INSPIRÁCIÓ, STRATÉGIAI GONDOLKODÁS, GYAKORLATI MEGKÖZELÍTÉS, MÉLYELEMZÉS, INTERAKTIVITÁS

Rendezvénypalettánk egyik alappillérei a szűk létszámú MVÜK Café és Workshop rendezvények, melyek igazán mély, tudás és tapasztalat alapú eszmecserére biztosítanak lehetőséget.

Café és Workshop - aktív együttműködés

Kis létszámú Café és Workshop eseményeink lehetőséget biztosítanak arra, hogy egy-egy témát mélyebben feldolgozzunk.

Eseményeink alkalmával közös beszélgetésre, gondolkodásra, eszme- és tapasztalatcserére invitáljuk tagjainkat, amelynek keretében együtt ismerjük meg jobban a témához kapcsolódó esetleges nehézségeket, lehetőségeket és készülünk a következő időszakra.

Személyes elakadásokra, történetekre kitérve beszélgetünk szakértőink segítségével, gyakran tagjaink által rendelkezésünkre bocsátott helyszíneken.

Nem titkolt szándékunk, hogy segítsünk tagjainknak jobban kapcsolódni egymáshoz, szorgalmazzuk a jó gyakorlatok megosztását és az azonosított üzleti potenciál kiaknázását.

Ismerje meg, hogy az elmúlt időszakban
milyen témákkal foglalkoztunk Café és Workshop eseményeinken.

Inspiráló és szakértő vendégek

Café eseményeink témájának alapját minden esetben egy meghívott vendég adja, aki az adott témakör szakértője. Így a résztvevők első kézből származó, széles körű betekintést nyerhetnek az adott témához kapcsolódó legfrissebb aktualitásokba.

Szabadidős Café

Tagjaink számára rendszeresen biztosítunk olyan kapcsolódási lehetőségeket, ahol nem elsősorban az üzlet kerül fókuszba, hanem inkább a cégek mögött rejlő személyekre, a feltöltődésre, és egymás mélyrehatóbb megismerésére koncentrálunk.

Szabadidős Café eseményeinken, tagjaink olyan programokon mélyíthetik el kapcsolataikat, mint pl.: a hőlégballonozás, vitorlázás, kirándulás, biciklizés vagy éppen az agyaggalamb lövészet.

Regionális Café

Az elmúlt több, mint két év alapjaiban változtatta meg a mindennapjainkat, társadalmi, kulturális és gazdasági szokásainkat és ez a változás nem áll meg. Nap mint nap újabb kihívásokkal, nem várt fordulatokkal, embert próbáló helyzetekkel nézünk szembe. Éppen ezért úgy gondoltuk, hogy soha nem volt annyira fontos, hogy rendszeresen találkozzunk és beszélgessünk egymással arról, hogy milyen nehézségeitek, jövőre vonatkozó terveitek vannak egy-egy magyarországi térségben, hogyan tudjuk mi, az MVÜK támogatni tagjainkat, és hogyan tudnak a tagok területi szinten is összefogni, és ezáltal segíteni egymást.

Vidéki Café eseményeinken közös beszélgetésre, gondolkodásra, eszme- és tapasztalatcserére invitáljuk tagjainkat, amelynek keretében együtt készülünk az előttünk álló kihívásokra, és ismerjük meg jobban egy-egy városban és a közvetlen környezetében lévő gazdasági viszonyokat, lehetőségeket. Café eseményünk nem titkolt szándéka, hogy segítsük tagjainkat jobban kapcsolódni egymáshoz, szorgalmazzuk a jó gyakorlatok megosztását annak érdekében, hogy minél inkább ki tudják aknázni a területi üzleti potenciált.

Vezetői Dilemmák

Napjaink egyik legfőbb kihívása vezetőként, hogy a dinamikusan változó külső és belső környezeti hatások, elvárások kapcsán megtaláljuk a céljainkat, és azok eléréséhez a lehető legjobb válaszainkat, módszereinket, erőforrásainkat. Vezetői döntéseinkben azonban gyakran egyedül érezzük magunkat, fontosnak tartjuk a vezetői benchmarkot. Céljaink eléréséhez a meglévő tudásunkon, tapasztalatunkon túl, elengedhetetlen a kitekintés és az is, hogy hasonló helyzetben lévő, vállalaton kívüli vezetőkkel közösen gondolkodjunk.

Ez az igény hívta életre az MVÜK Vezetői Dilemmák eseménysorozatot, ahol a vezetőknek lehetősége nyílik egymás tudására és tapasztalatára támaszkodva, nyitott, befogadó, elfogadó, megtartó légkörben kibontani kérdéseiket, a csoport és egy szupervizor-facilitátor segítségével feldolgozni vezetői kihívásaikat.

 

A műhelymunka fókuszában a vezetők kérdésein és közös munkáján túl, az egymás mellett megjelenő nézőpontok, jó gyakorlatok és módszerek megismerése, és azok lehetséges integrálása áll.