MAGYARORSZÁG SIKERES NŐI VEZETŐIBŐL ÁLLÓ, EGYEDI KLUBJA

Fókuszunkban az inspiráció,
a tudásmegosztás és a progresszív fejlődés

EMELJÜK EGYMÁST!

Ne maradjon le következő eseményünkről, tekintse meg közelgő rendezvényeinket az Eseménynaptárban!

Küldetésünk a női vezetők arányának, pozíciójának, elismertségének erősítése, lendületes fejlődésük támogatása a magyar gazdaságban. Nap mint nap teszünk céljainkért az MVÜK Női Vezetői Klub közösségével és csapatával. Amikor 2018-ban, 5 évvel ezelőtt elindultunk, felmértük, hogy tömérdek még a teendőnk. Azóta 100+ üzleti fókuszú eseményt tartottunk az ügyünk érdekében. Közel 300 főre bővült a hozzánk csatlakozó vezető hölgyek száma. 2 megtisztelő elismerő díjjal és 5 stratégiai szövetséges szervezettel is gazdagodtunk, hogy csak néhány kulcsszámot említsünk.

Mit kínál a Női Vezetői Klub?

Havi klubrendezvényeinken ismert, sikeres és inspiráló előadókkal, szakértőkkel beszélgetünk. Majd ehhez kapcsolódó kerekasztal-beszélgetésekkel tesszük különlegessé a találkozásainkat.

Női Vezetői Caféinkon, Workshopjainkon, Mesterkurzusainkon szűkebb körben témavezető szakértőnk vezetésével irányításával egy aktuális stratégiai, taktikai terület mélyére, vagy a vezetői életmód rejtelmeibe merülünk.

Kikapcsolódást nyújtó eseményeket is kínálunk: különleges, exkluzív színházlátogatás, piknik és sportesemények is a választhatók programjaink palettájáról.

Masters of MVÜK programunk keretében a magyar piac releváns, meghatározó konferenciáiról, illetve vállalataitól beérkező, előadásokra szóló felkéréseket teljesítjük. Előadói lehetőséget adunk tagjainknak, egyben vezetői brandjüket, személyes márkájukat is építjük.

A társadalmi felelősségvállalás területén is továbbfejlődünk: már dolgozunk a jövő női vezetői generációjának üzleti edukációján. Felsőoktatási intézményekben talkshowkat szervezünk, hogy megosszuk hölgyvezető tagjaink óriási tudását, tapasztalatát, történeteit a fiatalokkal.

év
0 +
esemény
0 +
résztvevő
0 +
A BRIDGE BUDAPEST a 2021-es évben a Vállalkozói Közösségi Díj Women Power kategória díjával jutalmazta a Női Vezetői Klubot.

Büszkék vagyunk rá, hogy indulásunk óta jelentősen sikerült emelni a női vezetők arányát az MVÜK találkozóin. Elősegítjük, hogy sokszínűségünk tükröződjön a közösség tagvállalataiban is. Hisszük, hogy tagjaink kritikus tömege okán visszahatunk a társadalomra és a magyar gazdaság szereplőire.

Óriási büszkeség, hogy az MVÜK Női Vezetői Klub elnyerte a Hungarian Business Leaders Forum Sokszínűségért Díj-át kis- és középvállalati kategóriában.

Az MVÜK alapértékei között kulcsszerepet játszik a sokszínűség, a sokféleség. A HBLF Sokszínűségért KKV kategória Díj megerősíti az MVÜK csapatát abban, hogy az elmúlt lassan 5 év kreatív együttgondolkodása az MVÜK Női Vezetői Klub tagjaival szemlélet formáló erővel bír a gazdaságban.

Mi, vezető nők támogassuk egymást és teljesedjünk ki együtt!

Az MVÜK missziója a vállalkozások edukációja a sokszínűségről a fenntartható üzleti gondolkodás jegyében, az üzleti siker fokozása érdekében. Ennek kiemelten fontos pillére a Női Vezetői Klub.

Női Vezetői Klubunk világra nyitott, progresszívan gondolkodó, befogadó közösségének alapelvei a kölcsönös tisztelet, egymás támogatása és inspirációja, ezen túl pedig a tagok emberi, üzleti, szakmai fejlődésének elősegítése.

Tagjaink, előadóink, és beszélgetőpartnereink kiváló üzletemberek, szakértők, példaképek, akik tapasztalataik, tudásuk, élettörténeteik megosztásával motiválnak, adnak követhető gyakorlatokat a hétköznapokhoz.

Lássuk évekkel előre vezetői pályafutásunkat!

A ma már közel 300 fős, folyamatosan frissülő, pezsgő, összetartó közösségben megosztjuk a sikereinket, megbeszéljük vezetői dilemmáinkat, együtt keresünk rájuk megoldásokat, ezzel segítve egymás fejlődését.

A Klubban első kézből kaphatunk útmutatást, támogatást olyan hölgyvezetőktől, akik esetleg már végigjárták azt az utat, amelyet kijelöltünk önmagunk számára. Hasznos tapasztalatokhoz, tudáshoz juthatunk és tudatosan készülhetünk az előttünk álló feladatokra, hiszen vendégeink és klubtársaink sikertörténetei valódi feltöltődést és motivációt adnak a mindennapokhoz.

Ismerje meg a Női Vezetői Klubot videóinkon és tagjaink véleményén keresztül!

Milyen témák foglalkoztatnak minket?

Vezetői kihívások ​
Meghívott vendégeink és klubtársaink sikertörténetei valódi feltöltődést és motivációt adnak az Ön számára is.
Női szerepek
Az MVÜK stratégiájának kiemelt fókusza a vállalkozások és vezetőik edukációja a sokszínűségről a fenntartható üzleti gondolkodás jegyében, az üzleti siker fokozása érdekében. Ennek kiemelten fontos pillére a Női Vezetői Klub világra nyitott, progresszívan gondolkodó, befogadó női vezetői közössége.
Sikeres cégek vezetőjének lenni óriási, mindennapos felelősség.
Találkozóinkon befogadó és elfogadó környezetben beszélhetnek tagjaink az őket foglalkoztató témákról.
Inspiráció a mindennapokra ​
Mindannyiunknak helyt kell állnunk a vállalaton kívül is, a társas szerepeinkben.
Nálunk erről a témáról is sokat beszélgetünk.
Fenntarthatóság

programstruktúrA

 • Nagyrendezvények - kerekasztal beszélgetések

  Havi rendszerességgel szervezett hibrid események. Dintsér Andrea klubvezető vezetésével inspirációs pódiumbeszélgetéssel kezdődő, 50-80 fős kapcsolatépítő rendezvények, amelyek 6-7 fős kerekasztalbeszélgetések keretében adnak ismerkedési és kapcsolódási lehetőséget női vezetőkkel.

 • Női Vezetői Mesterkurzusok

  Kisebb létszámú, interaktív, személyesesemények, ahol témavezető szakértők vezetésével egy aktuális stratégiai, taktikai terület mélyére, vagy a vezetői életmód rejtelmeibe merülünk.

 • Masters of MVÜK

  A három pillérből álló programunk első pillérének keretében a magyar gazdaság releváns, meghatározó konferenciáiról beérkező felkéréseket teljesítjük megszólalási lehetőséget nyújtva tagjainknak. A második pillér az egyetemi látogatásainkat fedi le, ahol kerekasztalbeszélgetések keretében osztjuk meg tudásunkat, tapasztalatunkat és történeteinket a jövő női vezetői generációjával. A harmadik pillér pedig a Business Women Networkkel stratégiai szövetségben elindított mentorprogram, amely további fejlődési lehetőséget nyújt mind a mentorok, mind a menteek számára.

 • Vezetői Dilemmák

  6-8 fős eseményeinken a női vezetőknek lehetősége nyílik egymás tudására és tapasztalatára támaszkodva, nyitott, befogadó, légkörben feltenni kérdéseiket, közösen, tudásukat, tapasztalatukat megosztva egymással feldolgozni vezetői kihívásaikat.

 • Páholy Party

  Programsorozatunknak köszönhetően kulisszatitkokat felfedő, pezsgős, a szereplőkkel beszélgetési lehetőséget nyújtó színház- és múzeumlátogatás, is felkerült a választható programjaink palettájára.

 • BorKlub

  Herczeg Ágnes, Future 50 Wine Award Winner borszakértőnk szakmai közösségével stratégiai szövetségben délutáni, tudásmegosztó, szabadidős és üzleti témákat megvitató rendezvényünk

 • Online tér

  A Női Vezetői Klub moderált LinkedIn csoportja lehetőséget biztosít az online kapcsolódásra, az információ- és tudásmegosztásra, a szakmai büszkeségek bemutatására, szakmai hírek megosztására.

 • Piknik, sportesemények

  Kikapcsolódásképpen augusztusban piknikezünk, és egy-egy sporteseményt (futás, golf, vitorlá

TAGJAINK MONDTÁK​

„Mi, női vezetők a klubban egészen máshogy szólunk egymáshoz, legyen szó családról, gyerekekről, vezetői attitűdről vagy kapcsolattartásról, ami egészen különleges.”

5/5
Csorbai Hajnalka ​
stratégiai igazgató
Opten Kft.

„Szeretek egy olyan közösséghez tartozni, ahol támogató hangulatban épülnek barátságok szakmai és üzleti alapon.”

5/5
Dr. Tuska Enikő
kereskedelmi és marketing igazgató
AXICO Informatikai Kft.

„Két dolgot emelnék ki a Női Vezetői Klub kapcsán: az elfogadó, támogató légkört, valamint a nyílt és őszinte párbeszédet egy védett, biztonságos platformon.”

5/5
Duca Andrea
ügyvezető partner
HD Communication Kft.

KÉSZEN ÁLL, HOGY EGY EGYEDÜLÁLLÓ NŐI VEZETŐI KÖZÖSSÉG TAGJA LEGYEN?

Amennyiben cége éves nettó árbevétele meghaladja a 100 millió forintot, kérjük, jelezze érdeklődését az alábbi űrlap kitöltésével!