Elindult az MVÜK mobilapplikáció!

Örömmel tájékoztatlak, hogy elindult az „MVÜK – értékes üzleti közösség” mobilapplikáció. Létrehozásával célunk elsősorban az volt, hogy megkönnyítsük az eligazodást a folyamatosan bővülő eseménykínálatunkban annak érdekében, hogy a számodra legrelevánsabb eseményekről sohase maradj le!

Nincs más dolgod, mint a mobiltelefonod operációs rendszerének megfelelő áruházából letölteni az „MVÜK – értékes üzleti közösség” alkalmazást (App Store, Google Play), majd megnyitni és a regisztráció gombra kattintva megadni azt az email címedet, amire ezt a levelet is kaptad. Ezután kapsz egy ideiglenes jelszót, amit meg kell változtatnod. Amikor ezzel kész vagy, már használhatod is az alkalmazást!

Néhány tipp a használathoz: 

  • Engedélyezd az értesítések kézbesítését az applikáció telepítésekor felugró ablakon, vagy később, telefonod beállításaiban, hogy mindig értesülhess az új eseményekről, lehetőségekről!
  • A profil oldaladon ne felejtsd el beállítani az érdeklődési köreidet, így mindig naprakész lehetsz a témákba vágó eseményekről!
  • Az esemény adatlapján a naptár ikonnal mentsd be azt a naptáradba, hogy tervezhess az adott rendezvénnyel!
  • Akkor is jelezz vissza egy-egy esemény kapcsán, ha nem szeretnél azon részt venni!
  • A profil oldalon ne felejts el beállítani profilképet, hogy még inkább személyessé tehesd az applikációt!

További útmutatást és a gyakran ismételt kérdésekre a választ, pedig IDE kattintva találod. Az MVÜK – értékes üzleti közösség mobilapplikációjára vonatkozó biztonsági irányelvekről ITT tudsz tájékozódni.

Amennyiben elakadnál vagy kérdésed van keress minket bizalommal a regisztracio@mvuk.hu email címen, vagy az alábbi telefonszámok egyikén.

  • Glücker Roland, üzlettámogató, MVÜK Zrt. –  +36704278859

Szívesen vesszük észrevételeidet, javaslataidat is, amelyeket szintén a fenti email címre tudod elküldeni.

Jó böngészést kívánok!