Szolgáltatások, IT megoldások

TAGCÉGÜNK ELÉRHETŐSÉGE:

Collegium Bitai & Partners

Dr. Bitai Zsófia LL.M.
+36 20 428 9656
zsofia.bitai@bitaipartners.com

Szolgáltatás megnevezése: Jogi tanácsadás a pandémia okozta új körülményekre tekintettel, a munkajog, adatvédelem, szerződések, e-aláírás, stb. terén

A járványhelyzet jelentős változást hozott a cégek életében, hiszen megváltoztak a munkakörülmények, egyre elterjedtebb a home office. Ezek a változások számos új, még nem szabályozott kérdést vetnek fel, vagy a már meglévő szerződések és szabályzatok módosítását indokolják. Ügyvédi irodánk ezeknek a jogi feladatoknak a megoldásában szeretne segítséget nyújtani. Főbb területek:

Munkajog
A magas szintű jogi támogatás kiemelten fontos a munkaviszony kezdetekor, annak fennállása alatt és adott esetben annak megszűnésekor is. A munkajogi területen ügyfeleinknek széles körű jogi szolgáltatást nyújtunk, például munkaszerződés minták készítése, vagy a meglévő dokumentumok munkajogi szempontú átvizsgálása és frissítése során. Továbbá a munkaviszony megszüntetésével kapcsolatban, kockázatértékelés, peres képviselet, vitarendezési tanácsadás, munkavédelmi tanácsadás és megfelelősségi vizsgálat, átvilágítás esetén.

GDPR

Ma már az adatvédelem és az adatbiztonság nem megkerülhető kérdés egy vállalkozás életében. Minden vállalkozás kezel személyes adatokat (pl. a munkavállalók, beérkező önéletrajzok, vásárlók, fogyasztók, érdeklődők stb.) így elkerülhetetlen, hogy felkészülten álljanak egy esetleges ellenőrzés vagy audit előtt. Segítünk ügyfeleinknek a vállalkozásukra szabott megfelelőségi programok kialakításában és a kockázatok csökkentésében.
Szolgáltatást nyújtunk pl. általános adatkezelés terén, adatkezelési/ adatvédelmi szabályzatok, tájékoztatók, nyilatkozatok kialakítása, illetve a vállalkozás “belsős” adatvédelmi szabályzatainak kialakításával kapcsolatban. Adatvédelmi incidensek, marketing célú adatkezelés, cookie policy-k megalkotása és a webshopok adatvédelmi tájékoztatóinak kialakítása terén és még számos más területen.

Mivel minden eset más és más, egyedi elemzésre és megoldásokra van szükség  a helyes, megalapozott és jogszerű döntések érdekében. Keressetek minket bizalommal!

Bővebb információ

TAGCÉGÜNK ELÉRHETŐSÉGE:

Evolution Consulting Kft.

Pinczés Gábor
pinczes.gabor@evolution-consulting.hu
+36 70 466 7201

Szolgáltatás megnevezése: HRmaster komplex személyügyi HR rendszer, egy kattintásra minden dolgozói adattól. Egyszerűbb folyamatok, hatékonyabb munkavégzés

A HRmaster jelen időszakban egy kapocs lehet a cég dolgozói és vezetői számára. Hírfolyam modulukban (intranet) a kommunikáció tud megvalósulni. A Home office igénylés és jóváhagyás (mint a szabadságnál) funkcióval a hibrid működés (bejárás és otthoni munkavégzés vegyesen) támogatható A nyilatkoztatási modul segítségével pedig az összes papír alapú nyilatkoztatást digitális platformon lehet megvalósítani. Dolgozói visszajelzések, felmérések és visszacsatolások, e-learning, mind-mind elérhető a rendszereben. Széleskörű riportálási lehetőségek.

3 perces videó a rendszerről

Bővebb információ

Ár: A HRmaster árazása létszámfüggő, így minden esetbe egyedi ajánlat készül a megrendelő igényei alapján. Havid díjas konstrukcióban már kis- 20-30 fős – szervezetek számára is elérhető a szolgáltatás.

TAGCÉGÜNK ELÉRHETŐSÉGE:

Multi-Zone Kft.

Bakos Ildikó
ildiko.bakos@multizone.hu
+36 30 944 9118

Szolgáltatás megnevezése: Webáruház háttér szolgáltatás

A Multi-Zone elvégzi a háttérfeladatokat, Nektek pedig csak a vállalkozásotok építésével kell foglalkoznotok! A webáruház háttér szolgáltatásokon belül az alábbiakat emelendők ki:

 • Ügyfélszolgálat biztosítása
 • Termékek feltöltése, oldalkarbantartás
 • Raktározás
 • Rendelés összekészítés és kézbesítés

Weboldal

Bővebb információ

Ár: Árakat egyedi igényekhez igazodva, személyre szabott ajánlatban küldik meg az érdeklődők számára.

TAGCÉGÜNK ELÉRHETŐSÉGE:

Applion Computer

Balázs A. Dávid
david.balazs@applion.hu
+36 30 416 1267

Szolgáltatás megnevezése: AppWorks feladatmenedzsment és helyszíni munkavégzést támogató megoldás

Az AppWorks feladatmenedzsment és helyszíni munkavégzést támogató megoldás és feladatmenedzsment szoftver számos hazai kis- és nagyvállalat számára nyújt hatékony megoldást, amelyről további információ az alábbi linkeken tekinthető meg:

AppWorks weboldal

AppWorks bemutatkozó anyag

AppWorks Explainer videó

AppWorks Demó videó

A home office nagy kihívása a vállalkozáson belüli kommunikáció gördülékenységének megtartása, a feladatok hatékony kiosztása és az eredmények mérése. Az AppWorks segítségével nem csupán eszközt kapunk a fentiek végrehajtásához, de workflow megoldásnak köszönhetően automatizálhatók a céges folyamatok időt és energiát megtakarítva a munkaszervezésben. Mindezen túl az AppWorks feladatmenedzsment rendszere lehetővé teszi az egyes feladatokra fordított munkaidő naplózását és mérését.

Bővebb információ (AppWorks FSM Bemutató)

Bővebb információ (AppWorks FSM Demo)

TAGCÉGÜNK ELÉRHETŐSÉGE:

Partner HUB Zrt.

Kauzli Katalin
katalin.kauzli@partnerhub.hu
+36 20 539 6527

Termék megnevezése: Digitális számlamenedzsment alkalmazás

A digitális számlamenedzsment alkalmazás egy  papír alapú számlabefogadást helyettesítő alkalmazás. Elsősorban olyan vállalatok részére, amelyek ERP rendszert használnak. Az alkalmazás alkalmas papír, pdf és elektronikus számlák kezelésére.  A digitális számlamenedzsmenttel a számlakezelési költségek a papír alapú számlakezeléshez képest 60-80%-kal csökkenthetők.

Bővebb információ

TAGCÉGÜNK ELÉRHETŐSÉGE:

Procomp Telecom Kft

Szanyi Gábor
+36 20 332 8319

Termék megnevezése: Avaya IX CU360 videókonferencia kamera + EPOS (Sennheiser) SP30-T kihangosító hangszóró szett

Az AVAYA CU360 egy kiváló Plug&Play 4K kamera megoldás, mely otthoni környezetben pillanatok alatt rendelkezésre áll hiszen a leggyakrabban használt videókonferencia megoldásokat előre telepítettük rá. A tökéletesen tiszta hangzásról az EPOS USB/Bluetooth konferencia kihangosító gondoskodik.

A csomag ára a promócióban: 316.500 Ft + áfa

Speciális ajánlat: ingyen tesztelési lehetőség minimum 3 db-os igénytől.

Bővebb információ AVAYA CU360

Bővebb információ EPOS SP30T

 

Termék megnevezése: Jabra Evolve 65T True Wireless headset

A Jabra Evolve 65T a világ első True wireless Bluetooth fejbeszélője. Diszkrét megjelenése mellett aktív háttérzaj kizárással, gyors töltéssel, kitartó akkumulátorral és HD illetve HiFi Stereo hangzással segíti a munkavégzést. Ráadásul egyszerre 2 eszközt is kezel, legyen az mobiltelefon vagy akár PC.

A termék ára a promócióban: 69.900 Ft + áfa

Bővebb információ

Termék megnevezése: EPOS PC8 USB

Néha a legegyszerűbb megoldás a legnagyszerűbb! Alacsony ár fekvése ellenére az EPOS/SENNHEISER PC8 tökéletes hangzást (HD / HiFi Stereo) biztosít akár megbeszélések, akár zenehallagatás közben. Zajszűrős mikrofonja hatékonyan a legfinomabb háttérzajjal is elbánik. Könnyű, ergonomikus viselet. Mono kivitelben is kapható.

A termék ára a promócióban: 9.100 Ft + áfa

Bővebb információ

TAGCÉGÜNK ELÉRHETŐSÉGE:

HRP Europe Kft.

Porkoláb Zoltán
zporkolab@hrp.hu
+36 70 452 4694

Termék megnevezése: Jabra + Newline + Microsoft 365 csomag

 • A Newline NAOS IP interaktív érintőkijelző legkisebb változatát könnyedén a nappalidba, vagy a dolgozószobádba viheted, így biztosítva a céges meeting szobák nyújtotta minden előnyét az otthon kényelmével. Használhatod OPS mini PC-vel vagy notebookoddal.
 • A Jabra PanaCast a világ első intelligens 4K felbontású, 180® betekintési szöget biztosító plug ’n play video megoldása! Zoom, Cisco Webex, Microsoft Teams megoldásokhoz tanúsítvánnyal rendelkezik!
 • A Jabra Speak 750 egy Microsoft Teams-re optimalizált kiemelt hangtulajdonságokkal rendelkező Bluetooth kihangosító rendszer.
 • A csomag részeként elérhető Microsoft 365 szolgáltatásokkal, igazán könnyedén és professzionálisan intézheti munkaügyeit. Legyen szó akár meeting-ről, dokumentumok, vagy egyéb munkaanyagok megosztásáról, csoportmunkáról. A Microsoft Teams alkalmazás lehetővé teszi mindezt. Akár cége teljes levelezését is használhatja a szolgáltatás részeként, így nem lesz szükség más szolgáltatóra, vagy nem kell helyi szervert üzemeltetnie. Fájlszervere és a dokumentumtára is biztosított a SharePoint szolgáltatással.

Kedvezmény igénybevételéhez használd az MVÜK2021 promókódot:

Csomagban vásárlás esetén 10 % kedvezmény a végösszegből

Bővebb információ

Megrendelés

Termék megnevezése: Digitális távmunka csomagkalkulátor

Mit találsz csomagajánlatban?

 • A Fortinet Fortigate tűzfalak olyan piacvezető hálózatbiztonsági platformot alkotnak, amelyek könnyű kezelhetőséget és egyszerű üzemeltetést biztosítanak átfogó védelem nyújtása mellett.
 • A Jabra Evolve 20  professzionális fülhallgató könnyű híváskezelést és kiváló hangzást biztosít. Plug-and-play módon csatlakoztathatod a számítógépedhez és a passzív zajszűrésnek köszönhetően elháríthatod a háttérből beszűrődő magas frekvenciájú hangok beszűrődését.
 • A csomag részeként elérhető Microsoft 365 szolgáltatásokkal, igazán könnyedén és professzionálisan intézheti munkaügyeit.

Kedvezmény igénybevételéhez használd az MVÜK2021 promókódot:

Csomagban vásárlás esetén 10 % kedvezmény a végösszegből

Bővebb információ

Megrendelés

Termék megnevezése: Newline Flex + Microsoft 365 csomag
Mit találsz csomagajánlatban?

 • A newline FLEX az otthoni munkaállomás új generációja, mely élménnyé teszi a hatékony munkavégzést! Látod és hallod a többieket, miközben rutinszerűen jegyzetelhetsz a monitorodra! Egyszerűen csatlakoztasd asztali vagy hordozható számítógépedhez, állítsd a neked megfelelő szögbe a kijelzőt és élvezd az otthon kényelmét.
 • A csomag részeként elérhető Microsoft 365 szolgáltatásokkal, igazán könnyedén és professzionálisan intézheti munkaügyeit. Kiemelkedő biztonsági funkciók érhetők el, melyek teljes biztonságot nyújtanak a céges dokumentumokhoz, védenek a külső, vagy akár belső támadások ellen. Mobil és hordozható eszközöket menedzselhet és felügyelhet távolról. Ráadásul a legkorszerűbb Windows 10 Pro frissítést is tartalmazza, hogy a maximális kényelem mellett a leghatékonyabb és legbiztonságosabb legyen a munkavégzés eszközén.

Kedvezmény igénybevételéhez használd az MVÜK2021 promókódot:

Csomagban vásárlás esetén 10 % kedvezmény a végösszegből

Bővebb információ

Megrendelés

Termék megnevezése: Microsoft Dynamics 365 Business Central
A távmunka még jobban kihegyezte a figyelmet az elavult, csak lokálisan futtatható ügyviteli rendszerek hátrányaira. Egy modern vállalatirányítási rendszernek ma már bárhonnan, biztonságosan elérhetőnek kell lennie.  A Microsoft Dynamics 365 Business Central havidíjas szolgáltatásként, ráadásul már magyarul is elérhető változata lehetővé teszi, hogy a KKV-k gyorsan, alacsony költségek mellett és a későbbi skálázhatóság biztos tudatában válthassanak át a korábban csak a nagyvállalatok privilégiumaként számontartott, innovatív üzleti rendszerre.

Kedvezmény igénybevételéhez használd az MVÜK2021 promókódot:

4 óra ingyenes bevezetési konzultáció

Bővebb információ

Megrendelés

Termék megnevezése: Windows Virtual Desktop   

A Microsoft Azure folyamatosan bővülő szolgáltatástárának egyik legnagyobb aduásza, a Windows Virtuális Asztal. Az elmúlt időszakban több ezer vállalat fordult a Microsoft felhőplatformjára épülő megoldás felé. Nem véletlen, hiszen segítségével jól bevált és megszokott alkalmazástárunkat legyen szó bármely, amúgy jellemzően csak lokálisan futtatható, számlázó, könyvelő, szövegszerkesztő, adatbázis-kezelő vagy épp grafikai szoftverről – könnyedén átköltöztethetjük percek alatt a felhőbe.

Kedvezmény igénybevételéhez használd az MVÜK2021 promókódot:

Tagunk ingyenesen biztosít rendszer felmérést és tervezést, pontos kalkuláció készítést

A teljes kivitelezést is vállalják 25%-os kedvezménnyel

Bővebb információ

Megrendelés

Termék megnevezése: ASUS BE24EQK 24” Full HD, IPS üzleti monitor

A tökéletes választás home office környezetben, hogy tudja tartani a kapcsolatot a kollégáival és üzleti partnereivel konferenciahívások közben. Legyen az Teams vagy Zoom, a beépített webkamerának, hangszórónak, illetve mikrofonnak köszönhetően a kép mindig tűéles, a hang mindig kristálytiszta, nincs szüksége egyéb plusz hardverekre.

Kedvezmény igénybevételéhez használd az MVÜK2021 promókódot:

5% kedvezmény

Bővebb információ

Megrendelés

Termék megnevezése: Samsung LS27AM500NUXEN 24″  SMART monitor

A világ első mindenre képes kijelzője. Egy monitor az élet minden területére. Dolgozz PC nélkül a telepített Microsoft Office 365 csomaggal, vagy férj hozzá távolról az irodai gépedhez! Utána, válts át a szórakozásra a beépített, egyablakos szórakozási rendszerrel! Dolgozz és tanulj akár távolról is!

Kedvezmény igénybevételéhez használd az MVÜK2021 promókódot:

10% kedvezmény

Bővebb információ

Megrendelés

Termék megnevezése: TP-LINK Deco M4 AC1200 egész otthont lefedő Mesh Wi-Fi rendszer

Gyors, okos hálózat a lakás minden pontján. A TP-Link Mesh technológia a legjobb megoldás otthona teljes Wi-Fi lefedettségéhez. Az egységek egymás közti zökkenőmentes kommunikációja lehetővé teszi az eddigiekhez nem hasonlítható hálózati élményt. Számolja fel a gyenge lefedettségű területeket otthonában. A Deco biztosítja a stabil kapcsolatot.

Kedvezmény igénybevételéhez használd az MVÜK2021 promókódot:

10% kedvezmény

Bővebb információ

Megrendelés

Termék megnevezése: Kensington Smartfit notebookállvány hűtőventilátorral

Ha fontos, hogy laptopod mindig a legjobb teljesítményét nyújtsa, a megoldás – a Kensington laptop hűtőállványa. Az USB-kábellel táplált, dupla ventilátorral ellátott állvány elősegíti a jobb légáramlást a hő felhalmozódásának csökkentése érdekében, így javítja az akkumulátor teljesítményét és meghosszabbítja élettartamát. Max. 15,6″ méretű laptophoz használható. A kihúzható láb és négy gumi párna segítségével stabilan tartja a laptopot.

Kedvezmény igénybevételéhez használd az MVÜK2021 promókódot:

20% kedvezmény

Bővebb információ

Megrendelés

ÉRDEKLŐDÉS
Amennyiben meghaladja cégének éves árbevétele a 100 millió forintot, kérjük, jelezze érdeklődését az alábbi űrlap kitöltésével!
*
*
*
*
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat
 Adatait harmadik félnek soha nem szolgáltatjuk ki!
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
*
*
*
REGISZTRÁCIÓ
Kérjük, jelezze érdeklődési szándékát az alábbi űrlap kitöltésével!
{custom-field-o1ur}
{custom-field-Qy4W}
{custom-field-doRQ}
{custom-field-6s8j}
*
*
*
*
{custom-field-WJqj}
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat
 Adatait harmadik félnek soha nem szolgáltatjuk ki!
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
*
*
*
{custom-field-W82G}
REGISZTRÁCIÓ
Kérjük, jelezze érdeklődési szándékát az alábbi űrlap kitöltésével!
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
 Adatait harmadik félnek soha nem szolgáltatjuk ki!
REGISTRATION
If you are a leader of a company whose net sales exceed HUF 100 million, please register here.
*
*
*
*
I have read and understood the privacy statement.
 Your data is handled confidentially!
Fields marked with * are required.
*
*
*
ÉRDEKLŐDÉS
Kérjük, töltse ki az alábbi adatokat!
*
*
*
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat
 Adatait harmadik félnek soha nem szolgáltatjuk ki!
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
*
ÉRDEKLŐDÉS
Kérjük, töltse ki az alábbi adatokat!
*
*
*
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat
 Adatait harmadik félnek soha nem szolgáltatjuk ki!
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
*