„A különbség aközött, amit megteszünk és amire képesek lennénk, megváltoztatná a világot.”

Gandhi

KRÉDÓNK

Hisszük, hogy az

értékteremtő kapcsolódások,

egyén és közösségi felelősségvállalás,

etikus, fenntartható és problémamegoldó vezetés,

folyamatos tanulás, fejlődés és megújulás,

nyitottság, elfogadás, szolidaritás és bizalom és

pozitív környezeti és társadalmi lábnyomunk

révén tagjainkkal együtt jobbá tesszük a világunk!

STRATÉGIAI KERETRENDSZERÜNK

Hiszünk az együttműködés erejében, nem csak tagjainkkal, de partnerszervezetekkel is. Tagja vagyunk a Magyarországi Üzleti Tanácsnak, aláírtuk az EU által kezdeményezett és itthon a Hungarian Business Leaders Forum által gondozott Sokszínűségi Kartát. Valljuk az ENSZ Globális Megállapodás pontjait, értékeit és hisszük, hogy mindannyiunknak szerepe van az ENSZ Fenntarthatósági Célok megvalósulásában.

Fenntarthatósági jelentésünk

Meggyőződésünk, hogy a transzparens és átlátható működés, a fenntarthatósági teljesítmény mérése és az arról való beszámolás olyan szervezetfejlesztést és párbeszédet ösztönöz, amelyben még hatékonyabb és hatásosabb megoldásokat találhatunk a fenntarthatóság előmozdítása céljából.  Célunk, hogy folyamatosan fejlesszük saját közvetlen hatásainkat, és közösségünk tagjaival együtt még inkább alakítsuk a körülöttünk levő világot, jobbá tegyük azt. Tagjainkat, bárhol is tartsanak ebben a témában, segíteni és inspirálni kívánjuk rendezvényeink, tudás- és tapasztalatmegosztás és példamutatás révén is a rájuk váró következő lépés megtételében.

Első fenntarthatósági jelentésünk a 2022-es évről és eredményeiről szól.  Jelentésünkben beszámolunk mindarról, amit a fenntartható vállalati működés kapcsán fontosnak tartunk, gazdasági, környezeti, társadalmi és etikai elveinkről, gyakorlatainkról és eredményeinkről.