Élelmiszergazdasági Fórum

MVÜK rendezvény Bábolnán,
Élelmiszergazdasági Fórum

Termelők – feldolgozók – kereskedők – szolgáltatók

Várunk a Bábolnai Gazdanapok keretében a II. Élelmiszergazdasági Fórumunkra! 

Az iparági integrávció, az összefogás elősegítéséért, valamint az információáramlás támogatásáért fogott össze a piac három vezető szereplője:

  • az Agrárközösség, hazánk jelentős mezőgazdasági tanácsadó cége,
  • a Magyar Mezőgazdaság Kft., Magyarország legnagyobb agrármédia portfóliója
  • a Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közössége (MVÜK Zrt.), amely Magyarország meghatározó üzleti tudásmegosztó, kapcsolat- és közösségépítő cége.

Összefogásunk küldetése, hogy életre hívjuk Magyarország legnagyobb élelmiszergazdasági közösségét. Célunk, hogy elősegítsük a kapcsolatépítést és tudásmegosztást a lehető leggyorsabb módon azért, hogy az élelmiszeripar a lehető legnagyobbat profitálja az elkövetkezendő évek változásaiból.

Fontosnak tartjuk, hogy egyedülálló Élelmiszeripar fókuszú platformunkkal tudásmegosztással, üzleti kapcsolatépítéssel és inspirációval, kézzelfogható módon segítsük az Élelmiszeripari kötődésű vállalatokat, legyenek azok akár termelők, szolgáltatók vagy kereskedők.

Ismerjétek meg jobban az Élelmiszergazdasági Fórumot ide kattintva!

Eseményeinken minden alkalommal kiemelten fogunk foglalkozni egy-egy szakághoz köthető témával.

Csatlakozz hozzánk, amennyiben egy minimum 100 millió forintos nettó éves árbevételű cég vagy gazdaság vezetője/döntéshozója vagy. Fogjunk össze, hozzuk létre Magyarország legnagyobb élelmiszeripari platformját! Ehhez javasolhatsz nekünk Te is vendéget! Ha van a környezetedben olyan élelmiszeripari cég, amelynek éves nettó árbevétele meghaladja a 100 millió forintot, ajánld be hozzánk a regisztracio@mvuk.hu email címre és mi felvesszük vele a kapcsolatot.

Helyszín: Bábolna / Ötösfogat Étterem – (2943 Bábolna, Mészáros u. 16.)

Időpont: 2021. szeptember 10. (péntek), 9:00-12:30

Érkezés és regisztráció: 8:00 órától (villásreggeli)

Részvételi díj: 26.900 Ft + Áfa

Előadóink:

dr. Feldman Zsolt – az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára

Éder Tamás – a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara élelmiszerért felelős országos alelnöke


A jelentkezéssel és az eseményen való részvétellel résztvevőink elfogadják, hogy az eseményen kép- és esetlegesen videó- és hangfelvétel készül. Előzetesen és kifejezetten hozzájárulásukat adják a róluk készült felvételek rögzítéséhez, és ahhoz, hogy azokat az MVÜK promóciós célokra felhasználja digitális média csatornáin és/vagy nyomtatott anyagain. Eseményünkön kizárólag védettségi igazolvánnyal lehet részt venni!

REGISZTRÁCIÓ