Hogyan mutatkozzunk be magabiztosan, meggyőzően az MVÜK rendezvényeken?

Hogyan mutatkozzunk be magabiztosan, meggyőzően az MVÜK rendezvényeken?

791 522 Mészáros György

A Café Perté jóvoltából a Bottega del Vino, a Fő utcában ismét egy remek beszélgetésnek biztosított helyszínt. Hogyan mutatkozzunk be magabiztosan és meggyőzően az MVÜK rendezvényeken? Ezt a témát jártuk körbe az augusztus 12-i Café rendezvényünkön Lippner Tamással (Sell & Speak), nyilvános beszéd európabajnokkal.

Számtalanszor hallottuk már, és számos vizsgálat is alátámasztja azt a tényt, hogy egy első, személyes találkozás során, mindössze néhány másodperc alatt, megdöbbentően sok dologról döntünk: a szavahihetőségtől, a hitelességen át, az intelligenciáig, így ez alatt a pici idő alatt dőlhet el akár egy jövendő üzleti kapcsolat további sorsa is. Márpedig minden nagy üzlet egy beszélgetéssel kezdődik, így érdemes megterveznünk a bemutatkozásunkat, fontos tudnunk, hogyan tudunk meggyőzőek és hitelesek lenni, mindezt úgy, hogy felkeltsük és megtartsuk beszélgető partnereink figyelmét. A small talk az üzleti megbeszélések természetes és elkerülhetetlen része. Az üzlet témájától kicsit eltávolodó beszélgetések célja éppen az, hogy jobban megismerjük a partnerünket, ő is bennünket, így a tárgyalási stratégiánkat egymás igényeinek megfelelően tudjuk alakítani.

Mindezeket figyelembe véve alakítottuk ezt a Café rendezvényünket, amelynek Orbán Zsuzsanna, MVÜK üzletfejlesztési specialista volt a házigazdája. Az eseményen a résztvevők megtanulták tisztán megfogalmazni a bemutatkozásuk fő üzenetét, jól követhető struktúrát dolgoztak ki, és megismerkedtek a szórakoztató történetmesélés rejtelmeivel is, annak érdekében, hogy a beszélgető partnerek érzelmeire is tudjanak hatni. Egy dologban feltétlenül egyetértettünk: néhány óra alatt mindenkinek sokkal meggyőzőbb és ütősebb lett a bemutatkozása!

REGISZTRÁCIÓ
Kérjük, jelezze érdeklődési szándékát az alábbi űrlap kitöltésével!
*
*
*
*
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat
 Adatait harmadik félnek soha nem szolgáltatjuk ki!
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
*
*
*