Vállalható Vállalkozás, avagy miben hisznek a Bridge Budapestesek

Vállalható Vállalkozás, avagy miben hisznek a Bridge Budapestesek

1024 768 Mészáros György

Június a nagy összevont rendezvényeink hónapja. Az eseményeken még M (vagyis 13.) asztalt is indítottunk, olyan sokan jöttetek el!

Hallatlanul motivál minket az, ahogy hétről hétre eljöttök, és aktívan részt vesztek a jobbnál jobb beszélgetésekben, még ebben az irdatlan és embert próbáló fülledt időben is. Köszönjük!

Minket ti motiváltok, mi pedig úgy gondoltuk, hogy számotokra viszont inspiráló lehet az, ha egyszer-egyszer  vendégelőadók mesélnek magukról és arról, hogy miben hisznek, miért dolgoznak. Múlt pénteken Pistyur Veronika, a Bridge Budapest ügyvezetője beszélt arról, hogy miért indították el anno ezt a kezdeményezést.

A Bridge Budapest

“Gyorsan fejlődő és nemzetközileg sikeres Magyarországról indult vállalkozások együttműködése. Arra törekszünk, hogy termékeinkkel és szolgáltatásainkkal munkahelyeket teremtsünk, globális üzleti megoldásokat fejlesszünk. Hiszünk abban, hogy hasonló sikertörténetek minél szélesebb körben való megismertetésével pozitív változásokhoz járulhatunk hozzá Magyarországon. Az Egyesület nonprofit, és az alapító cégek finanszírozzák a működését. A Bridge Budapest elnöke Árvai Péter, a Prezi társalapítója és CEO-ja.”

Miért kapta az MVÜK az Aktív Vállalkozói Közösségi Díjat a for-profit kategóriában?

Mint tudjátok, alig három héttel ezelőtt kaptuk meg az Aktív Vállalkozói Közösségi Díjat, a for-profit kategóriában tőlük, amit a május 31-én szervezett Tax Partyn első alkalommal adtak át az egyéb Bridge Vállalkozói Közösségi Díjak mellett.

Veronika arról is beszélt a rendezvényünkön, hogy azok a közösségek teremtenek igazi értéket, amelyekbe önkéntesen jönnek a tagok, mert értelmét látják, és tényleg van aktív együttműködés, amely minden résztvevő számára hasznos, fejlesztő hatással bír. Az MVÜK megmutatja a piacnak, hogy az üzleti és emberi kapcsolatok, a tudásmegosztás erejével lehet értékalapon, hosszú távon gondolkodva működni. A közösségépítés, a transzparencia és a felelős működés, mint a Vállalható Vállalkozás kezdeményezés három leglényegesebb kritériuma alapvetően meghatározza, hogy mely szervezetek kerülhetnek a zsűri radarjára és korántsem véletlen, hogy az MVÜK elnyerte az Aktív Vállalkozói Közösségi Díját.

Mivel a Bridge Budapestnél a cégek fenntartható működése, nemzetközi piacra lépésük támogatása a fókusz, valamint az értékalapon, és hosszú távon gondolkodó üzleti cselekvők összekapcsolása, Veronika örömmel jött el meghívásunkra, hiszen valóban sok a közös cél, ami ezen a nagy összevont rendezvényen ismét megerősítést nyert.

REGISZTRÁCIÓ
Kérjük, jelezze érdeklődési szándékát az alábbi űrlap kitöltésével!
*
*
*
*
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat
 Adatait harmadik félnek soha nem szolgáltatjuk ki!
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
*
*
*