ÉPÍTŐIPARI CÉGEK FELSŐVEZETŐINEK SZAKMAI KAPCSOLATÉPÍTŐ FÓRUMA IPARÁGI ÖSSZEFOGÁS ÉS INFORMÁCIÓÁRAMLÁS, SZAKMAI TALÁLKOZÁSOK

Szakmai tapasztalatcserét és összefogást szem előtt tartva, együttműködő partnereinkkel tovább vittük építőipari közösségépítő víziónk megvalósítását. 2021-ben életre hívtuk kizárólag építőipari cégek felsővezetői számára az MVÜK Építőipari Fórum eseménysorozatot. A rendezvényekkel elsődleges célunk, hogy létrehozzunk egy jelentős építőipari szakmai közösséget. Fontosnak tartjuk, hogy építőipari fókuszú platformunkkal tudásmegosztással, üzleti és szakmai kapcsolatépítéssel, valamint inspirációval, kézzelfogható módon segítsük az építőipari kötődésű vállalatokat. Az építőipar aktualitásait és innovációit ismertetjük, valamint a jelenlegi és a jövőt ígérő trendeket és technológiákat mutatjuk be egymásnak.

Szakmai kapcsolatépítő eseményeinken minden alkalommal kiemelten foglalkozunk egy-egy szakághoz köthető témával. Célunk, hogy innovatív, hiánypótló építőipari szakmai platformunkkal támogassuk a tapasztalatcserét, az információáramlást és az iparági összefogást.

Mindezen felül évente legalább 6-8 alkalommal kiscsoportos, építőipari témájú, tematikus szakmai eseményt is szervezünk, ahol a résztvevőkkel közösen lehetőségünk van egy-egy kérdéskör mélyebb kifejtésére.

Mi az erősségünk?

Építőipari kötődésű vállalatok, szolgáltatók, termékgyártók, kivitelezők és kereskedők felsővezetői együtt, egy eseményen

Szektorspecifikus tudásmegosztás, üzleti kapcsolatépítés, inspiráció

Dinamikus, innovatív, hiánypótló esemény

Építőipari kérdések, folyamatok, fejlesztések, hírek, aktualitások, trendek a fókuszban

Tematikus események

Alkalmazási irányelvek, vezetői döntési pontok ismertetése, gyakorlati megközelítés

Hozzunk létre Magyarországon egy egyedülálló építőipari közösséget!

Mi vár Rád a rendezvényen?

  • Szakmai előadások, kérdések-válaszok építőipari szakértőktől
  • 40-50 felsővezető építőipari közép- és nagyvállalatoktól, multinacionális cégektől
  • Remek hangulat
  • Profi moderátorok
  • Minőségi beszélgetések szervezetten és kötetlenül