KKV vállalatok tulajdonosainak szakmai platformja. Fókuszban a tulajdonosi szemlélet , az alapértékek tisztelete és a megújulás képessége.

Tulajdonosi Fórum

Tulajdonosi fórum – még ízlelgetjük az új programtípust, de az már bizonyos, mostantól egyre gyakrabban lehet majd találkozni vele az MVÜK-ban.

Tudjuk, látjuk, hogy a tulajdonosok kockázatváltásuk más, ahogyan az időhorizontjuk is eltér a menedzserekétől. Lehet, hogy részt sem vesznek a napi folyamatokban, de a stratégiai döntések biztosan nem születnek meg nélkülük. De ugyanígy megeshet, hogy nem múlik el nélkülük. Lehet ez az egyetlen befektetésük, de rendelkezhetnek összetett portfólióval is. Alapíthatták, örökölhették, vásárolhatták a tulajdonukat. Lehetnek olyanok, akik családtagokkal szövetkeztek, lehetnek olyanok, akik szakmai-baráti partnereikkel lettek alapítók vagy váltak társtulajdonossá.

Mind, mint különbözőek, de ami összeköti őket: birtokukban van valami, amivel terveznek, amire számítanak, aminek a fejlődését-változását hosszú távon látják, ami továbbvihető családon belül, vagy továbbadható éppen.

Számunkra szervezzük ezeket az eseményeket. Egy platformot biztosítunk, ahol az ugyan abban a helyzetben lévő tagjaink megoszthatják egymással sikereiket, nehézségeiket, közösen találhatnak megoldásokat, újíthatnak, inspirálódhatnak, feltöltődhetnek.

Inspirációs pódiumbeszélgetéseink alkalmával egy-egy sikeres családi vállalkozást mutatunk be, személyes történetekkel fűszerezve. Hisszük, hogy ezek a beszélgetések megfelelő alapot biztosítanak a kapcsolatépítő kerekasztalbeszélgetésekhez.

Mi vár Rád a rendezvényeken?

Szakmai előadások, kérdések-válaszok hazai KKV vállalatok tulajdonosaitól

60-70 tulajdonos egy időben, egy helyen

Őszinte, nyitott, befogadó közösség

Profi moderátorok

Minőségi beszélgetések szervezetten és kötetlenül