INSPIRÁCIÓ, STRATÉGIAI GONDOLKODÁS, GYAKORLATI MEGKÖZELÍTÉS, MÉLYELEMZÉS, INTERAKTIVITÁS

Rendezvénypalettánk egyik alappillérei a szűk létszámú MVÜK Café és Workshop rendezvények, melyek igazán mély, tudás és tapasztalat alapú eszmecserére biztosítanak lehetőséget.

Café és Workshop - aktív együttműködés

Kis létszámú Café és Workshop eseményeink lehetőséget biztosítanak arra, hogy egy-egy témát mélyebben feldolgozzunk.

Eseményeink alkalmával közös beszélgetésre, gondolkodásra, eszme- és tapasztalatcserére invitáljuk tagjainkat, amelynek keretében együtt ismerjük meg jobban a témához kapcsolódó esetleges nehézségeket, lehetőségeket és készülünk a következő időszakra.

Személyes elakadásokra, történetekre kitérve beszélgetünk szakértőink segítségével, gyakran tagjaink által rendelkezésünkre bocsátott helyszíneken.

Nem titkolt szándékunk, hogy segítsünk tagjainknak jobban kapcsolódni egymáshoz, szorgalmazzuk a jó gyakorlatok megosztását és az azonosított üzleti potenciál kiaknázását.

Ismerje meg, hogy az elmúlt időszakban
milyen témákkal foglalkoztunk Café és Workshop eseményeinken.

Inspiráló és szakértő vendégek

Café eseményeink témájának alapját minden esetben egy meghívott vendég adja, aki az adott témakör szakértője. Így a résztvevők első kézből származó, széles körű betekintést nyerhetnek az adott témához kapcsolódó legfrissebb aktualitásokba.

Szabadidős Café

Tagjaink számára rendszeresen biztosítunk olyan kapcsolódási lehetőségeket, ahol nem elsősorban az üzlet kerül fókuszba, hanem inkább a cégek mögött rejlő személyekre, a feltöltődésre, és egymás mélyrehatóbb megismerésére koncentrálunk.

Szabadidős Café eseményeinken, tagjaink olyan programokon mélyíthetik el kapcsolataikat, mint pl.: a hőlégballonozás, vitorlázás, kirándulás, biciklizés vagy éppen az agyaggalamb lövészet.