainak sikeres kezelésében. A fenntarthatóság terén felmerülő kérdések, partnerkeresések, „merre induljak”, „milyen módszerrel dolgozzak”, „kell-e fenntarthatósági vezető nálam”, „termék életciklust számoljak vagy mást”, „kell-e nekem ESG-jelentés” vagy „hogyan töltsem ki ezt a vevői kérdőívet” típusú kérdésekben is hatékony iránytűként és támogatóként kívánjuk kísérni tagjainkat.

Kérdéseivel forduljon üzletfejlesztőjéhez vagy közvetlenül az MVÜK fenntarthatósági vezetőjéhez.