Mérhetőség az üzleti versenyben – „Ami mérhető, mérd meg, ami nem mérhető, tedd mérhetővé!”

Mérhetőség az üzleti versenyben – „Ami mérhető, mérd meg, ami nem mérhető, tedd mérhetővé!”

1008 495 Mészáros György

Az elmúlt néhány évben a műholdas nyomkövető és flottakezelő rendszerek beépültek az üzleti folyamatokba, új lehetőségeket nyitva az egyszerű, valós idejű online nyomkövetéstől a bonyolult összefüggések kimutatásáig. A statisztikák alapján a GPS flottakövető rendszerek használata tevékenységi területtől függetlenül legalább 10%-os megtakarítást eredményez a vállalatoknál, jelentősen javítva a gépjárműflotta kapacitásának kihasználtságát és biztonságát. Ezt a témát jártuk körbe az MVÜK október 28-i Café rendezvényén, ahol a kérdések megválaszolásában az MVÜK Café témagazdája Szabó Lajos, az iData Kft. tulajdonosa és ügyvezetője és Köhlerné Pál Anita, az MVÜK Zrt. üzletfejlesztési specialistája segítettek.

A Café során Lajostól megtudhattuk, hogyan vált a panellakásból induló kisvállalkozásból Magyarország elismert GPS-es nyomkövetéssel foglalkozó középvállalata, melyet Lajos akkoriban még egyetemista fiával és annak barátaival alapított. Az egyik első komoly sikerüket egy hulladékszállító céggel kötött megbízásuk hozta, az együttműködés eredményeként a cég üzemanyagköltségei több mint 50 %-kal csökkentek.

A mai napig teljes egészében magyar tulajdonú iData flottakövetéssel, üzemanyagkontrollal és járművédelemmel foglalkozik, több, mint 2000 magyar vállalkozást tudhatnak ügyfelüknek, napjainkra kiépült európai disztribútori hálózatuk pedig nemzetközi ügyfeleikről is gondoskodik. Az általuk kínált iTrack GPS Nyomkövető Rendszer segítségével javulhat vállalkozásának versenyképessége és tervezhetőbbé válnak költségei.

Lajos előadásában rávilágított arra, hogy a GPS-es nyomkövetésben számos olyan lehetőség rejlik, amire nem is gondolnánk: a sofőrazonosítástól kezdve, a vezetési stíluselemzésen keresztül, a pontos üzemanyagkontrollig, áruvédelmi és gépjármű lopásvédelmi megoldásokig olyan személyre szabott szolgáltatásokat tud nyújtani, melyeknek komoly üzleti haszna van, éves szinten akár többmilliós megtakarítást is eredményezhet. Ezek a megoldások leegyszerűsítik, és sokkal hatékonyabbá teszik az időigényes, manuális szervezést.

A Café résztvevői a rendezvény végén kiemelték, milyen példaértékűnek és inspirálónak találták az iData fejlődésének történetét, mely ékes bizonyítéka annak, hogy kitartással és megfelelő odafigyeléssel jól prosperáló, elismert és nemzetközileg is elfogadott brand-nek számító magyar vállalkozás építhető.

REGISZTRÁCIÓ
Kérjük, jelezze érdeklődési szándékát az alábbi űrlap kitöltésével!
*
*
*
*
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat
 Adatait harmadik félnek soha nem szolgáltatjuk ki!
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
*
*
*